(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 51 880
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 630
Ще пиша, Данчето  Peace

# 631
Таблицата с отговорници по квартали за София е качена на Първа страница..

Любезно ти отнемам lubopitko, ще си ги вземе от центъра.  Wink

# 632
Дами, нещо против да обединя Надежда с Толстой  Wink

# 633
  • Къде ли не
Дами, нещо против да обединя Надежда с Толстой  Wink
Те бяха заедно, но имаше две желаещи и ги разделихме!

# 634
  • Къде ли не
Таблицата с отговорници по квартали за София е качена на Първа страница..

Любезно ти отнемам lubopitko, ще си ги вземе от центъра.  Wink
Ок!
извинете за двата поста! Грешка!

# 635
Толстой беше с Банишора, Света троица и Разсадника. А чисто географски, не можеш да видиш къде свършва Толстой и започва Надежда. Аз съм ОК както решите.
П.С. Не съм видяла от Триъгълника има ли мами, но и те са ни близко, ако има.

# 636
Шаманче, аз съм от чакащите да хванат последния влак с останалите незаети бройки на кърмачески дрешки и чакам с нетърпение да обявиш как стоят нещата. Предполагам, че това ще се случи едва след като бъдат раздадени поръчките на всички и затова те моля пиши отново с по големи буквички за недовиждащите като мен  Wink

# 637
 Да почерпя за рождения си ден Simple Smileс домашна торта, вкусна, здравословна и полезна за фигурата Flutter.

За нетърпеливите- няколко несполучливи снимки на Роклята- цялата, много добре стои на бюста ето, още една снимка, която не е на фокус и тук съм си глътнала корема за естетика Laughing. Това е.

# 638
според мен ти седи много добре и не ти трябва ХЛ!!!

# 639
Таблицата с отговорници по квартали за София е качена на Първа страница. Наближава времето за раздаване, така че моля всички да се проверят, и ако има грешки да ми сигнализират. Също така за сега има две зони без отговорник и една , чийто отговорник може да няма възможност да дойде ( Габи).

мога да заместя Габи, ако се налага

Супер, Гуш. Аз още незнам дали ще мога или не - зависи кога и къде ще е срещата и дали ще успеем да оправим колата дотогава. Следя за дата, час и място и като се изясни ще пиша дали ще имам възможност или не.
Благодаря за отзивчивостта. Явно сме съседки и по един или друг начин ще се видим Simple Smile

# 640
според мен ти седи много добре и не ти трябва ХЛ!!!

Благодаря! Все пак, още не съм се отказала Simple Smile, ако ти е широка, ще разменяме. Не мога да издържам дълго с глътнат корем Laughing.

# 641
Честито, Тиквен цвят!  bouquet
Роклята е супер! Така като те гледам, едва ли имаш много корем за гълтане. Аз пък ще се чудя как да си глътна не само корема, а и балансиращата тежест отзад....  Mr. Green

Шамане, ти си върха!
  newsm20

# 642
Шалчетата станаха ли?

# 643
 Благодаря, Пролетната Фея! Казвай какво пиеш Laughing!

Кройката на роклята издължава силуета. Много е сполучлива.

# 644

И аз това чакам да разбера....че да видя как да стане с взимането на моите неща. Wink

Тиквен цвят, страхотно ти стои роклята.... а аз като вече съм с голям корем...май ще я нося другата есен... Sad

Честит ти празник!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт