(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 51 880
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 600
Za mnogo godini! Jivi i zdravi da sme i da iliadim!

Imam edin vypros - dala sym si adresa v Plovdiv pri porachkata, no do 8-mi ianuari shte sym v Haskovo. Move bi trqbwa da se obyrna kym otgowornika na Haskowo, no problema e, che ne znam koj e. V publikuwanata tablica ima samo otgowornicite za Sofiq .... ili az ne gledam kydeto prqbwa?!?

# 601
За много години - много  здраве, щастие, късмет и любов на всички. Дано домовете ви са пълни с топлина и безброй усмивки през новата година.  cheers

Шаманке, благодаря и аз за страхотния подарък.  : smile3525
Аз съм отговорник, но имахме малко произшествие с колата и сега седи на магистралата. Ако срещата е тия дни може да изпратя половинката от мое име, ако не мога да се организирам с малчо. Айде дано кърмаческите м-ки с шал да са лилави... Wink

# 602
Честита Нова Година! Да ви донесе много здраве, успехи, късмет, щастие, благополучие, любов и топлина!

Шамане, благодаря, да си ни жива и здрава. 
  Hug   bouquet

# 603
Ето я таблицата по градове ЦЪК!

geri_bebs, когато обявя, че шаловете са при мен и съм готова да пращам, подсети ме пак къде да пратя  Peace

_Gabi_ , ще го измислим

_valkiria_ , кой размер беше?

# 604
  • Пловдив
Доколкото разбрах и за допълнителните поръчки може би е време да се превеждат паричките - до кога горе-долу да го направим ?! (питам щото се получи лек финансов срив в месечния бюджет)  Blush Иначе гледам, че пижамката ми я няма в списъка на поръчките по градове, но предполагам е защото е в допълнителните бройки.  Thinking
(извинявам се ако задавам тъпи въпроси, ама като поръчвам за първи път, при това с голямо закъснение ...)

# 605
delilah_qk , току що проверих, печелиш пижама ХЛ, последната  Wink Ще те запиша и в таблицата, но в нета няма да коригирам, мързи ме  Rolling Eyes

За другите чакащи за допълнителни, ще проверя малко по-късно, защото излизам  Simple Smile

# 606
  • Пловдив
 newsm44  newsm44  newsm44
Страхотен късмет - благодаря!!!
Ще гледам до 10то число да преведа паричките - дали ще е късно ако приближи тая дата?!? Ако трябва да побързам кажи!  Hug

# 607
Шаманче, аз искам само шалове, ако излязат повече от блузите, по някаква случайност!  Blush

# 608
ще си пробвам късмета за пижама номер S  Embarassed много се чудих, а сега ми се иска да си имам с тези кърмения през нощта   // моля се да има една бройчица за мен  Praynig

веднага ще преведа парите

# 609
Шаманче, аз искам само шалове, ако излязат повече от блузите, по някаква случайност!  Blush

Хммм, знам ли, малко вероятно но ще питам.

# 610
  • София
Шаманке, ти ли ще дадеш знак кога и откъде да се взимат нещата?

# 611
ооо да, ще се чуе  Peace

# 612
Последно да напиша, нямам преводи и информация от ivka_007 (Пловдив), mimi 81 (Пловдив), vatan1919 (БургаС), Сиситу (Сливен).

Кажете дали има грешка или да ви отписвам? Ще изчакам до утре.

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 18:56 от Шаманката

# 613
    newsm03 , newsm03 ,     O-o-o-o,ако е възможно да  се получи и аз искам само шал.....;0) newsm03  , newsm03

и Честита нова година на всички     

# 614
(Бургаз)
Кажете дали има грешка
аха, има  Wink

Общи условия

Активация на акаунт