С шкембе си е най-добре 9

• 29 380
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Еееееее Кроелка, браво !Много се радвам за хубавите новини newsm44 .А Велковски -това е човек,който е със златно сърце и ръце Hug

Прегръщам всички пухкави мами Grinning

# 91
Кроела, много се радвам за теб и за малкия бебо! Само напред с АПРИЛски привет  Hug Praynig

# 92
 Здраврйте,момичета  bouquet
Ами и тук да се отчета след днешният преглед-добре сме,всичко ни е наред,риска за генет.аномалии е много нисък и можете и мен да запишете в отбора на пишките! hahaha hahaha hahaha
На всички топла прегръдка и спокойна вечер от мен Hug Hug Hug

# 93
Ели, браво на вас!  Hug
Колко много пишки сме наредили тука, страшно се радвам!
Другите момичета обаче трябва да работят за девойки, че къде ще търсим снахи!  Heart Eyes

# 94
Ели  Hugмного се радвам за добрите новини ,честити    ylinfant:сини гащи  Heart Eyes.
всичко ще е наред и ще си имаш едно здраво бебе.

# 95
  • на дъното
Лелеее какъв голям отбор на свекървички го за формихме Laughing,дано сме от добрити Wink
Погал на всички тумбаци със сини и  розови гащи.Лек ден

# 96
  • Стара Загора
Добре дошли на новите сини гащи в отбора Mr. Green Hug
Аз съм болна Sad нос със зелено-жълти сополи, гърлобол...три вечери не съм спала като хората. Ходих ей сега на доктор - нищо сериозно...изписа ми разни бебешки неща. Дано живна. Чайове пия в промишлени количества....вече на чайник приличам Mr. Green

# 97
Хера дано много скоро се оправиш . Hug

# 98
Ааа, Херко, не давам такива разболяваници! Бързо да се оправяш! И нали знаеш - не бива да си слагаш краката в топла вода! Гуш и до Коледа да си като нова!  Heart Eyes

Ели, и тук - честито пишле ,маменце!

Ама верно какво ще правим по въпроса за снахите? newsm78

# 99
Честито на Ели и от мен!Бъдете живи и здрави всички, и нямам нищо против догодина да ви уредя поне с една снаха!Целувки!

# 100
Можем да си стиснем ръцете newsm53 Ние следващите мами ще раждаме щерки ,а вие да ни пазите момците Laughing Laughing

# 101
 Благодаря ви мили,момичета! HugИ дано Господ ви чуе и да уредим въпроса със снахите Praynig Praynig Praynig!Кураж и късмет,както и много вяра на всички! Peace
Хера,  bouquetбързо оздравяване!Няма да се даваш! Naughty
Усмихнат ден! Hug Hug Hug

# 102
 PraynigДай Боже ,да се напълни темата ни с много нови бременни мами  Heart Eyes preggo newsm30
и догодина живи и здрави бебчета  Hug Hug Hug.

# 103
Ели честито и от мен желая не всички лека бременност и се молете да се включа и аз в списака за догодина да се радвам и аз на бебе Hugви

# 104
Ехе ама многооооо сини гащички тук!Погал по тумбачетата на всички ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт