С шкембе си е най-добре 9

• 29 412
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Galiki ,минавам да ти пожелая успех и да ти кажа ,че ти пращам зялата си позитивна енергия! Praynig Praynig Praynig
zet ,мила ,благодаря ти!Чакаме и теб тук! Flowers Four Leaf Clover
Момичета,Хера не се е появявала по-вече от седмица?! newsm78Мила,дано всичко да е наред с вас! Praynig

# 286
Няма ли новини за Galiki ?

Притинце,
как ти се зарадвах!!! Лека бременнност ти желая! Heart Eyes

# 287
  • Варна
Момичета,Хера не се е появявала по-вече от седмица?! newsm78Мила,дано всичко да е наред с вас! Praynig
Ели доколкото си спомням Хера беше писала, че ще отива на вилата за около месец и няма да може да ни навестява. Надявам се всичко да е наред с нея.
И аз чакам новини от Galiki.

# 288
Марго,благодаря ти Hug!Вярно че така беше казала,ама с моя бременен мозък. Embarassed Embarassed ...а знам че не е в нейн стил да не се обади толкова време и се притесних Laughing
Galiki,чакаме те! Praynig  bouquet Peace

# 289
Ехо има ли някой ?
Никой не пише от 2 дни ,как сте момичета ?
Аз съм все така вардя леглото ,а времето навън е прекрасно ,но нямам избор  Sick.
Galiki не е писала ,но вече сигурно се радват на бебе .  newsm32
КУИНЧЕ малко остана мила ,броени дни ви делят от срещата с момъка. Hug
Чакам и другите коремчета да се отчетат  Heart Eyes .А на останалите скоро да видят двете черти. EFP

# 290
  • Стара Загора
Дзак Mr. Green или търкул...все тая за мен Joy
Дойдох до града да си оправя болничния и рекох да хвърля един бърз поглед Hug
Радвам се за добрите новини около всички ви Hug Много ме зарадва и новината за Прити...лека и без много сериална бременност ти желая Heart Eyes
Аз моя човек го видях на 04.02...тъй де..имахме среща Mr. Green Стоиси в ляво и рови като кокошка Mr. Green доки едва успя да му хване размерите....то бива шило ама такова чудо....брат му беше по мързелив и само се дупеше Crazy Б2 е вече 1100гр а аз само броя дните и се моля всичко да е наред до края Blush
Баткото го спрях от градна и той се тръшна с бронхит Twisted Evil
Толкова от мен bowuu Чакам повече попълнения а на коремките - спокойствие Hug

# 291
Самоцитирам се от месечната тема с молба за помощ и подкрепа:

Момичета, влизам тук с голяма молба към всички вас! Нека за пореден път мобилизираме силите  и вярата си и се помолим за един много специален човек!

Фивка, която искаше да изчака още малко, за да ви съобщи една хубава новина, е в болница за задържане! Тя е със серклаж. Въпреки него и непрекъснатото пазене на леглото, околоплодният мехур е пролабирал! В момента е във Варненскот АГ. Някои лекари дават твърде песимистични прогнози, дори единият е предложил направо да свалят серклажа. Няма да коментирам поведението му и думите му, но искам с това да обърна внимание колко важана е вярата на всяка една от вас! Всички знаем през какво мина Фивка и колко изпитания пребори, без нито веднъж да си помисли да се откаже! Затова ви моля - отправете молитвичка за бебчо! Силна и гореща! Знаете каква е силата на колективната молитва! Помолете се, момичета! Фивърчето и бебчо ще се справят и с това изпитание! Нейният доктор вярва, че шанс мехурът да се прибере има! Така че бъдеате конкретни в молитвите се - на първо време мехурът да се прибере, а после бебчо да устиска до по-сигурни седмици!

Моля те, господи, помогни!  Praynig

# 292
# 293
  Господи, бъди с тях, нека Фивка гушне бебенцето си живо и здраво!!! Praynig Praynig Praynig

# 294
Господи, помогни на Фивка. Нека да са добре с бебето и да се гушкат живи и здрави, когато му дойде времето.

# 295
 Praynig Praynig Praynig дано мехурът да се прибере ,и всичко да е с добър край . newsm17 newsm17 newsm17

# 296
и аз ще се моля за Фивърчето, дано Господ бди над нея и бебчето Praynig Praynig Praynig

# 297
# 298
# 299
Нали казват, че липсата на новини е добра новина?. Влизам тук с надеждата де не прочета нищо ново.
Фивче, искам да вярвам, че тази бременност ще те дари със щастие! Моля се да бъдеш щастлива, защото си невероятен Човек и трябва да бъдеш щастлива!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт