С шкембе си е най-добре 9

• 29 362
  • 761
  •   1
Отговори
  • на дъното
Хайде тумбачета да ви е честита новата тема.По често да давате отчети и да има много попълнения Hug
kroelahai честито и от мен за синята новинка Hug
beru6ka fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverвсичко ще бъде наред,леко раждане Hug

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 17:24 от silviayo

# 1
Хайде и аз да цопна мощна осанка в тази прекрасна темичка!  Wink

На beru6ka желая едно леко и спокойно раждане и един вълшебен бебок!  Hug

А на всички нас пожелавам скорошно препълване на темата!  Heart Eyes

# 2
silviayo,благодаря за темичката!  bouquet  
 kroelahai,честити ви сини гащи и от мен! stork-boy
beru6ka,безпроблемно и леко раждане и скоро да гушкаш малката принцеса в обятията си! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
 QueenBee  Hug
 Прегръдки за всички и чакаме поълнения! smile3503

# 3
elisalou,kroelahai,QueenBeeHug-Ви и желая много здраве и безпроблемно бременеене preggo Като видя тези лентички и ми пълните душата Simple Smile
beru6ka ,леко раждане и стискаме палци Peace

# 4
  • Варна
Beru6ka и от мен имаш стиснати палци за утре!
Хайде новата тема да донесе много нови попълнения и да се напълни с радостни новини!

# 5
Берушка, днес е много хубав празник!
Дано бъде двойно по-хубав за теб и твоето мъниче!   bouquet

# 6
Айде и аз да се запиша в новата тема .
Дано да ни донесе много късмет ,много нови бременни и живи и здрави бебенца ,днес си записах час за 3 градска да ми видят на бебето сърцицето ,и познайте за кога ми е чеса ,на 13 Декември.,на тази дата съм родена ,на тази дата ми съобщиха ,че бебето ми е починало ,на тази дата съм на преглед ,дано ми донесе късмет ,дано Никол пази братчето си ,много ми е смотано . Praynig
Чакам вече благата вест  от Берушка ,наистина на хубав ден ще се появи малката принцеса . Hug Hug Hug

# 7
Днес очаквам да прочета една много хубава вест !

# 8
kroelahai ,мила при кой лекар ще си в 3-та градска и в коя седмица ще си тогава, питам защото моето бебче почина от ВМС и при следваща бременност също ще ходя на ехокардиография, аз мислех при Томова да ида (като му дойде времето де) едновременно за втората ФМ и ехокард., стискаме ти палци, дано наистина този ден ти е на късмет.

# 9
 Берушка,на днешният прекрасен презник всички сме в очакване на срахотни новини! Praynig
Успех,мамче и сбъдната мечта ти пожелавам от сърце! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 10
Днес Берушка в 9.09ч. е родила момиченце с името Ивета, 3220гр и 50см!

Да им е жива и здрава прекрасницата и само радост да им носи  Heart Eyes

# 11
Еййййй, браво! Да са живи и здрави и всичко най - прекрасно в живота им желая!
Нека Бог да ги пази!

# 12
Честито! Да е жива и здрава малката госпожица!

# 13
Добре дошла в прегръдките на най-очакващата те майчица, малка Ивета! Бъди здрава!
Берушка, Честитооо!  bouquet

# 14
Ето дойде голямата новина за днес:
   Честита дъщеричка Берушка! Да бъде жива и здрава Ивета! Да ти носи много усмивки малката принцеса! Бързо възстановяване !

Общи условия

Активация на акаунт