(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 51 880
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 645
 Благодаря, Tony_st!

Мисля, че роклята ще стои добре на бременен корем    Heart Eyes. Сланинките по бъркат шика, ама не винаги, понякога са чаровни.

# 646
Да почерпя за рождения си ден Simple Smileс домашна торта, вкусна, здравословна и полезна за фигурата Flutter...

Честит ти Рожден Ден!   bouquet
Бъди любезна, след като сподели снимка на тази чудна торта, да й споделиш и рецептата.. спешно!  Mr. Green

# 647
Дами, нещо против да обединя Надежда с Толстой  Wink

не разбира се, само кажете кой остава отговорник. ако иска другото момиче аз против нямам, даже може и да се възползвам   Mr. Green .  ако не,аз  ще мина да ги взема  останалите дрехи  Peace

# 648
Да почерпя за рождения си ден Simple Smileс домашна торта, вкусна, здравословна и полезна за фигурата Flutter...

Честит ти Рожден Ден!   bouquet
Бъди любезна, след като сподели снимка на тази чудна торта, да й споделиш и рецептата.. спешно!  Mr. Green

подкрепям с 2 ръце

аз снимки няма да пращам, че да не си помислите, че са скроени и ушити лошо дрехите, но имам от всичко и е чудесно  Flutter

# 649

И аз това чакам да разбера....че да видя как да стане с взимането на моите неща. Wink

Тиквен цвят, страхотно ти стои роклята.... а аз като вече съм с голям корем...май ще я нося другата есен... Sad

Честит ти празник!  bouquet

Не, нямам отзиви още. Ще звъня утре сутрин.

Тиквен цвят, честит рожден ден, роклята ти стои прекрасно  Peace Тук така сладко се събрахме, че скоро ще ни изгонят в отчетни  Joy

# 650
Шаманке, не устисках  Crazy Днеска ни изписаха, чакаме с нетърпение кърмаческата пижама  Crazy

# 651
 Joy Бебешонделче, знам за теб. Да ти е жива, здрава и красива почти адашката  Hug

# 652
Дами, нещо против да обединя Надежда с Толстой  Wink

не разбира се, само кажете кой остава отговорник. ако иска другото момиче аз против нямам, даже може и да се възползвам   Mr. Green .  ако не,аз  ще мина да ги взема  останалите дрехи  Peace

Тя също няма против, ще ви обединя  Peace

# 653
 Честито дъщеричка,  Бебешондел! Да  е жива, здрава, късметлива и само  радост да ви носи!

Благодаря за пожеланията! Тортата е "Торта с мюсли на Сладка хапка". Правила съм я в различни варианти и всички са одобрени от консуматорите Grinning. Днес е с овесени ядки, банани и компот от праскови. Спирам със спама Peace.

Много се чудих и не си поръчах от веселите дамски блузи. Сега съжалявам. Ако има останала М1 L или XL ще коригирам пропуска.

# 654
Дами, чакащи голи на опашката, ето какво от допълнителните желания мога да изпълня:

ник: v.teneva
град: София (ж.к. Манастирски ливади)
Детски: Д1, размер 74 - 1бр.
Кърмаческа: Поло, размер М - 1бр.
Блуза с шал, размел М - 1бр.
Рокля, размер Л - 1 бр.
Пижама, размер М - 1бр.

Flash Dance
Варна
Блуза с шал, рокля или поло, размер S
Д5 –74

tanichka78
Варна
Блуза с Шал размер Л
Д5 –98

ник: delilah_qk
град: Пловдив (квартал Кичук Париж)

Пижама, размер XL - 1бр.

KikiNiki
София/ Оборище
Кърмаческа- поло L
Рокля- L
(нямам ХЛ, но според мен ще си добре в Л. Може проба, ако искаш  Mr. Green )

Ник: antoaneta_y
Град: София, Манастирски ливади
Кърмаческа: Блуза с шал, размер М - 1бр.
Рокля, размер Л - 1 бр.

Lux
София
Пижама С

За двата шала (без блузи) ще потвърдя когато пристигнат и тогава ще мога да кажа цена.

Това, което липсва, просто го няма  Rolling Eyes

Ок ли е?

# 655
Ако има повечко шалове и аз се нареждам за един Mr. Green

# 656
Съжалявам, че извън темата, но Gala. не приема ЛС  Peace
Може да се доуточним като разберем дата и час (за целта трябва да си поразчистиш съобщенията или ми дай скайп или др. на ЛС.) или просто да се разберем коя ще иде (за което пак трябва да осъществим връзка  Wink)

Тя таблицата вече променена! ОК

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 11:31 от villyh

# 657
Кой е отговорник за Търново?

# 658
  • Sofia
Имам питане към момичетата от Стрелбище и Г. Делчев: Имате ли нещо против да взема нещата ви от Шаманката и да се видим, за да ви ги раздам? Която е съгласна да ми пише на лични.

# 659
Да попитам: В таблицата за поръчки не се виждат квартала ми и към кого да се обърна, за да си взема нещата. Да разбирам ли, че не са готови още или?Ако може малко повече информация / ако пък е даван съжалявам,че трябва да повтраяте, но ми в малко трудно следенето на цялата тема/

Общи условия

Активация на акаунт