Вятърко жълти листа разпилява, Юлче вкъщи не се застоява

• 24 539
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Рибката това: http://www.mothercare.com/SwaddleMe-100%25-Cotton-Knit-Small/dp/ … 4041&mcb=core   от сайта ли си го купи или от магазин в Бургас?

Сега видях че сайта е "Mother Care" много съм разсеяна  ooooh!  та от магазина ли го взе или от сайта?

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 19:52 от Therisa

# 76
Рибката  аз съм на линия....дано времето е хубаво...малееееееее  голяма разходка ще падне...Хайде бургаски майчета

# 77
Oфффф с това спане вече не знам какво да правя. Мислех да давам вода, ама бързо сеотказах. Малчо през деня не иска и да я погледне, а представям си вечер какъв купон ще е ..... Заспиваме в 21 - 21.30 и най късно в 1 се е събудил гладен и като се почне след това през два часа  ooooh! След 5 даже може на час и половина да иска да яде  Mr. Green Аз вече забравям по колко пъти през ноща сме се кърмили. Хубавото в цялта история е, че яде по максимум 5 минути и заспива още на цицата  Whistling та цялата процедура поне не трае дълго Wink

# 78
Привет момичета.Искам да ви питам вие какви активни гимнастики сте купили на вашите бебчета и забавляват ли със тях.Защото на нас ни подариха една но играчките са на много високо и неможе да гио стига за да си играе ,а нали все пак това е целта .Моля препоръчайте ми някоя от която вие сте доволни,ще ви бъда мн благодарна.Аз търся някоя която да е цветна и с повече интересни играчки да може бебчето да  ги стига .

# 79
Taни - може просто да се приспива твоето юначе  Mr. Green

Ние пък откак се смени часовото време ставаме в 5 при положение, че преди ставахме към 7-7:30  Crazy И като се събуди през нощта тренира всички гласни. Денем много трудно се приспиваме - и точно се приспим и дремне 10-15мин и айде пак ококорена и цялата процедура отначало.

Днес бяхме за ваксини и на консултация - за месец и половина +4см и 1100гр. Надявах се след ваксините поне да поспи, но пак дремна 20тина минути само. С едното краче - лявото - не иска да стъпва. Педиатърката ни каза да го следим, може просто да не й е удобно, но ако не се оправи ще ни праща на снимка по нататък. И спомена само, че е много малка още за захранване, което ме изненада, защото ми изглеждаше да споделя старата школа.

# 80
  • Тук и сега
И на каката, а сега и на малката гънките се разминават на двете крачета, да не говорим, че и при двете на едното краче има с една гънка повече

Не знам какво пак сте се карали, но се радвам, че съм изпуснала тези истории

# 81
titito_2100 гласувах  Peace
и аз се радвам ,че съм пропуснала споровете Simple Smile много хора на едно място-много и различни мнения,с малко по мек тон мисля ,че ще се разминаваме с препирните Peace тук сме да си споделяме,отдавна сме заедно ,не се карайте момичета няма какво да делим не се разотиваите така ...нека продължим да обменяме опити,радости и тревоги Hug
за гънките и аз се бях претиснила ,че нашите се разминават малко ,а луксацията се води май и наследствена,но док снима и двете ставички и каза че няма място за притеснение всичко си било наред Praynigдано е така.
лека нощ smile3524

# 82
КОЙТО НЕ ТЪРПИ КРИТИКИ - ДА НЕ ЧЕТЕ!

Преди / докато бяхме бременни и пишех по-редовно/ си мислех, че аз, Боби и Бяла лястовица сме в основата на всеки спор в темата, обаче тука МАЛОУМНИ жени няма! Ще ви кажа защо мисля така, защото има 2-3 майки, пишещи редовно, които се изказват на ниво "аз знам, а вие не" и не проумявам, защо си мислят, че всички останали не знаят и са малоумни!
Какво означава мое мнение, след като контрирате веднага след като някой просто напише коментар за вашето "лично мнение" ? Не ми се занимава да подбирам цитати, защото имам по-важна цел в живота, такива "бисери" не бях срещала другаде!
Какво се ядете тук като кучета?!  Вместо да се радвате и споделяте, все ще се намери някоя умница да се изкаже все едно е педиатър от 100 години! Противно ми е да чета, и ще спра да го правя, не се чудете защо оредя толкова темата!

Айде, със здраве!
Не визирам Тея, Диването и Марита!

smile3501 Peace Peace

# 83
Мамчета,

да помоля която иска да подкрепи моето мишле на :

http://www.facebook.com/photo.php?pid=31197718&l=f49482e7ba&id=1195930207

Благодаря !!!  bouquet

# 84
Ами който като мен няма гънки кво' да прай  Laughing

Момичета сетих се за една колежка, от второто ми висше, (което естествено не съм завършила) не си мислете че съм много умна. Организираме се ние за 8-ми  Март и аз ги каня в къщи да празнуваме а тя изцепва : "Яз ша донеса магнета". Не, че имах магнет, ама все щяхме да намерим някой стар касетофон ( дисковете тогава бяха лукс).

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 23:32 от ТиНе

# 85
# 86
ДУ!

Пожелавам ви прекрасен ден с много разходки!!!  Heart Eyes

Гледам, че може и да повали малко, аз вече направих първата разходка за деня, предстоят ми още поне 2. Нали съм сама с децата и сутрин и вечер водя баткото на ясла, пеш естествено, много добре ми се отразява  Grinning

pepka_ браво за добрите резултати  Peace

MammaMmia искат да пълзят и още как, ама им е раничко, другия месец ще започнат да сядат, после може и да "пълзят", но не е задължително, аз все си мисля, че децата могат да пълзят чак след като проходят преди това просто намират най-лесния начин за придвижване, нека и другите мами с опит да изкажат мнение.

# 87
Puma, , права си - тук МАЛОУМНИ жени няма, така че някой и 100 пъти да напише,че нещо "трябва" да се прави, всяка ще гледа детето си по начин, който сама прецени, така че не виждам къде е драмата. newsm78

Жалкото е, че момичетата, които имат различно мнение и определено знаеха повече от мен, спряха да пишат (Клер, Juturna също не е писала от глупавата история с "помиярчето"). Confused

# 88
Добро утро!
Моя Мартин като го оставя по корем повече се опитва да се завърти от колкото да пълзи. Може да сме от "непълзящите".  newsm78
Днес вече вятър май няма да има и ще се излиза за по-дълго,че ние вчера бяхме на вън 15 мин. и щяхме да литнем.  Mr. Green
Лек ден на всички!   bouquet

# 89
AndyB затова ние с повече опит сме тук за да подкрепяме и даваме кураж  Peace

Общи условия

Активация на акаунт