Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-22

• 64 463
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
# 376
И меееееееееееееееееееееееен !!!!!!!!!!!!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 377
Е такъв смях отдавна не се беше чувал в темата... Joy Joy
Май още ни държи винцока от събота вечер,а... Mr. Green

# 378
  • София
Моля, моля , аз не пих вино  hahaha

# 379
Моля, моля , аз не пих вино  hahaha

И винцока,и водчицата...Трудно пускат ,бреееей...То това нашето пиянство,като циганска сватба-продължава по една седмица... Joy Joy
Ама пък веселоооо... Joy Joy

# 380
  • София
Малеееее, изотгоре в темата, вдясно кво пишеее  newsm78
То скрити, то гости четат и ни се хилят на простотиите които ръсим  Embarassed

# 381
  • София
Сис, пиянството е забранено от докторите, нали знаеш  Peace

# 382
Ам чи те доФторите да има как ще ни забранят и въздуха да си дишаме...Това не яж,онова не пии...Не пуши... Зорлем искат да ни уморят...
Само че не знаят с кой си имат работа... Joy Joy

# 383
  • София
Я вижте какво прочетох http://www.dnes.bg/health/2010/11/30/myjkaranite-s-visok-risk-za … steoporoza.105130
А аз си мислех, че при мен е от лечението  Joy Joy Joy

# 384
Сега ме пусна щерката на компа и гледам голяма веселба е настанала. Ами секса и той ли е забранен. Аз мислех, че ни е забранено само да бачкаме и да се стресираме.
Реших да ви послушам и да не се тревожа предварително. Това , за което писах е от рентген в Онкото. Сега ще си направя  в друго място  рентгенова снимка и друг доктор  ще я разчете.
Оставете си малко пиене и за празниците. Да не го изпиете още сега.Аз гледам да пия по малко, че да има за дълго време.

# 385
Пепито, рентгенът е възможно най-неточното изследване. Съветвам те да не се занимаваш с рентгени, а щом няма изотоп по-добре си направи скенер.

# 386
  • София
Пепито, ако си правила рентген на бял дроб, е изключено да се констатират мети на гр. прешляни. Стига си се облъчвала с тези рентгени, ами си поискай едно по сериозно изследване за костите , каквото е ЯМР. Аз знам в какво състояние са рентг.апарати в малките болници и ДКЦ-та!

# 387
Хахахаха, Силвано ма, спри ма, молИм те, МИЛОСТ! СмЕх се тука сама като кукувица, сълзи ли да спирам, телефона ли да вдигам, докИменти ли да обработвам или от смЕх да се помотвам... Joy Joy Joy

Пепито, споко, душа! Наденцето много хубаво ти го е казала - рентгенът е...мани, мани, не ми се говори. Просто си направи или сцинтиграфия, или ЯМР/ ПЕТ скенер, каквото има. Успех, с теб сме! Hug

# 388
Не съм съгласна, че рентгена е неточен уред. Все пак говорим за кости, не за лезии от тъканно естество. За да се види по-точно дадена находка трябва да се отиде на ЯМР.
Искам да попитам и колко струва ЯМР без направление ако някой знае?

# 389
Искам да попитам и колко струва ЯМР без направление ако някой знае?

200лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт