(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 50 955
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 945
Нас ще ни огрее ли утре пратка за Стара Загора?

Да, със или без рокля ХХЛ, ще пусна

# 946
Обещаните инструкции как се ползва шала ТУК

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 22:00 от Шаманката

# 947
Страхотна идея е този шал   bouquet, толкова много варианти! На човек да не му се спира да кърми Mr. Green

Огромно благодаря на Шаманката!

# 948
Шаманке много си готина  smile3521 вече нямам търпение да стане утре 11 часа, че да се пременя и аз  Mr. Green.

# 949
Страхотни идеи! А "кифлата" е само да я изяде човек  Simple Smile

# 950
  • York
Нямам търпение вече да си взема блузата с шал утре, особено след като внимателно изгледах инструкциите.  Crazy
Шаманич   bouquet

# 951
 Вече мога да спя спокойно. А от утре се надявам и да кърмя с нова пижамка  smile3503

И аз се надявам  Praynig Всички се облякоха вече, искам и ааааз  Crazy

# 952
  • ул. "Мечтание"
Днес си получих нещата! Разкошни са!  Heart Eyes Сърдечни благодарности!  Hug  bouquet

# 953
  • Варна
Роклята е страхотна, макар и леко тънка за моята зиморничава персона Simple Smile Ама пък е толкова хубава, че може да се престраша да се пусна с нея. Полото също е много хубаво.
И аз съм надценила размера за малката, но пък тя ще расте.

Само за пижамата малко се учудих, защото имам спомен, че поръчах L, а получих M. Другите неща са M и са ми супер, а пижамата не че стои зле, но ръкавите са ми леко къси и ми е по тялото, а аз исках да ми е по-свободна, точно с тази идея поръчах L. Дали не е станала грешка и да е разменена с на някой друг М-ката?

# 954
  • Бургас
И аз си получих пижамата,много ми хареса,даже ме е яд ,че не си поръчах и аз рокля.
Много благодаря на Шаманката,че ме изтърпя.  bouquet
На отговорника за Бургас също благодарности  bouquet
Ако на някой не ми трябва рокля ХХL да ми пише. Peace

# 955
  • T"A
Шаманке, много си готина!   bouquet
Преобразуването на шала в жилетчица направо ме уби, нямам търпение да почна да си го навивам около тялото  Mr. Green

# 956
  • Пловдив
МОЛЯ всички от Пловдив, които утре НЯМА да могат да дойдат,
да ми кажат, за да не мъкна като магаре напразно Simple Smile
Аз със сигурност няма да мога- оставам за ЛЛЛ срещата в края на месеца ако не те затруднява! Blush

# 957
Шаманита, толкова си лъчезарна  Heart Eyes И кифлюгичка тоже  Flutter Heart Eyes

# 958
Шаманке, благодарности за нагледния материал. Аз едва сега разбрах, че шала е плетен.  Whistling Много приятно съм изненада обаче.  Sunglasses

Някой с малки цици пробвал ли е да кърми вече с блузата с шала? Като гледам деколтето, възниква леко съмнение у мен, че ще успея да покажа нещо от там, което да стигне до устата на детето.  Crazy

# 959
  • София
Шамане, както се казва, Господ здраве да ти дава, на теб и на цялото семейство, да си ни жива и здрава дълги години да ни радваш с хубави дрешки. То не е задължително да кърми човек, че да се нагласи с тях  Mr. Green Инструкциите ще намерят достойно място в блога, нали? А има ли срок за модния конкурс  newsm78
Само ще вметна, че и на мен блузата с шал не ми идва с достатъчно дълбоко деколте, че да извадя отгоре инструмента, но това е толкова бял кахър, че го споменавам само за протокола  Embarassed

Кой питаше за Еконт-поща - пускат СМС  Peace

Общи условия

Активация на акаунт