С шкембе си е най-добре 9

• 29 386
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Весела Коледа коремести момичета Heart Eyes Hug
Аз се завърнах от гостуването при мама. Все още се оправям...сега пък кашлица ми излезе обаче я лекувам с Проспан за деца Mr. Green в количества за динозаври Mr. Green

# 106
Хайде и ние да се запишем вече като двама в тази прекрасна темичка Grinning
Хубави празници на всички Hug Heart Eyes

# 107
 ДОБРЕ ДОШЛА„ИСЕ! Hug Hug Hug
Най -прекрасните девет месеца  bouquet,много положителни емоции и здарво и красиво бебче да топли майчиното ти сърце есен! Praynig Peace newsm32

# 108
ДОБРЕ ДОШЛА„ИСЕ! Hug Hug Hug
Най -прекрасните девет месеца  bouquet,много положителни емоции и здарво и красиво бебче да топли майчиното ти сърце есен! Praynig Peace newsm32

Peace
И дано да е мома, че имаме недостиг!  Mr. Green  Hug

# 109
Исе, добре дошла ,ех колко се радвам . Heart Eyesздраво и пухкаво бебе  Hug
Ида се отчитате редовно всички .

# 110
Да се отчета за последно през тази година  Hug Hug Hug
 Значи снощи вечерта като ходих до тоалетна забелязах нещо като ръжда ,все едно ,че ми е минал цикъла ,толкова тъмно беше .Момичета вярвайте ми като го видях толкова много се уплаших и днес сутринта бях в Родилното да ме видят ,гледаха ме на види озон,направи ми и вагина лен преглед ,но не откриват нищо ,плацента ,бебето всичко е наред откъде ми дойде това и те се чудят ,аз знам само ,че много се уплаших ,даже и лекарства не ми изписаха казаха ми да си пия Магнерича ,за контракциите и нищо повече ,Много ме е страх да не си загубя бебето ,няма да го понеса няма ,нямам сили за това .
Ами мога да ви пожелая весело посрещане на новата 2011 ,нека за бременните мами да бъде най -хубавата в живота им ,и им донесе най здравите бебенца.
За тези които искат да видят двете чертички ,желанието им да се сбъдне през 2011 ,а тези които си имат вече дечица ,да са им живи и здрави ,само това искам милички ,само това .
Обичам ви и ви мисля ,споделям радост и болка със вас ,дано всяка от нас отново да бъде щастлива ,някой ден  Hug Hug Hug.

# 111
Здравейте шкембенца  Mr. Green
Минавам да ви пожелая весело посрещане на новата година и нека ви донесе много щастие и усмивки. Леко доизкарване на бременността, още по леко раждане и най-прекрасните бебета. Нека 2011 година бъде най-щастливата за вас и вашите семейства  Hug

# 112
kroelahai ,така се изплаших за теб,мила Hug!Щом няма нищо обезпокоително според лекарите се опитай да запазиш спокойствие,мила!Знам колко е трудно,няма какво да се залъгваме,пожелавам на теб и на всички бременни вече мамчета леки седмички до края и здрави и усмихнати бебечета на финала! Praynig Praynig
 На всички мамчета,кото са в очакване на двете чертички пожелавам много вяра,кураж и успех! Peace Peace Peace
 Прегръщам Ви и много Ви обичам!Прекрасна Новогодишна нощ и щастлива Нова година!  bouquet  bouquet  bouquet

# 113
Кроелка, от всичкитие си бременности знам, че щом е ръждива кръв значи е стара кръв т.е. не кървиш в момента. Което е добре. Още повече щом са те прегледали и са видяли, че всичко е ок. Акушерка ми е казвала следното - че по време на бременност се случва някое капилярче или веничка там  да прокърви. Може пък нещо подобно да се е случило. Дано е само това! А сега има ли го това зацапване? Всичко ще е наред, миличка! Hug

# 114
дано е така Светли както казваш  Hug Hug Hug
Ели аз вече се побърквам и от най малкото ,направо думи нямам ,така се стреснах ,все едно си губя Бебо ,боже този страх до кога?
Момичета дано не съм ви развалила настроението с моите неразположения .

# 115
дано е така Светли както казваш  Hug Hug Hug
Ели аз вече се побърквам и от най малкото ,направо думи нямам ,така се стреснах ,все едно си губя Бебо ,боже този страх до кога?
Момичета дано не съм ви развалила настроението с моите неразположения .
за сега нямам никакво зацапване ,само снощи 1 път .
 Praynigдано повече нямам .

# 116
  • на дъното
Исе Hug както казах и по-напред от тук нататък само радост да те спохожда.
kroelahai дано е както казва Светлето.Представям си какъв шок е за теб и страх.Сега лягаш и не ставаш от леглото както предполагам по добава, имаш и помагачи  за масата довечера.Има няма още 14 седмици и ще гушнеш живо и здраво бебче.
Весело посрещане на празниците.

# 117
Здравейте,коремчета!За много години!

Много здраве и най-голямото щастие на света през Новата година!!!
Да дам първият отчет-след силните неразположения по Коледа,започнах да пия хапчета и сега се чувствам заначително по-добре! Peace
Утре съм на ЖК-стандартните неща-мерене,теглене,за съжаление ехограф не се прави,но ще чуем сърдечните тонове! Wink
Чакам си последния кръвен резултат ,от които зависи дали ще правим амино-силно се надявам всичко да е наред и да мога да се пожваля с добри новини след прегледа на 18.01. Praynig Praynig Praynig
 kroelahai,ти как си,мила?Дано да няма притеснителни зацапвания и болежки!
Исе,ти как се чувстваш?Баткото радва ли се?
T-Q,чакаме те тук! welcome
Херко,Куини прегръдки и за вас! Hug Hug Hug
 Чакаме нови попълнения babydust7 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed!На всички успешна седница и много усмивки и положителни емоции!  bouquet

# 118
Еличка, много се радвам, че всичко е наред при вас!  Hug
Дано ти се размине амниото, не че се съмнявам в резултата, но е хубаво да си спестиш притесненията!

Ние сме си добре. Вече наближава февруари и започвам да приготвям това - онова. Много се вълнувам и вече нямам търпение!  Heart Eyes

На всички коремчета изпращам мноооооого положителна енергия и прегръдки! Hug

# 119
  • Стара Загора
Куини направо не остана време Hug Искам и аз да е април месец вече  Blush
Много ме е страх Blush
elisalou пий хапчетата и почивай  Hug
Аз в сряда съм на среща с мъжа с главно М Mr. Green Направо съм горда със себе си, че устисках 1 месец без да ида на видеозон Blush

Общи условия

Активация на акаунт