Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-22

• 64 463
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Веси, уточни моля те за какво точно даваш рецептата, щото ще взема да си помисля, че е за повишаване на либидото  Joy Joy Joy

# 271
Веси, уточни моля те за какво точно даваш рецептата, щото ще взема да си помисля, че е за повишаване на либидото  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

тц. за бухане е, за кашлица.... bowuu bowuu

# 272
Хули, посмях се на воля  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 273
  • София
Йовче щом четеш думичката физиологична - няма нищо страшно!!!!! Поздравявам те за резултата!
Момичета "баба Маргич" дюли е брала - дайте акъл какво да ги правя! Нали знаете, че аз много, много не си падам по  cook, по скоро по eat cheersта ми трябва малко помощ. Hug

# 274
  • София
Алоууу, "дъртата"  newsm62
Нещо и ти ме дразниш напоследък  newsm78
Станала като манекенка, а се прави на бабушкера  newsm78

# 275
  • В царството на игрите:)
Марги, ядох прекрасни доли печени на фурна с малко шекер, но ти може и с подсладител да ги направиш. Вкусни са. Дай ми няколко насам, че да направя сироп против кашлица на талибанчетата, че днес едва не ме вкараха в болница с малката...
Отиде ми купона в събота, но кагато лекарката разбра, че утре съм на вливка, клекна да се лекуваме в къщи. Дано се оправи, че снощи ми вдигна 40 градуса и беше със страшна треска -  #Crazy #Crazy #Crazy
Йовче, бих се почерпила и купонясвала много ако имам такива резултати. Браво и дано все са така Praynig

# 276
Маргич, и аз като milmich  от това по-лесно не се сещам. Пък и става вкусно. Може с кафява захар да ги направиш, аз им слагам и канела. Много хубаво мирише докато се пекат. На зима и на детство....
Като  ги изчистиш, прибери вътрешното със семките във фризера за чайчета и сиропчета.

milmich, това е някакъв гаден вирус дето обикаля по малчовците. Ако си свалила температурата може да направиш компрес с мед на гръбчето и гърдичките. При нас действа безотказно.

# 277
  • София
Сега да ви се оплача и аз.
Мойто мъничко, ненагледно момиченце Виктория е болничка! Къде е пипнала вирус не е ясно, като я пазим постоянно, за да не спираме лечението. Но е факт. Миличката, постоянно плаче, а баба и заедно с нея.
Ще мине и това, но е много, ама много гадно да слушам как плаче и да не мога да направя нищо ...

# 278
  • В царството на игрите:)
Явно вируса е мъчителен, защото и Анастасия от 48 часа почти непрекъснато плаче. Нерви не ми останаха, но... Rolling Eyes И съм много уморена - имам чувството, че Флоренция и почивката са били не преди 5, а преди 50 дни.
Хули, дано се оправи Вики бързо.  Praynig

# 279
  • у нас - на брега на морето
Благодаря ви момичета!  bouquet
Наистина върлуват много вируси. Моя докато започна да кашля, му дадох антибиотик и така предотвратихме температурата. Правих му компрес с мед върху вестник и отгоре найлон и шал. Лекарката казала да продължаваме със същото лечение и компресите с мед. Аз правих и чай с орехи, лук с люспите, мащерка и вместо небетшикер сложих локум.
Весе, нямам откъде да взема сега подбел, но имам другите две билки.
Хули, наистина е много мъчително да гледаш, как страда детето и не можеш да помогнеш. Дано Вики бързо оздравее  newsm17

# 280
  • у нас - на брега на морето
Миленче, писали сме заедно. Аз междувременно контролирам и писането на домашни, които не са написани през деня, че сега Марти не ходи на у-ще.

# 281
  • Варна
Дано се оправят бързо и безболезнено малчовците. По-точно принцесите и малчото.

Незнам с какви други илачи да ви помогна, то тука пише всичко. Само се сещам, че по 1 грейпфурт сутрин им разделях на сок. След като попремине тежката част пиехме Есберитокс-Н + мултивитаминен коплекс+Бромхексин около 2 седмици /за да не се повтори и да предотвратим влизане в цикъл 1 седмица болен-1 седмица здрав/
+ физиологичен разтвор /или морска вода/ в носа на 1-2 часа, защото понякога кашлят от стичащ се секрет от носа. Това предотвратява възпалението да не слезе надолу към дробовете.
Миленска, вентолин пие ли малката?
Защо тъй трудно растат децата ?
И мойте много боледуваха ... що болници сме обиколили, що санаториуми ...

# 282
+ физиологичен разтвор /или морска вода/ в носа на 1-2 часа, защото понякога кашлят от стичащ се секрет от носа. Това предотвратява възпалението да не слезе надолу към дробовете.

Това с физиологичния разтвор е много ефикасно! Peace

Поръчвайте хубаво време поне още 5 дена, да не ни изпадат зъбите от студ в Софето и по пътищата. Mr. Green

# 283
  • София
Привет момичета!
Опитах рецептата с печените дюли, много е вкусно! Миленски в събота ще ти доставя порция за детенце! Ако има и други желаещи да кажат на време! Laughing Hug
Дано по-бързо се оправят дечицата!  Praynig А пък и дано по-скоро падне снега, каквито са прогнозите, с което ще избягат и вирусите които мъчат мало и голямо! Целувам ви!!!!!! Hug
Боранка няма да измръзнете, ще ви топлим докато сте при нас!!! Laughing Hug

# 284
  • пловдив
Здравейте момичета, ако позволите и аз ще добавя една  рецепта за кашлица, подарък ми е от "младите" поколения в семейството  Wink
100 гр ленено семе се счуква малко в хаванче, слага се в тензух и се връзва като торбичка
вари се в 1л вода докато от торбичката започне да излиза лигава течност /връзвам по дълго конче на торбичката за да мога да я издърпвам и като притиснеш се вижда лигавкото/ Когато е готово, торбичката се изважда, изстисква се и се изхвърля.  Водата се чака да поизстине малко и към нея добавяте сока на 3 лимона и 500гр мед. Дава се по 1 супена лъжица през час, час и половина на детето. Хубавото е че има и имунозасилнащо действие, а лена като цяло успокоява и коремчето.
Казах една рецепта, но....  Embarassed се сетих и за още една - нея си я донесох от Русия  Joy
Взимате от пазара черна ряпа. Измивате я добре, издълбавате кладенче от към листата, а там където е било коренчето подостряте като молив около  1см до бяло. Слагате върху чашка с по малък диаметър от ряпата и в кладенчето поставяте мед. Медът преминава през ряпата и се изтича в чашката. Непрекъснато допълвате от меда, а когато в чашката се събере около 1 с.л. давате на детето.

Общи условия

Активация на акаунт