Отговори
# 15
  • България
  • Мнения: 9
Аз също ползвам най-вече тези на Софиямел, всички видове. След като изпробвах всичко, което има на пазара (в големите магазини имам предвид) мисля, че техните са с най-добро съотношение цена-качество. И никога повече не бих купила Техра! А ръженото им е под всякаква критика. Понякога, ако не намеря ръжено или пълнозърнесто, на което да имам доверие, добавям към бялото брашно малко овесени и малко пшенични трици.
Иначе в малките магазинчета има добри брашна, ако търсиш био или специални смески и видове. Аз съм доста доволна от Слънце и Луна, но не мога да си позволя всеки хляб, който пека да е био.

# 16
  • Мнения: 753
Благодаря! Всяко едно мнение ми е ценно!

# 17
  • Мнения: 539
аз  само на Панино от Метро купувам,след като имах няколко провала със Софиямел,бяло,типово и пълнозърнесто.

# 18
  • Бургас
  • Мнения: 424
Преди ползвах Софиямел.Скоро си купих на Мелко тип450,много ми хареса.Продължавам да купувам Мелко въпреки че е по-скъпичко.

# 19
  • Мнения: 753
Инфото отиде в готварската ми тетрадка и аз ще изпробвам предложениете видове!

# 20
  • София
  • Мнения: 1 148
София Мел (бяла и синя опаковка) и Панино Peace

# 21
  • Мнения: 69
Това е моето брашно фаворит за всичко.
/давам линк защото снимката е голяма /  http://bolqrka64.snimka.bg/cooking/i-az-moga.498997.20500838
 Не във много магазини го има във Варна. Аз си го купувам от фирмения магазин на "Примера"/фирмата която го пакетира/.

# 22
  • Мнения: 382
"Слънчо",брашното на СБА, "Джорджес"
 От трите най-добро е "Слънчо".
 Започнах,когато меся с машината, да заменям 1/3 от посоченото брашно с грис -става разкошно тесто /идеята ми дойде от рецептата за едно тесто с брашно и грис на Лабрекс мисля беше,но може и до греша/

# 23
  • Варна
  • Мнения: 52
Преди ползвах Софиямел.Скоро си купих на Мелко тип450,много ми хареса.Продължавам да купувам Мелко въпреки че е по-скъпичко.

Подкрепям с две ръце. Откакто открих това брашно, само него ползвам. Сега открих, че има опаковки от по 5 кг. и идва малко по-евтино. Определено си заслужава.

# 24
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
За хлебопекарната ползвам брашното на BILLA-CLEVER,за козунаци ползвам на София-мел-специално брашно за козунаци в червена опаковка.А за сладкиши пак на София мел.Фарин-ап с набухватели.Напоследък използвам и брашното от Пикадили-IZI,и също съм доволна от него.

# 25
  • Мнения: X
За хляб и тестени-предпочитам брашно направо от мелница,но не винаги мога да си уредя.
Иначе използвам синия пакет на София Мел,но и то има набухватели.
Добавям фини овесени ядки,овесени трици,брашна от елда,нахут,амарант,киноа,орехово, бадемово и всякакви изчанчени ,каквито намеря.   Laughing също и семена най-различни-сусам,бял и черен,сурови слънчогледови и тиквени семки,ленено семе,маково семе...
Купувам ги от магазините за здравословна храна.
В последно време добавям в машината за хляб и нарязан магданоз,или копър,чубрица ,чесън на гранули,едро смлян червен пипер, става ароматен хляба.
За кексове и торти,червения на СофияМел.

# 26
  • Мнения: 28 652
"Мелко" Сливен - всички видове, които мога да намеря. Тип 450, 500, пълнозърнесто и типово.

# 27
  • Мнения: 1 446
Аз ползвам на СофияМел брашната, както и всякакви интересни видове от други марки. Пробвам всичко, добавям всевъзможни семена и брашна.

# 28
  • Мнения: 4 560
Ползвам тези:

# 29
  • варненка от София
  • Мнения: 4 883
Най-доброто брашно за мен е това на Мелко. Основно взимам тип 450.

Ето му старата опаковка:

Общи условия

Активация на акаунт