Отговори
# 120
Лелеее, страхотно! Винаги съм си мечтала за близнаци.... Но сега за мен е вече малко късно. Стискам палци да са наистина двечки!!!  Praynig

# 121
Мацки от Варна, помагайтееее!
Трябва ми някой да гледа Дани като не е на ясла, я болен , я дооправящ се...че нямаме тука баби и трябва да го пращам в Разград (хич не искам, че докторите са еднииии...да го е страх човек, а и ще ми е далеч Sad ) или да взимам болничен (взеха да ми правят изречения вече)....
Благодаряяя!

# 122
Тофче, чудесна новина Hug! Стискам палци всичко да е наред до края. Пази се много, почивай и само положителни емоции  remybussi!

mamaAnna ,много кофти ситуация Sad? Бабите ви работещи ли са? Ако  някоя е пенсионерка да идва да ти го гледа от време на време (имам една съседка която  редовно ходи в София да си гледа внучето при необходимост).Ако ли не, трябва да обсъдите въпроса с работата с таткото ви. Нямаш много избор май Thinking!

# 123
  • София
Тофи стискам палци да са двечки!  Praynig
Ани, детегледачка ли си търсиш? за постоянно, или само като е болен?

# 124
тофи  Praynig  Praynig  Praynig чакам след месец да кажеш, че си си отдъхнала и всичко е наред  Hug
Утро, не се заричай за близнаците, човек никога не знае какво го чака зад ъгъла  Hug
Сикрет, тортата изглежда страхотно, а щом е и бисквитена - още по-хубаво - обожавам бисквитена тортаааа  Mr. Green
мамаАна, защо не питаш в темата на варненските майки, може да имат гледачка, която да ти препоръчат  newsm78 и да е проверена...

при нас все едно и също. Добре сме, да чукна О дърво  Praynig , Мая расте, Момо и той. Много ми помага с циците детето, пу пу, друго си е да има някой, който да те изсмуче...  hahaha  hahaha  hahaha  Blush

# 125
Тофче,стискам палци да са двечки и всичко да е наред  Hug
mamaAnna -дано бързо намерите решение за създалата се ситуация  Praynig
При нас нищо интересноо,но с нетърпение чакам Коледа,един от любимите ми празници  santa2

# 126
Иска ми се да споделя с вас нещо, което намерих в един форум на много силни жени, борещи се с проблем, който е изпитание за всеки. Иска ми се винаги, когато имам повод да пожелая нещо на някого, да се сещам за тези думи.

Цитат
Аз много слушках Дядо Коледа и затова
искам и тази година, ангелчетата, които ще запалят коледната звезда у дома, да посипят звезден прашец по пътя си, така че нито един лош човек, страшна болест или дори лоша мисъл, да не могат да доближат дома ми и домовете на моите приятели и да докоснат обитателите.......
искам добрите хора да са тук дълго, а не да си тръгват първи......
искам лекарите и адвокатите да са безработни и да няма болни, гладни и бездомни......
искам любовта да лекува всичко Сега на момента, а не да чака Времето да й свърши работата......
искам звездите да светят толкова ярко, че да показват пътя на самотните сърца към техните звездни половинки.......
искам състраданието да се раздава в аптеките с рецепта, подпечатена с целувка......
искам майките да плачат само от радост, а камбаните да бият само за празник.....
искам бонбоните да са пълни с крем Щастие, а цветята никога да не увяхват......
Аз много слушках Дядо Коледа!!!!!!

# 127
  • София
Иска ми се да споделя с вас нещо, което намерих в един форум на много силни жени, борещи се с проблем, който е изпитание за всеки. Иска ми се винаги, когато имам повод да пожелая нещо на някого, да се сещам за тези думи.

Цитат
Аз много слушках Дядо Коледа и затова
искам и тази година, ангелчетата, които ще запалят коледната звезда у дома, да посипят звезден прашец по пътя си, така че нито един лош човек, страшна болест или дори лоша мисъл, да не могат да доближат дома ми и домовете на моите приятели и да докоснат обитателите.......
искам добрите хора да са тук дълго, а не да си тръгват първи......
искам лекарите и адвокатите да са безработни и да няма болни, гладни и бездомни......
искам любовта да лекува всичко Сега на момента, а не да чака Времето да й свърши работата......
искам звездите да светят толкова ярко, че да показват пътя на самотните сърца към техните звездни половинки.......
искам състраданието да се раздава в аптеките с рецепта, подпечатена с целувка......
искам майките да плачат само от радост, а камбаните да бият само за празник.....
искам бонбоните да са пълни с крем Щастие, а цветята никога да не увяхват......
Аз много слушках Дядо Коледа!!!!!!
  bouquet
Наистина хубави думи....

# 128
Още не мога да взема решение какво ми трябва...гледачка като е болен....баба под наем Simple Smile За сега отива пак в Разград пък за нататък ще я мисля....пак неподтотвена ме хванаха пусти болести! #Cussing out
 Hug през седмицата обещавам и да вляза в час с форумските работи.  Hug

# 129
  • софия
в нашата ясла има ВАРИЦЕЛА   ooooh!аз мислех че тази шарка вече я няма  #2gunfire ще видим дали ще ни хване. и то май по Коледа или незнам..  Praynig

# 130
в нашата ясла има ВАРИЦЕЛА  ooooh!аз мислех че тази шарка вече я няма  #2gunfire ще видим дали ще ни хване. и то май по Коледа или незнам..  Praynig

Няма я едрата шарка-Вариола.Варицелата си я има.Дано ви се размине (макар, че знам, че е по-добре малки да я изкарат децата)

Ние пък имаме някакви кожни проблеми  #2gunfire Започнаха от преди месец.Кожата на Анита стаха суха и груба, появиха се малки пъпчици, ама миниатюрни по бузките, над горната устна, по челото.Сега вече има червени петънца под брадичката, а от снощи и люспи по кожата на главата.Направо нямам идея какво е.Ползваме само Адерма за атопичен дерматит.Имам позната дерматоложка и ще се опитам по скайпа да обясня.Дано минава бързо.
Иначе стимулирана от тукашната здравна система  #2gunfire мисля да пробвам китайската медицина.Тук под нас има един китайски лекар.Има разни буркани с билки и разни китайски таблетки.Някои да има наблюдения  newsm78

Айде стига съм ви занимавала.

Тофче стискам палци и на ръцете и на краката.Нямаш идея как се зарадвах само.Целувки и да се пазиш Hug

# 131
то сега варицела има май във всички градове- епидемия е

# 132
  • София
Ели  Hug ако си й е суха кожата май с каквото и да я мажеш, все тая...ЗА ОГРОМНО И МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ.... Ники съм я мазала с какво ли не за атопичен(вкл. и Адерма), но най-добре й се отразява Avene Trixera+. Дано да минава бързичко на Анитка  Hug

# 133
Абе не е суха кожата й.Имаше две петънца с по-груба кожа на крачето май месец и лекарката каза атопичен дерматит.Хич не съм сигурна дали изобщо е имала

# 134
Направо ще си разбия главата вече .... smile3511    

Ето го нашия Убавец от днес е с бонус .. Twisted Evil

http://shoppy.snimka.bg/baby/velin.463685.21600000

newsm27

Общи условия

Активация на акаунт