С шкембе си е най-добре 9

• 29 362
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
Добре дошла малка Ивета!Бъди много,здрава и щастлива за радост на мама и тати!
Берушка,Честита радост  bouquet

# 16
  • Варна
Beru6ka честита радост! Да ви е жива и здрава малката Ивета и много да ви радва!

# 17
  • на дъното
Честита дъщеричка Берушка!Нека расте много здрава и да ви радва много.

# 18
Честито, Берушка, да ти е живо и здраво милото детенце!

# 19
Честита ви принцеса,Берушка!Да расте здрава,усмихната и много ви слуша и радва!
На теб,мило мамче -бързо възстановяване и много щастливи моменти занапред!
newsm51

# 20
Честито на Берушка!Да й е жива и здрава рожбата!На мама бързо възстановяване!

# 21
Честита сбъдната мечта, Берушка! Добре дошла на малката принцеска Ивета!  bouquet

# 22
Честита мадама ,Берушка. Hug Hug Hug Hug Hug
Да ви е живо и здраво детенцето , много щастие и късмет да има ,а на теб бързо възстановяване. smile3525

# 23
Честито и от мен Берушка  bouquetДа е жива и здрава  принцесата на мама и татко!Щастливото майче бързо да се възстановява. Hug

# 24
 newsm44 newsm44 newsm44 Честито и от мен,да е много здрава малката сладурка и да радва мама и тате!
Това е най хубавата тема в този иначе тъжен форум,но напоследък не влизам два дена и хоп ново бременно тумбаче или ново бебче си имаме,дано все повече и повече  майчета пишат тук,от сърце желая на всички бременни лека и най вече безпроблемна  бременност,а пък на такива като мен,дай боже скоро и ние да се похвалим! Hug Hug Hug

# 25
Дай Боже и ти скоро да ни зарадваш,Мари Ив. Praynig Hug

# 26
Оххх,дано.....но пък нямам нищо против да ме изпревари някое и друго мамче от този форум,хайде момичетаааааа,трябва да застъпва вече следващата смяна Simple Smileхубавите новини тук са единственото нещо,което истински ме радва,в този иначе толкова сив,мрачен,злобен,завистлив и ужасно материален живот,много е странно,но аз мисля,че хората преживяли този ужас,някак са повече хора ,от който и да е друг,по истински,по открити,по чисти като душа и възприятие.Тук всяка една страда и се радва с останалите,макар да не се познаваме лично,всички вие сте ми много по близки и от най верните ми приятели!Обичам ви,без помоща и разбирането ви нямаше да се справя сама с болката! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug HugHug.........спирам,че няма да ми стигне мястото,но да знаете,че има по една прегръдка най малко за всяка една от вас!

# 27
Много ви благодаря за пожеланията, трогнахте ме. Ние вече сме си вкъщи и се радваме на малката принцеса. Няма по-голямо щастие от това да си гушнеш детенцето  Heart Eyes

Ето това го казвам и аз от все сърце :

Обичам ви,без помоща и разбирането ви нямаше да се справя сама с болката!

Когато ми остане повче време ще пиша по подробно, сега пожелавам на всички бременни коремчета скоро да изпитат най-голямото щастие, и скоро темата да се напълни с нови попълнения, да застъпва новата смяна  Mr. Green

# 28
beru6ka ,страхотни новини,толкова се радвам за вас!Прегръщам теб и малката Ивета! newsm51
Мари Ив,
.Тук всяка една страда и се радва с останалите,макар да не се познаваме лично,всички вие сте ми много по близки и от най верните ми приятели!Обичам ви,без помоща и разбирането ви нямаше да се справя сама с болката!
и аз се чувствам така и се гордея с такова прекрасно семейство,като вас!Обичам Ви и се надявам,че съвсем скоро тази темичка ще се напълни с прекрасни новини! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 29
Берушка, да ви е жива и здрава мъничката рожба! Да е слънчево и усмихнато детството й!

Добре дошла на белия свят, мъничка Ивета! Heart Eyes

П.С. Добре, че Лилибончето е споменала в месечната тема, че да надникна тук и да видя хубавата новина! Blush

Общи условия

Активация на акаунт