С шкембе си е най-добре 9

• 29 358
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Херко,  Joy Joy Joy
Светле, теб човек как да те помни като не мож` те забрави. Класика си ни ти.  Heart Eyes
kroelahai, хайде, преполови го вече. А април е къде е. След една зима време точно.  Simple Smile Радвам се за хубавите резултати. (аз така обяснявах на лекарите, че не искам да знам какво живее в корема ми - момче ли, момиче ли), а на 5-ти януари основната лекарка взе, че забрави и ми каза. И оттогава започнах след всеки преглед - подаръче за бебе. На въпросния ден купих комплектчето за изписване, но явно съм била толкова в транс, че Мария си го носи до 3-тия месец.

Хайде, доста бебета се родиха, има нужда от нови попълнения в опразнените бременни редици.  Hug

# 46
Да се запиша и аз при вас (шкембето ми е огромно), термина ми е за 27, 28 януари, очаквам момченце Praynig Имам момиченце на 13 г.

# 47
Galiki ,леки седмички до края и най-прекрасното бебче през януари!  bouquet

# 48
  • Стара Загора
Светле Hug
Сериалите ме връткат и това е....сержа иска да спира Булсата и нета...на нож съм с него Twisted Evil Mr. Green
Свалям прогресивно кила...до тук 6...със Слави свалих общо 7...но явно моето време за сваляне на кила е по време на бременност Mr. Green
В петък съм на преглед...едва рипам вече. Чакам си срещата с Б2 и това е

# 49
А ние дружно ще чакаме отчета в петък.  Тъкмо Б2 ще успокои мама предколедно! Grinning

А туй за килата не е честно просто. Възможно ли е само аз да ставам хипопотам по време на бременност? Crossing Arms

# 50
  • Стара Загора
Светленце аз по принцип съм си хопо  Mr. Green
Баща ми каза, че ставам хубава като съм бременна...ама аз по-принцип съм си хубава де Mr. Green Mr. Green

# 51
А туй за килата не е честно просто. Възможно ли е само аз да ставам хипопотам по време на бременност? Crossing Arms

Не си само ти  Mr. Green и аз придобивам ей такъв вид   261uu Ама ще ги борим килата, това да ни е проблема  Wink

# 52

Не си само ти  Mr. Green и аз придобивам ей такъв вид   261uu Ама ще ги борим килата, това да ни е проблема  Wink
Оооооооххххх,и аз в този отбор,но това са бели кахъри! Joy Joy
 beru6ka ,Радвам се че ни навестяваш-как е малката принцеса?   bouquet
Прегръдки за всички! Hug Hug Hug

# 53
Елисалу, благодаря за пожеланията Hug, момичета, страхотни сте, чета ви и ми става някак мило, съпреживявам мислено всичко със всяка.По повод килограмите Embarassed..бройте ме и мен при хипопотомчетата или..хипопотамищата Mr. Green, но милото ме успокоява, че съм най-красивата и аз му вярвам. Леко, безпроблемно раждане на всички, когато му дойде времето и здрави бебоци а после ще се борим  с килцата.Аз съм вече в 33 г.с и ми предстои дълго пътуване, около 650км, док каза, че нямало проблем, но аз да попитам, някоя пътувала ли е толкова дълго по време на бременност и как се чувстваше.  Усмихнат ден от мен Hug

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 13:42 от Galiki

# 54
beru6ka ,Радвам се че ни навестяваш-как е малката принцеса?   bouquet

Добре е, пакпа, расте и много ме радва  Heart Eyes Държа ви аз под око, гледам много сини гащи се размятат, ще взема да си харесам някой за зет  Mr. Green Така, че която бъдеща свекърва си търси хубава снаха с добра майка - на среща съм  Joy  Joy

Леко бременеене ви пожелавам, с по-малко тревоги и едни хубави бебчеа накрая. Вярвайте ми резултата си заслужава  Peace

# 55
Като говорим за хипопотами не мога да не се включа!  Mr. Green
Качила съм 15 кила, а ми остават два месеца още. Най - гадното в случая обаче е, че ми спретнаха една диетка заради кръвната захар и ми иде да вия като вълк! Умирам за нещо сладко, а не дават!

Galiki, ако ти се чувстваш добре и имаш възможност да се движиш от време на време, надали ще е толкова голям проблем... Поне аз така мисля.

# 56
  • Стара Загора
Пчеличке гестационен ли разви...неприятно. Аз се опитвам да не ям сладко, да не пия газирано, да не ям тесто. Понякога ям...но като цяло се опитвам да спазвам някакъв режим, че по принцип съм си Хипо Mr. Green

# 57
Най - глупавото в случая е, че нямам никакъв диабет, но за всеки случай да си пазя диетката, понеже имам повече води.  Crossing Arms
Предполагам не само при мен се застраховат лекарите...

# 58
Да се отчета и аз .
първо съм вече +15 кила отгоре ,никак не са малко .
Вече не вървя а се търкалям ,много ми е трудно всичко освен яденето  Wink.
Второ съм със постоянни болки там от където излиза бебето ,но не са много болезнени ,търпими са и като отида на лекар не виждат причина за безпокойство ,освен това имам отпусната коремна стена и може би за това ми е трудно всичко .казаха ми да си взема колан за бременни ,но не знам дали ще ми помогне ,нямам познати които да са носели такъв колан ,бебето много ми тежи и постоянно ръцете ми са под корема да не го изтърва все едно ,ще падне всеки момент .а е само 500 грама ,откъде тази тежест не знам . На 13 пътуваме за София ,и не знам ,как ще издържа ,като имам и контракции ,просто се моля на Господ ,него ден да ми е добре .Ох ,май няма с какво да се похваля ,а има толкова много време още ,никак не ми минават бързо дните ,ама никак  Sick.
Дано не съм ви натоварила много с моите отчети .
На мамите ,които правят бебе ,УСПЕХ  Praynigнека се увеличаваме  Heart Eyes
мога да ви пожелая лек и спокоен ден . smile3534

# 59
kroelahai ,не си ни натоварила, мила!За килограмите няма какво да кажа-май всички сме в този отбор,но това са бели грижи!Съжалявам, че изпитваш такива болки,не намират ли причината  За колана-помага-аз преди операцията (бях в 22 седм с близнаци и нарушена циркулация на течностите и кръвоотока,в следствие на трнсфузионния синдром бях направила корем на бременна преди термин-източиха 4,5 литрастечност при операцията) едва дишах и ми препоръчаха носнето на такъв колан-помага,купи си и опитай!Дано пътуването е безпроблено,мамче и другия път само да се хвалиш!Стискам палци! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Чакаме с отворени обятия нови поълнения!Усмихнат ден,момичета!  bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт