Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-22

• 64 463
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
ОООООООхххх, не става. 12 стола е затворен от няколко месеца. Жалко...Някак си си представях заведение, тип уютно ресторантче, но запазете места в дивака. За да не останем без нищо Mr. Green
А, бе само аз ли тук ходя по кръчми, механи и клубове Joy newsm78

Е,ние разчитахме ти да ни запазиш бе,альоууууу,организаторката... Whistling

# 106
  • В царството на игрите:)
http://www.programata.bg/?p=71&l=1&c=1&id=3237

Ох, ама и аз съм една луда...Не си приготвям багажа, а се обаждам на разни кръчми по нощите. Та, как ви се вижда това лесторантче със странното име "Горещ тиган". Не е близо до Гладстон, а до Университета, но било уютно, не скъпо и вкусно!
Мислете, че на мен ми омръзна, но искам за нас най - доброто!!!! Hug Hug Hug

# 107
  • София
Кое ти омръзна  newsm78
Да се моткаш по кръчми  hahaha hahaha hahaha

# 108
http://www.programata.bg/?p=71&l=1&c=1&id=3237
....
Мислете, че на мен ми омръзна, но искам за нас най - доброто!!!! Hug Hug Hug

Идеално е. Стига мисли, резервирай маса и това е...
давай адрес, час и там сме ....

малката след малко ще я удуша. ooooh! ooooh! ooooh! не ще да заспи и само ми опъва нервите. В момента ми пее waka waka на Шакира ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! и прави компилации от класическите приказки...
 Twisted Evil явно следобедната разходка не е достатъчна

# 109
  • В царството на игрите:)
Това е - запазих места в "ГОРЕЩ ТИГАН" . Мъжът ми много се смя на името, ама пък ние сме горещи дами!!! Адреса го има в линка, който съм пратила, но ще го повторя - ул. Сан Стефано 18
Това е от мен. Надявам се да излетя и да кацна жива и здрава. Айде до скоро!!!
 Hug Hug Hug

Хулиииитооо, радвам се, че си жива!!!

# 110
Здравейте, Бандаа! Party Party Party
Аз като една типична Везна, първо казах , че няма да дойда, сега обаче искам да се запиша.
Ако са останали места на масата, моля турнете ме в списъка!
Спането ми е осигурено.

На всички  дружки  bouquet

# 111
Бабинка, извинявай,  Embarassed Flutter малко си присвоих .... списъчето, та

среща - 27/11/2010
място  - Горещ тиган
адрес - ул. Сан Стефано 18
час     - ????? предполагам 18-18,30

Състав  Flutter Hug

1. milmich
2. Сисссс
3. margi4
4. Бабилия
5. Веси
6. Амазонка
7. Нанастеф
8. Enny
9. Senni
10.Luck
11. Еми
12. Трикси
13. MM
14. borana
15. Хулито ( Flutter Flutter Flutter Flutter) - това по моя самоинициатива  Whistling Wink  fiuuuuuu tongue

значи, всички, които са заявили, че ще дойдат и не се веснат шъ има здраво  box box bash колективно от мен и Силваната

мислете му ..   umnikuu

# 112
  • Варна
Тръпки ме побиха като четох това:

http://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/wimbledon/7850189/Martin … e-early-days.html

Резюме:
Не бихте искали да сте раковите клетки на Мартина Навратилова. Те нямаха никакъв шанс след като тя реши да ги победи. Имала няколко моменти на човешката слабост, когато е била диагностицирана за първи път, но след като"плака за около минута", тя започна борбата и ги третира като тенис опоненти - с комбинация от решителност и сурова енергия.
"Ако отидеш на корта мислейки, че ще загубиш днес, разбира се, че ще загубиш", казва тя. "Но аз винаги си казвах, че ще да играя добре и ще дам всичко от себе си и това е което трябва да направиш. Въпреки, че то е вътре и няма да може да се бориш очи в очи, отношението ти има ефект. "

Шест седмици след лъчетерапия за рак на гърдата, приключила едва миналата седмица /23.06.2010/ , тя вече е обратно на "Уимбълдън", продуцирайки четири часов анализ вечер с Джими Конърс за ТВ Тенис канала. По време на лечението след лампектомията, пенсионираният деветкратен Уимбълдън шампион играе тенис, включително и мач срещу Линдзи Дейвънпорт. През декември, без идея как ще се справи с надморската височина, тя възнамерява да изкачи връх Килиманджаро (5895 m), за да се съберат средства за фондация "Laureus Sport for Good Foundation", благотворителна организация, която помага на децата намерят своите възможности..

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 16:39 от nanastef

# 113
Добра вечер  на всички и честита нова темичка  Simple Smile
16. Лалева  newsm44 ще идвам и ,аз - много се радвам .
Момичета много ме боли гърло миля си дали само с Фервекс ще мине .....

# 114
  • у нас - на брега на морето
Лалева, ако е вирусно, помага инфлуцид и тонзилотрен - хомеопатични, които се смучат през час първия ден, а втория и т.н. - през 2 часа. Добре ще ти се отрази и тантум верде спрей за гърло, или табл. за смучене, НО в никакъв случай не оставай само на фервекс.

# 115
Малеееее,много сериозен списък се е оформил!Този път ще бием рекорда по събираемост... Joy Joy
Ей,записвайте се точно! Много ми е важна бройката!Да н съ червим после... Mr. Green

# 116
  • София
Плюс  един, двама, дори трима не е опасно,нека идват и последно решили, но липси......не се приемат,  НАЛИ ???? Simple Smile

# 117
Лалева,за гърлото е хубаво да смучиш ЧЕРЕН шоколад,по малки парченца няколко пъти на ден!вкусно лекарство и помага!!!
svetlana7878,виж тук можеш да питаш лекар-специалист:
http://www.zdravenchas.org/
Момичета,направо ви завиждам,толкова сте страхотни и организирани,вече нямам търпение да гледам снимките СЛЕД това събиране!

# 118
  • у нас - на брега на морето
Алисса, много полезен линк! Благодаря ти много!  bouquet Hug
Стискайте палци, утре да ми потвърдят скенера за четвъртък, че да ми се поуспокои душицата. Надявам се резултатите да не са лоши! Нали така трябва да мислим, че това да става.
Борана, браво на теб за решението!
Какво става с Пепито?! Отдавна не е писала.

# 119
  • София
   Добро утро!  Simple Smile Още хубави дни,тоес топли...че после шапки и палта ни чакат...
 И хубаво настроение ви желая!!!
 Амазонка стискам палци!!! Simple Smile.
  Не са писали в темата доста ,те си знаят....ама да се обаждат от време на време,една усмивчица само да пуснат!!!! Да не ви изреждаммммм...... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт