Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за набирането на средства за благотворителна кауза?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са мненията за използването на Zoladex по време на химиотерапия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за набирането на средства за благотворителна кауза?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за използването на Zoladex по време на химиотерапия?
Във форума хората споделят различни преживявания с химиотерапия и Zoladex. Някои съобщават, че менструалният им цикъл е спрял след прилагането на Zoladex, като се появяват леки опасения относно бюрокрацията около получаването на лекарството. Други съобщават, че менструалният им цикъл е спрял след третото приложение на Zoladex, като техните онколози са били категорични, че не трябва да се спира по време на химиотерапията.
-
Какви са ефектите от химиотерапията?
-
Какви са мненията за срещата на 27.11?
sivadem извинявай но аз съм явно от по тъпичките 
, професионално реализирани и продължаваме да се реализираме, контактуваме както помежду си така и с много други хора. Радваме се на живота и бъди сигурна, че го оценяваме повече от останалите хора. Имаме семейства и приятели които ни обичат и ценят! Всички сме много позитивно настроени и то си личи по постовете които пишем в темата! Можем да четем и работим с компютърчето, така че смея да твърдя, че получаваме много повече информация отколкото предполагаш!Аз лично съм малко уморена от това да ми рекламират борбеност, но очевидно ти няма да разбереш какво искам да кажа, защото не си една от нас!!!!!!! Иначе нищо лично, темата е за всеки който иска да пише!
, (тъй като не сте ме виждали с черни коси ), а като краен напън на заклета Брюнетка да се ориентира в суровия съвременен свят.