(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 50 916
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 110
Тениската и сивата лятна блуза са продадени, остана ми само лилавата блуза с шал, размер Л.
Айде бе! Толкова мераци имахте за лилави .... Crazy

Аз бих я взела, ако имаш пейпал акаунт, по който да ти преведа парите за блузата и пощ. разходи ( в чужбина съм )  Peace . Ако става, пиши ми на лични  Grinning !

# 1 111
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
И аз да се включа с аплодисментите за Шаманката.
Дрехите са прекрасни, в което не съм се и съмнявала де..
Аз понеже много рядко намирам време за форум и може би съм пропуснала, но някой беше писал, че ще има снимки с идеи за поставяне на шала. Та къде мога да видя нещо подобно...

# 1 112
Момичета колко са дълги роклите в сантиметри?

# 1 113
И аз искам идеи за поставяне на шала, моля!

# 1 114
Имаше цяло клипче, погледнете няколко страници назад.

# 1 115
То хубаво има , ама кой да се сети да цъкне върху Шамана.
Моята щерка ме изуми. Като видя блузата и веднага ме подреди с варианта като елече. Аз естествено не и обърнах много внимания.
Ех, тези деца от всичко се сещат.
Тя измисли още един вариант, но ми е трудно да го опиша. Замота го като на бримка около врата. Така както се носят шалове върху яке.

# 1 116
Нарцис, дами, дайте СНИМКИИИИиииий

# 1 117
Ще, ще...
Утре ще и подкъся малко ръкавите и ще пусна

# 1 118
Това с шала ми се изясни след като видях клипа.  Grinning Обаче не разбрах от къде се вади гърдата, в смисъл от горе на деколтето ли?  Crazy Ама и аз как попитах  Embarassed

# 1 119
Да бе, ако не беше Калинка ди а я видим в рокла и блуза щяхме да тънем съвсем в неведение.  Всеки се хвали супер супер, а снимки йок  Crossing Arms

# 1 120
  • София
 Аз съм снимала само детето с неговата блузка, а за мен все не остава време (пък и мъжа ми все грозно ме снима  Crossing Arms hahaha)

Да споделя, че пусках роклята в сушилня и си е ОК. Суших я на програма за смесени тъкани. В момента се суши пижамата и после и за нея ще докладвам

# 1 121
  • Къде ли не
Момичета колко са дълги роклите в сантиметри?
Мери, моята е размер 2ХЛ и ми е точно под коляното. Висока съм 1,66 см. Като я получих беше поне с 4 см. по- дълга но като е изпрах се скъси. Което е супер защото иначе трябваше да я режа.

# 1 122
  • Pb
.. дами, дайте СНИМКИИИИиииий

И аз всеки ден преглеждам темата за снимков мат'риал...
Мина ми времето за такива дрехи, поне да им се полюбувам от страни.

# 1 123
  • До хладилника, който обичам
Настоятелно ще ви замоля продажби и препродажби да изнесете в Продавалника Peace Знаете отлично, че не е тук мястото; да се направи обща поръчка за ушиване за по-нисък разход е едно, но препродажбите са в друга категория.
Снимки - на пощата, която Шаманката е дала. После сигурно ще ги видим в блога й Simple Smile
Заключвам.

# 1 124
  • До хладилника, който обичам
Вероятно бихте искали да знаете и какво става с парите, които остават като дарения за Ла Лече Лига, а и да не искате, научавате, защото е добре да се каже (предполагам все пак, че искате да сте в течение Laughing ).

Едно от нещата е това:

Про-кърмачески календар, еднолистов стенен, разпостранява се безплатно. В него има снимани  няколко различни непринудени основни пози за кърмене, както и няколко кратки "напътствия" за по-успешно кърмене  Grinning

Календарът е направен изцяло благодарение на вас -
- снимките, които сте ни пращали
- снимките, които дариха няколко професионални фотографи
- дизайн, направен от майка, участваща във темата за Фотошоп в подфорум 'Хоби'
- с парите, събрани като дарения се отпечата в тираж 1,000 бр. за безплатно разпостранение
- и не на последно място, разчитаме пак с ваша помощ ще достигне до лекарски кабинети, педиатрични консултации, АГ отделения, детски центрове, любими детски магазини, офиси с много родители... и така нататък Simple Smile

Вземете вашите копия от най-близката кърмаческа група/среща/лекция и разпостранете там, където би било най-удачно според вас.

Друго, което предстои да се направи с пари, които са събрани от дарения, е брошура, която също ще се разпостранява безплатно, за да могат възможно най-много бъдещи и настоящи родители да имат достъп до добра и адекватна информация и подкрепа за кърмене  Grinning

Временно отключвам темата, ако има питанки за календара, после пак ще я прибера в килера.

Общи условия

Активация на акаунт