С шкембе си е най-добре 9

• 29 377
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
Кроелка, очаквам да се включиш по-късно с  добри новини Praynig.

# 76
Кроела, убедена съм че ще се върнеш с добри новини и нормално е да си подтисната като отиваш там, където си изживяла трудности. Аз родих в същата болница в която почина първото ми детенце и аз имах страхове, но всичко отминава като те зарадват с хубави новини. Този път е Различно!! Peace

# 77
kroelahai  Hug,кураж мила!Стиснати палци и от мен и чакам да се похвалиш!Сигурна съм,че ще получиш най-прекрасните новини като подарък за Рождения ти ден! Praynig Praynig Praynig
Ох ,като си помисля,че и мен ме чака такова изпитание след няколко седмици в клиниката в Барселона,ме втриса,момичета! Sad

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 17:36 от elisalou

# 78
  • Стара Загора
Кроела чакаме добрите новини Hug И честит рожден ден мила  Heart Eyes Hug

# 79
Много ви благодаря мили другарчета по съдба  Hug Hug Hug
Първо да се отчета ,7 часа сутринта тръгнахме за София ,към 11 и 30 вече бяхме там ,отидох в 3 -та градска да попитам за чеса и докторката и познайте ,счупила си ръката и я нямаше прегледаме
Др..Велковски и според него Бебо е със здраво сърце  Praynig,и аз се надявам наистина да е видял всичко както трябва и на пролет да родя синът си жив и здрав .Понеже се върнах с голямо главоболие и ми беше адски лошо не можах да ви се отчета по рано ,наистина вчера получих най -хубавият си подарък за рождения си ден ,но страхът и притесненията ще си ги имам винаги ,като ,че ли вече нямам голямо доверие на докторите ,защото знам ,че и най добрият доктор може да сгреши ,а една лекарска грешка може да почерни една майка завинаги .

# 80
Браво мила,занехме си ,че всичко ще бъде наред, този път бебчо ще бъде здрав и ще си има всичко.Вярвам, че като си казала че веднъж е имало проблем,доктора че се е постарал наистина много и е бил обстоен, така че отдъхни и вече по спокойно,страшния преглед мина.Представям си какво ти е било, докато пътуваш, влизайки в болницата и самия преглед, и аз още от сега го мисля, как един ден  ще вляза там, но важен е положителния резултат, така че честито още веднъж!

# 81
  • Варна
Кроела радвам се за добрите новини!  Hug

# 82
  • Стара Загора
Кроела браво за добрите новини Hug Сега напред към пролетта дет се вика Heart Eyes
Днес сержа ме снима...малеее ама аз съм огромна бе Twisted Evil скоро ще му е по-лесно да ме прескочи отколкото да ме заобиколи. Този път корема ми е по-голям.

# 83
Кроелка, може би си попаднала на възможно най-добрия лекар за преглед на сърчицето. Много се радвам на отчета ти.  Hug
С Хера сега гледайте добре тумбаците и се целете в стотния ден на следващата година.  Wink

# 84
Браво за чудесните новини!  Hug
Най - лесно е да кажем "Не се притеснявай", но само ти знаеш какво се случва в главата ти.
Хубавото е, че скоро бебока ще започне да се обажда всеки ден и ще бъдеш поне малко по - спокойна.  Hug

# 85
Кроелка, д-р Велковски е един да не кажа и най-добрият в НКБ.Не се съмнявай.. Hug

# 86
Кроела, радвам се за чудесните новини!  Hug

Херко, говориш така, защото не си виждала мен бременна.  Mr. Green Обиколката на корема ми при последната консултация беше 135 см. За справка - висока съм 164см. Т.е. горе-долу бях абсолтюният овал.

# 87
Кроелка,браво на вас!Само такива новини до края! newsm44
Хера,важен е бебо,а ние после ще правим дружно диети! Joy
Да се отчета и аз-вчера бях при личната,да си взема резултатите от изследванията-миналата седмица ми източиха 8 епруведки кръв и кръните и на урината са наред,но има една цяла страница с допълнителни,генетични и незнам още какви,за които ще трябва да изчакам да ги разчете другата седмица гинеколожкта ,копгато отида на  Първа ФМ.Моля се и се надявам всичко да е наред!На всички пращам топла прегръдка Hug Hug Hug

# 88
kroelahai  Hug Heart Eyes прекрасни новини - кураж, мила!
Херкаааа - сега видях лентичката ти - ЧЕСТИТОООООО! Hug  bouquet
гуш на всички Hug Heart Eyes

# 89
  • Стара Загора
Абе те диетите ясни....ама ми писна - все гладна и все дебела Mr. Green Mr. Green
Прити благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт