Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-22

• 64 462
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
  • В царството на игрите:)
Насе, да не искаш да кажеш, че са били в болница заради хепатит? Shocked Ама и вие сте изкарали едни празници?!?!...
Дано бързо се възстановят и да име за последно Peace

# 751
  • Варна
Бързо оздравяване и леко възстановяване !

# 752
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 753
Ваничка, страшно много се радвам за теб!! Честит имен ден!   Wine Glass Да си все така здрава и с късмет!!

Нанастеф, и ти ли преживя катарзиса с шофьорската книжка.  smile3511 Мен от всичко най-много ме вбеси , че срокът и е наполовина  и след 5 години цялата дандания ще се повтори. #2gunfire #2gunfire
А за компетентните медицински прегледи в Транспортна болница просто нямам думи.

Честит имен ден и на останалите именници !  bouquet

# 754
Честито на именяците,
включително и моя малък син!
Да са ни здрави, щастливи и късметлии !

bouquet

Нанстеф, демек мъничкото ми зодиакално братче /ако може така да се каже/ е Иван?!?
Желая ви много крепко Здраве и  Късмет!! Другото с МПС - проблемите и опашките са необходимо зло- като кармична корекция ,че много хубаво не е на хубаво!! Laughing

# 755
  • у нас - на брега на морето
От името на всички именици, благодаря за поздравите , които сте ни отправили!  Hug Hug Hug/Ама съм скромна, нали?!/  Laughing
Ваничка, наистина това е най-хубавият подарък, който заслужаваш за имения ден! Дано все така и на всички - добри резултати! newsm10
Нана, честито и на синчето!  bouquet
Насе, тежка ти е службата с диетичното готвене, но дано всичко е се оправя бързо! Praynig
Сисссс,  благодаря за това, че си ни приятелка и ти ни чувстваш такива! Hug Много хубаво послание.  bouquet

# 756
  • пловдив
И аз да се наредя в последната минута  Embarassed

Честит имен ден на всички именници! Още дълги години да носите името си и да радвате и близки и приятели!
 newsm51

vanichka75 поздравления за резултатите, наистина прекрасен подарък за празника си получила  thumbsup
nas_nina стискам палци дечицата с всяка изминала минута да се чувстват все по добре  fingerscrossed бързо да се възстановят и да забравите за това изпитание
Сисссс много интересен разказ, досега не го бях чела, благодаря, че го сподели  Hug
nanastef в края на всяка година законите ги обръщат надолу с главата от промени, та това което ме зарадва беше, че облекчението на данъка си остава /поне така го разбрах от статията/ затова го и пуснах  Peace

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 00:13 от antom

# 757
  • пловдив
Направили са задължителни прегледите за рак на гърдата ... е лично мое мнение е, че рисковата възраст в България отдавна е под 50г... но и това е нещо
http://ardanews.info/?p=2997
и понеже наистина много обичам притчите и винаги се радвам, когато прочета някоя нова ...
реших и аз да ви споделя две мои любими
Притча за приятелството
Двама приятели вървели през пустинята.По пътя избухнал спор и единия зашлевил шамар на другия.Пострадалият,без дума да обели,седнал и написал на пясъка:"Днес моят най-добър приятел ме удари!"Продължили напред и стигнали до един оазис,където влезли да се изкъпят.Оскърбеният приятел внезапно започнал да се дави,но навреме бил спасен от другаря си.Когато се посъвзел,грабнал камата си и написал на един камък:"Днес моят най-добър приятел ми спаси живота!" Заинтригуван,приятелят му го попитал:"Защо,след като те нагрубих-писа на пясъка,а сега пишеш върху камък?"Засмян,другарят му отговорил:"Когато,някой добър приятел ни засегне,трябва да напишем това на пясъка,където вятърът на забравата и прошката ще го заличат.Но от друга страна,когато ни се случи нещо голямо и прекрасно,трябва да го гравираме на камъка на сърцето,където никой вятър не може да го заличи..." арабска притча
ПРИТЧА ЗА ПРИЯТЕЛСТВОТО
http://prit4ite.blogspot.com/2009/09/blog-post_9975.html

# 758
Антом,  newsm10 newsm10

Бабиииии, къде се запиля! newsm78 Време е за новата тема!!! Peace

# 759
Хайде банда, заповядайте в новата тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=555410.new#new
 Hug

# 760
Здравейте, отдавна чета статиите във форума, но не намирах време да се включа. За мое съжаление го правя с молба за помощ.
Майка ми е онкоболна, последните месеци хемоглобина й пада на 80 и се налага кръвопреливане. Оказва се че близките ми които са годни да дарят кръв се изчерпаха. Мен ме връщаха два пъти, като ми казаха че имам ниско кръвно и не мога да даря. Кръвната група на дарителя е без значение, само трябва да е здрав, да не взима медикаменти, да няма високо или ниско кръвно налягане.
Моля, ако някой от Велико Търново има желание да дари една банка кръв ще съм ви много признателна!

# 761
drumevika, в поста над твоя е даден линк към новата ни тема.Отвори го и пиши там! Peace

Общи условия

Активация на акаунт