(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 51 880
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 615
 Joy спя, ужасТ, УжасТен Ужастон  Mr. Green

# 616
Честита Нова Година!

Шаманке, дали има възможност да ми смениш бодито от 74 на 80? Аз си го бях поръчала уж с перспектива ама принцесата расте като гъбка Heart Eyes и не знам дали ще и става като го получа  Blush

Благодаря ти предварително!  Flowers Bouquet

# 617
  • Къде ли не
Таблицата с отговорници по квартали за София е качена на Първа страница. Наближава времето за раздаване, така че моля всички да се проверят, и ако има грешки да ми сигнализират. Също така за сега има две зони без отговорник и една , чийто отговорник може да няма възможност да дойде ( Габи).

# 618
  • София
Таблицата с отговорници по квартали за София е качена на Първа страница. Наближава времето за раздаване, така че моля всички да се проверят, и ако има грешки да ми сигнализират. Също така за сега има две зони без отговорник и една , чийто отговорник може да няма възможност да дойде ( Габи).

мога да заместя Габи, ако се налага

# 619
  • Къде ли не
Това е чудесно! Тя сигурно ще пише дали може или не.

# 620
Честита Нова Година!

Шаманке, дали има възможност да ми смениш бодито от 74 на 80? Аз си го бях поръчала уж с перспектива ама принцесата расте като гъбка Heart Eyes и не знам дали ще и става като го получа  Blush

Ти си пропуснала може би, но тази зима няма бодита, всички са блузки. Така ще могат да се носят по-дълго и по-видимо върху друго боди. Не мога да обещая смяна, защото трябва да проверя първо подробно.

# 621
Честита Нова Година!

Ти си пропуснала може би, но тази зима няма бодита, всички са блузки. Така ще могат да се носят по-дълго и по-видимо върху друго боди. Не мога да обещая смяна, защото трябва да проверя първо подробно.

Щом е блузка предполагам, че ще й стане, но все пак ако ти остава свободна 80 бих искала да ми я смениш. Благодаря!   bouquet

# 622
Шаманке, моите и на Clairette дрехите ще ги взема един и същ човек, а си ни писала в различни зони, не знам дали това има значение.

Искам да питам как става технически приемо-предаването? Получателят се свързва с отговорника и си уговарят среща или...?

П.П. Видях в другата тема, че пишете за някакви срещи, ще дебна инфо, надявам се да го огласите своевременно.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 15:41 от Solley.

# 623
КюбитSimple Smile извини ме за любопитството, но да не сте в БГ?

Аз ще съм в София от 16 януари до към 20-23. Ако пристигна по-рано ще дойда на срещата в неделя. Изток намери ли си отговорник?

# 624
Мира, не, не сме. Ще ни ги пратят до тук с колет нещата.
Пък на мен ми е много драго да те видя в такава тема.  Hug

# 625
  • Къде ли не
Solley, теб ли да преместя в зона 15 или Clairette в зона 11? Или си 100 % сигурна, че ще ви ги вземат от общата среща и няма нужда да се причислявате към отговорник?
Когато нещата са готови Шаманката обявява една обща среща, на която всеки може да дойде и да си вземе нещата. Срещата обикновено е около центъра. Хубаво е там да са и отговорниците по квартали, за да вземат нещата на всички станали от техния квартал, които не са могли да дойдат на общата среща.
 Изток още си няма отговорник.

# 626
Solley, теб ли да преместя в зона 15 или Clairette в зона 11? Или си 100 % сигурна, че ще ви ги вземат от общата среща и няма нужда да се причислявате към отговорник?
Когато нещата са готови Шаманката обявява една обща среща, на която всеки може да дойде и да си вземе нещата. Срещата обикновено е около центъра. Хубаво е там да са и отговорниците по квартали, за да вземат нещата на всички станали от техния квартал, които не са могли да дойдат на общата среща.
 Изток още си няма отговорник.

Моите и на Солей дрехи ще се получават в Изток, който няма отговорник  Rolling Eyes . Щях да предложа да се обединим с Дианабад, но гледам и те си нямат отговорник  Thinking . Но със сигурност моите и на Солей дрехи ще се получават заедно, евентуално още на общата среща в центъра, така че ако може да ни обедините Simple Smile.

# 627
...така че ако може да ни обедините Simple Smile.

united, united!  Mr. Green

# 628
Solley. , Clairette, аз знам за вас, което е по важното  Wink Шъ да бъдете Юнайтед

# 629
А как стои въпроса с получаването на дрешки в другите градове?
ДОсега не съм била отговорник ,като получа нещата знам на кого да ги дам ,но кога да ги очакваме горе долу?

Общи условия

Активация на акаунт