Вятърко жълти листа разпилява, Юлче вкъщи не се застоява

• 24 487
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
nlight мерси а статийката Peaceготина е.само лекарката е доста странно гримирана:)
Оо, да, това и е нещо като "запазена марка". Винаги ходи така гримирана. Поне никой не може да я сбърка с друга:)

# 511
Честито на всички именници!

Специални пожелания за Алекс на Ади  Hug

Аз започнах със сокче от ябълка, преди 5 дни (днес дадох 4 лъжички)
Приема го добре, няма реакции в ходенето до тоалетна или нещо по кожата.
Като стигне до 10 лъжички, добавям и моркова и той като стигне до 10 л. ще си имаме 40 мл сокче на ден
Simple Smile витамини за зимата  Peace

# 512
Ние сме на пюрета Гербер. Въведох ябълка, а сега папкаме микс ябълка + круша. Максимум по 10-15 г. на ден. По-скоро засега го запознавам с вкусовете.

# 513
  • Stavanger, Norway
Здравейте! Виждам за пишката сте писали. Ами аз онзи ден като я почиствах и Алекси нещо мръдна рязко и тя почти напълно се забели, ама съвсем спокойно. Чела съм, че не всички бебета имат физиологична фимоза и си мисля, че може би нашият случай е такъв. Нали по принцип оказва съпротивление препуциума, когато се забелва? Защото при нас почти няма  newsm78 По принцип не забелвам, а само лекичко отварям кожата докато се появи главичката като червена точица за да почистя с риванолче. То пак е вид забелване, де, ама все до там спирам. Обаче онази вечер като мръдна така и въобще не реагира да го заболя нещо  newsm78
За захранването мислех да давам първо бульончета, но като си говорихме с Therisa, а и след тази статия се замислям дали да не е с пюренца заради нитратите в суровите зеленчуци. Сокчетата ще почакат доста (някъде около годинката  Peace, а също и жълтъка и глутена).
За зъбките венеца му боцка и от двете страни долу. Явно го боли и гърлото, защото бърка с пръст да го чеше и си дърпа дясното ушенце  Rolling Eyes Започнах да му давам по 40мл чай от лайка между храненията и по 1 ампула вит.С на ден. Днес и гласа му се пооправи, защото беше прегракнал от хленцане и пищене тези дни  Crazy

# 514
  • Бургас
nlight мерси а статийката Peaceготина е.само лекарката е доста странно гримирана:)
Оо, да, това и е нещо като "запазена марка". Винаги ходи така гримирана. Поне никой не може да я сбърка с друга:)
На мен ми прилича на пълно ку-ку,съжалявам може и да е добър специалист,ама определено не ми вдъхва доверие.

# 515
На мен ми прилича на пълно ку-ку,съжалявам може и да е добър специалист,ама определено не ми вдъхва доверие.

мдаааа без снимката интервюто щеше да вдъхва по-голям респект  Peace

# 516
  • София
и на мен не ми вдъхва никакво доверие, заприлича ми на онази психиатърка от русе, дето роди на 62
иначе думите й са в тон с модерните тенденции
аз планирам утре да дам картофено пюре за първи път, пък да видим

# 517
Здравейте!
Аз бях решила окончателно,че този форум повече ме обременява от колкото да ми помага и не мислех повече да чета пък камо ли да пиша.Но днес реших да не съм толкова крайна и какво да видя.....същото положение.Тук повечето майки не изказват свето мнение,както твърдя, а критикуват чуждото.Честно казано страшно ми е болно и криво,че се получи така.Има много жени тук,който са ми виртуално симпатични (повечето по-навреме се отказаха от форума),но правя своя избор да не се обременявам повече с безмислени спорове и нападки! Peace

# 518
Тази докторка на палячо ми прилича повече, отколкото на доктор. С удоволствие бих ѝ се радвала в цирка.
Не хвърляйте камъни сега по мен, че съдя за хората по външния им вид. Не мисля, че е удачно да се направиш на клоун и да искаш някой да се вслуша в това, което казваш. Статията не прочетох.

П.С. Мъжът ми я определи като травестит.  Joy

margi_tr, ами, довиждане.   bouquet

# 519
  • в Кошера
и на мен не ми вдъхва никакво доверие, заприлича ми на онази психиатърка от русе, дето роди на 62

Четеш ми мислите  Peace

# 520
Благодаря за пожеланията ,момичета!!!

Честит имен ден на всички адашчета и адашки  bouquet

Ние още спим,до обед не мигна,защото не излезнахме,изкарах в 14 ч и ега още спи.Дано ноща не стане ден Crazy

# 521
цветулке,аз вече на няколко места срещнах твърдението,че с глутена нетрябва да се изчаква прекалено,защото води до същото,както и прекалено ранното му въвеждане-алергий.препоръчва се след 6-ия месец да се въвежда вече и да не се прекалява с чакането (примерно след годинка).преди 6-ия месец ако се въведе пак има риск от непоносимост.

аз пък не съдя хората толкова много по външния вид.има хора,които изглеждат по един начин,а същността им като хора е съвсем друга и прочетох статията на жената за модните тенденций Grinning

# 522
Здравейте!
Аз бях решила окончателно,че този форум повече ме обременява от колкото да ми помага и не мислех повече да чета пък камо ли да пиша.Но днес реших да не съм толкова крайна и какво да видя.....същото положение.Тук повечето майки не изказват свето мнение,както твърдя, а критикуват чуждото.Честно казано страшно ми е болно и криво,че се получи така.Има много жени тук,който са ми виртуално симпатични (повечето по-навреме се отказаха от форума),но правя своя избор да не се обременявам повече с безмислени спорове и нападки! Peace

Margi_tr, честно да си призная, мен ме обременяваше това, което някои майки настойчиво пишеха тема след тема и когато се появяваше друго мнение, скачаха като в някоя секта срещу майката решила да захрани по-рано или да купи бънджи гащи или каквото там се сетиш, различно от "модните тенденции".
Сега останахме тези, които си споделяме разнообразен опит, който добиваме всеки ден и е доста по-интересно. Аз се радвам на демокрацията, която настъпи тук.

Между другото, имаме си първо пробило зъбче след едноседмични ревове и кошмарни късни заспивания Wink

# 523
Здравейте,от много време насам само ви чета,но до писане, уви, не стигам!Сега малката заспа и използвам затишието, за да се влея отново в юлските редици Grinning

Честит имен ден на всички адаши от темата, а ето и почерпката

Искам да попитам мамите от Пловдив- при кой ортопед водихте бебчетата за преглед за луксация-ще съм благодарна и ако Дунайка се включи с мнение

# 524
Ехеее, много зъбчета имаме вече, браво!

Тея, като каза "бънджи гащи" и аз напоследък се замислям да купя, че моя юнак едва го удържам.
Някой вече купил ли е бънджи и ако да - какво? Доволни, недоволни....споделяйте мами   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт