С шкембе си е най-добре 9

• 29 369
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Кроела, ние затова сме тук -да си бъдем опора в трудни моменти! Представям си колко мъчително минава времето до термина при всичките проблеми, за които споменаваш. Нищо ли не успокоява контракциите? Ти какви лекарства пиеш за тях? Ако се наложи нека ти сложат и някоя системка. Какво казва докторът ти за тях? Опитай се ако е възможно да мислиш положително. Мисли си за това, че си извървяла повече от половината път! Ще извървиш успешно и другата половина и ще гушкаш мъничък прекрасен мъж! Peace

# 62
Херко,  Joy Joy Joy Joy,голям купон е при вас Grinning

Кроелка,нещо казват ли за разтегнатият корем,че и аз съм така-водят го "медицинска престилка",ако не бъркам нещо newsm78,шкембето ми е като на бременна в 6 месец Sad и много ми пречи Confused

На всички  Hug Hug Hug

# 63
 АЗ ПО ПРИНЦИП НЯМАМ СТОМАХ ,НО ПОНЕЖЕ ЧАКАМ 4 ДЕТЕ ,И СЪМ РАЖДАЛА 2006,ПОСЛЕ 2008 ,И СЕГА ПАК БРЕМЕННА СИ ДАВА ОТРАЖЕНИЕ И МИ Е ОТПУСНАТА КОРЕМНАТА СТЕНА ,ПОСТОЯННО МЕ БОЛИ ДАЖЕ КАТО ВЪРВЯ ,ИНАЧЕ НА ПРЕГЛЕДА И НИЩО МИ НЯМА ,НИТО РАЗКРИТИЕ ,НИТО ПЛАЦЕНТАТА ,НИТО ВОДИ А БЕ КАЗВАТ ,ЧЕ С БЕБО ВСИЧКО Е НАРЕД ,А ПЪК АЗ НЕ СЕ ЧУСТВАМ ТАКА .
ПИЯ МАГНЕРИЧ ЗА КОНТРАКЦИИТЕ И МАЙ ИМА ЕФЕКТ ,НО ТОЗИ СТОМАХ ,НЕЗНАМ ,ЩЕ ЛЕЖА повече и това е  Praynigпък дано родя живо и здраво бебе Април ,не по рано  Praynig
Исе  имам една позната тя е така все едно е в6 месец ,много и е голям стомаха ,като бременна е ,на нея и казаха ,че може и да е на психична основа и не може да се прибере ,
аз обаче нищо не мога да кажа по този въпрос ,некомпетентна съм. newsm78,

# 64
  • Стара Загора
kroelahai почивай повече, леж повече и знам, че ще стигнеш април месец Hug И аз през повечето време лежа но...здраве да е. да е жив и здрав сержа, че е поел пак къщата, че и Слави. А когато сержа е наярд Слави го води при майка ми на вилата на старозагорските бани и после след наряда ходи да си го взема. Сега градината ще почива между празниците но сержа е на работа и Слави три дена ще го гледат пак нашите и после ще си го вземе за НГ в нас.
Мъчно ми е, че не си играя много с него но той разбира...на мама смелото момче Heart Eyes но пък баща му е на разположение винаги и компенсира.
Ще стигнем до април...и аз само броя месеците...веднъж да мина 2-ри април и да влизна в деветия месец Blush

# 65
Xeра ,права си мила ,сега на първо място мисля за бебето ми ,най важно е да родим живи и здрави синчетата си  Hug.
Вече изгних от лежане ,но като ли ми е по добре от преди ,дано удържим до края  Hug

# 66
предвещавам ,че много скоро ще имаме нови бременни мами  Hug,нека да има много положителни тестове за Коледа  Hug Hug Hug

# 67
 Чул те Господ,kroelahai  Praynig Praynig Praynig

# 68
Днес отиваме в София ,да видят сърчицето на Бебо ,моля ви стискайте ми палци всичко да е наред ,с него .Пак ще вляза в болницата в която Никол си отиде ,много ми е трудно . Praynig Praynig Praynig

# 69
 Hug HugРазбира се, че ще стискаме палци Peace Peace Peace Praynig

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 09:05 от diana_val4eva

# 70
  • Стара Загора
Кроела  hug

# 71
Кроела, днес ще се върнеш с прекрасни новини за бебчо - идеален подарък за празника на мама! Имаш и моите стиснати палци! Hug

# 72
Мила много стиснати палци имаш и от мен, вярвам че всичко ще бъде наред, и аз се чудя един ден дай Боже да забременея как ще вляза в таз болница като там оставих детето си и повече не го видях, но няма как, и това трябва да извървим за да гушкаме накрая здрави деца.Успех мила!Чакаме хубави новини!

# 73
  • Варна
Кроела и от мен и маш стиснати палци и ще поглеждам за новини от прегледа!

# 74
Кроелка, стискам палци много здраво!  fingerscrossed
Предполагам, че си прекарала една безсънна нощ, но знам че всичко ще е наред и след това ще отпразнуваш рождения си ден спокойна!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт