(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 51 880
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 975
Пижама и за мен, ако може ХЛ, МОЛЯ!  Crossing Arms (ще ме хване някой сакатлък с това нощно цокване)

# 976
И аз се нареждам за останали дрешки с размери L.   newsm17
След толкова четене какви чудесии са, направо сън не ме хваща вече... Simple Smile

# 977
  • Варна
Шаманке, Благодаря! Получих си пратката. Изключително съм доволна!

# 978
  • До хладилника, който обичам
В Пловдив имахме много приятна среща! Simple Smile Замислям се дали да не правим редовни такива срещи на по кафе, какво мислите? Бебешко кафе?
Останаха малко нераздадени неща - който иска за ЛЛЛ срещата, като Дилайла, който ги иска по-рано - ще свирука на лични да мислим варианти Grinning

# 979
  • Пловдив
И аз днес си получих нещата. Невероятни са, а и размера ми заспа  Peace, като си помисля, че за малко можеше да ги изпусна  Whistling   Шаманке, благодаря   bouquet

А срещата днес наистина беше хубава, съжалявам, че не можах да остана повече, но с моя цоцко-боцко е малко трудно. Надявам се на следващата да мога да дойда с него Simple Smile

# 980
И аз съм вече накипрена  newsm44. Благодаря на Буба Мара за творчеството и изпълнението, а на Иви за разпределението  Hug. Пижамата е невероятна, а с шала могат да се направят хиляди комбинации  Wink.
Сега Шаманке си почини 2 месеца, че след 8-ми март започваме да мрънкаме за лятната колекция  Mr. Green.

# 981
Шаманич, за вариант 1 и 3 се сетих, ама варианта 2 на блузата с шала е страхотен. Peace Благодаря за хубавата идея!  bouquet

Много добре изглеждате и ти и Тея - манекенки и половина...  Wink

# 982
Сега Шаманке си почини 2 месеца, че след 8-ми март започваме да мрънкаме за лятната колекция  Mr. Green.

А защо да чакаме чак март?  Flutter

# 983
Бих искала да се наредя на опашката за една пижама № Л.

# 984
Момичета, ама и опашка заформихте докато ме нямаше  Joy Ще трябва да ви поразочаровам, че почти нищо не е останало. Скътах няколко дрешки за срещата в неделя, след това ще опиша какво остава. Скоро може да повторим някоя малка серия  Wink Но наистина, лятото ще го започна от по-рано. (Само дето ако не изпълня едно обещание към ЛЛЛ преди това, Бу вероятно ще ме банне  Mr. Green )

ЧАКАМ СНИМКИ НА boobamara.info@gmail.com

# 985
Шаманке, получих пратката!Благодаря ти за положените усилия и този път за зимната колекция!  bouquet

Този път блузата ми е малко тесничка, бюста ми доста повдига блузата, но ти не си виновна...Просто моите габарити са извън мерките, теглилките и сантиметрите.....Пижамата ми е малко  по-добре, особено на бюста......

# 986
Щастие в къщи! Мама и бебе с нови дрешки! Благодаря на Шаманката за страхотните идеи и на Бу за приятната доставка! Аз съм "ЗА" повече такива срещи на бебешко кафе! Grinning

# 987
Шаманче, тъкмо щях да питам да не раздадеш всичко оттук, докато ние си чакаме неделята... и мислех да си пиша и аз желанията, ама като знам колко сме досадни...  Rolling Eyes Grinning
Сегааа, моля, моля да няма кърмачки от събота със списък като за яслите!  rotfImbo hahaha

# 988
А защо да чакаме чак март?  Flutter
Защото и Шаманката е човек  Wink, трябва малко да си почине, за да може дълго да ни радва!

# 989
  • София

Сегааа, моля, моля да няма кърмачки от събота със списък като за яслите!  rotfImbo hahaha

Joy  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт