(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 50 875
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 900
Зорничка, има проблем, да. Изгубих един ХХЛ рокля и сега го издирвам под дърво и камък  Rolling Eyes Дала съм го на някой вместо ХЛ. Ако някой се припознае, да казва.

# 901
Хиляди благодарности.
Нещо не я виждам пратката в електронната им система но предполагам утре ще ми пратят смс.

# 902
ако не, провери, не знам при еконт-поща дали пращаха смс

# 903
Ако Миленка се смили да ми вземе блузката ще съм много щастлива. Бу, после при теб ли ще останат дрехите?

# 904
Ох  newsm78 те са 3 офиса, дано да си оцелила близкия  Mr. Green

# 905
Дано, аз съм дала адреса ти, надявам се това да ги ориентира  newsm78

# 906
  • Пловдив
Ако Миленка се смили да ми вземе блузката ще съм много щастлива. Бу, после при теб ли ще останат дрехите?

Нямаш грижи, Ели - ще ти взема нещата   bouquet - аз така или иначе ще ходя без Бела, защото в слинг не мога да ги нося тия почти 10 кила вече  Crossing Arms
Ако на някой друг също му е удобно от вкъщи да ги вземе - да казва - така и така половината град прибира неща от вкъщи  Mr. Green

# 907
  • StZ
Зорничка, има проблем, да. Изгубих един ХХЛ рокля и сега го издирвам под дърво и камък  Rolling Eyes Дала съм го на някой вместо ХЛ. Ако някой се припознае, да казва.

Naughty Всички получили рокли да проверят какъв размер имат и ако при някой се намира рокличка ХХЛ, която не е поръчал веднага да информира Шаманката
п.с. проверете и пакети, които скоро няма да стигнат до притежателките си по някакви причини!

Crazyнадявам се да помогне

# 908

Нямаш грижи, Ели - ще ти взема нещата   bouquet - аз така или иначе ще ходя без Бела, защото в слинг не мога да ги нося тия почти 10 кила вече  Crossing Arms
Ако на някой друг също му е удобно от вкъщи да ги вземе - да казва - така и така половината град прибира неща от вкъщи  Mr. Green
Много ти благодаря.  Heart Eyes

# 909
  • Враца
Ейййййййй супер Враца утре ще е тук.

Пак моля dessynik1 прати ми на лични някакви координати.Все пак си искаш блузите нали?

# 910
  • Бургас
Шамане, ако пращаш с куриер за СтЗ, аз имам регистрация в Еконта. Предния път така ми праща. Иначе си остава пощата.

# 911
Фата Моргана, задръж за малко, може да се намери и М

Hug Praynig

# 912
Тази сутрин по пощата пратих: Благоевград, Перник, Разлог, Тутракан, Ардино, Ловеч, с. Дебелт, Банско, Аксаково и Асеновград 

# 913
ВАРНААААААААААААААААААААААААААААААА
Дрехите тук.

Тъй като не сте писали квартали или поне аз ги нямам на листчетата и не помня (пуста възраст) кой от де е, ще обявя местата, които така или иначе обикалям с часове  Mr. Green

Аспарухово:
Днес в 12 на обяд, до детска градина "Морски свят", до новия маркет близо до техникума по корабостроене. Който не сколаса в четвъртък сутринта между 8:45 и 9 ще се появя да оставя детето или надвечер към 17.

За кварталите Трошево, Младост, Кайсиева, Възраждане, Владиславово - до Медицински център Младост - от другата страна на булеварда има някакъв паркинг за служители на Санита. Или в него или до него ще опитам да се паркирам. Ако има странно забита кола в някоя ограда, аз съм! Ще бъда там ДНЕС в 15:00 до 15:25 - после с детето сме на зъбар. Ако някой окъснее може да ми клипне и ще му върна клипването като излезем.

Останалите утре в Морската 11 до 11:45 на пейките под Игрището на главната алея.  

От нас почти по всяко време може, звъннете ми на 0878 601 604 да се разберем или в скайп.

Ако на някой тези места не са удобни, да пише, ще измислим нещо  Peace

Ще съм хепи да кажете кой откъде ще взима, може и на лични или в скайп, да не мъкна всичките 16 кила.

# 914
  • Враца
Коко Шаман  newsm20 newsm20 newsm20
Всичко е страхотно
Да си жива и здрава ,че облече още една измръзнала кърмачка.Все така да ни радваш.
Замисли се сериозно да си направиш бизнес от този ти талант Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт