Отговори
# 105
  • Варна
Честито на всички малки рожденици, които пропуснах, най-най хубави неща им пожелавам!  Heart Eyes
Стискам палци всички болнички да се оправят по скоро!
Тофифи, честито мила, всичко ще се нареди!!!
Утро и на теб честита ти нова работа! Аз вече като чуя "чакане за работа" ми настръхва косата мъжа ми близо 1 година чака за една работа, от 6 месеца е на стенд бай, като всеки месец казваха "другия месец почваме" , в резултат на което  последните 2 месеца беше безработен, чакайки  #2gunfire Хеле, отвори пустия му мол днес, така че и той вече е на нова работа, АЛЕЛУЯ  Rolling Eyes
Срам несрам, аз явно не мога да си организирам времето и изобщо не ми остава време да пиша, само че следя ,докато ровя за материали за курсови работи. Ама сега и тях съм зарязала покрай подготовките за РД. Габи вече е при нас от понеделник, но си вкарах малко автогол, защото се оказа много напрегната седмица и за мен в училище и за мъжа ми  Crazy, но пък много ми липсваше и исках да си е при нас.
 Да се похваля, че с цялата си непохватност и при факта, че съм кухненско торнадо, днас правих торта за утре  Laughing Трябваше мъжа ми да я прави по план, но го ангажираха и се озовах в една вражеска територия, която смея да кажа, че покорих геройски  bowuu Кухнята беше като Хирошима после но нищо. Аз по принцип обичам да готвя де, но когато експериментирам гледам да е без повод и да имам подкрепление  Whistling

# 106
Честито на всички рожденици от последните дни!   bouquet  bouquet  bouquet Много здраве и усмивки им пожелавам!

Тофи,  Hug Hug Hug Дано всичко е наред и се оправяш!  Praynig

Сикрет, честит рожден ден на Габи- да е все така жива и усмихната  Heart Eyes
Да покажеш тортата   chef
Честита и нова работа на Данчо- лека и доходна  Money.

Аз от тази седмица нали ходя на работа, та нямам много време и само през ден-два надничам да прочета набързо. Чувствам се страхотно на старото място, със старите колеги- чувствам свободата от преди, някак по-млада и жива ме правят социалните контакти. Определено съм имала нужда от това.

# 107
  • Варна
Заповядайте една почерпка за здравето на моето слънце, да ми е все така весела и лъчезарна, изпълнена с живот и енергия!

# 108
Честит рожден ден на Габи.Да е жива и здрава,много щастлива и все така дивичка  Mr. Green

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ! ДА Е ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ДА СЛУШКА МАМА И ТАТИ!

# 110
честит рожден ден на Габи  Hug Много здраве и усмивки, и да слушка мама и тати  Hug

Ох, слава Богу е петък и идва малко почивка, че съвсем нанагорно ми дойде тази седмица. Много работа, вкъщи се опитвам да уча, в останалото време нещо да посвърша - нищо чудно, че ми се потроши гърбът. Да видим колко ще издаяни сега, с кинезитерапията  Hug

Сикрет, да снимаш тортата и да я покажеш. Не поверявай това важно дело на мъжа ти, да не се окажеш като мен с изядена торта и без снимки  Mr. Green

# 111
Честит рожден ден на Габи! Жива, здрава, щастлива и много късмет в живота!

Честото и на празнувалите през изминалата седмица, които пропуснах  Rolling Eyes

Тофи, ЧЕСТОТОООО!!! Всичко ще е наред, спокойно  Hug

Утро
Стискам палци и за официално обаждане за работата  fingerscrossed

Честито  на работещите мами! Мен това скоро няма да ме огрее  Confused Язък, че имах две възможности за работа  Whistling Ама, здраве да е, сега мърдя други варианти, за да мога хем да си гледам детето, хем да изкарвам пари  Thinking

Болничките дано вече са по-добре. И ние искарахме ужасна седмица - сопоили, кашлица, Т до 39 С, безсънни нощи......Дано скоро минава окончателно, че много болнички има  Cry

Хайде спирам, че се отплеснах.
Приятен ден  Hug

# 112
Честит рожден ден на Габи!! Да е здраво и все така лъчезарно дете!!

Ние днес направихме грешката да идем на пазар в Кауфланд - тия се бяха изхитрили, да пуснат промоции като в Лидел-а и познайте дали вътре нямаше 2 млн човека  #Crazy  #Cussing out  #2gunfire  трепещи се евтини банани, краставици и олио. А ние бяха и с двете деца, та аз пазарувах ,а таткото с Момо и Мая търсеше къде да се скрие, за да не го отнесат. Мизерия по български, просто нямам думи  Tired

# 113
  • София
Ние днес направихме грешката да идем на пазар в Кауфланд - тия се бяха изхитрили, да пуснат промоции като в Лидел-а и познайте дали вътре нямаше 2 млн човека  #Crazy  #Cussing out  #2gunfire  трепещи се евтини банани, краставици и олио. А ние бяха и с двете деца, та аз пазарувах ,а таткото с Момо и Мая търсеше къде да се скрие, за да не го отнесат. Мизерия по български, просто нямам думи  Tired
Peace и аз се възмущавам, ама к'во да се прави - беден български народ - излагация!!! А иначе Кауфланд и Лидл са от една група и затова явно и там смъкват цените.

Честит 2ри Рожден Ден на Габи!!! Да е жива и здрава и да расте все такава красавица!!!

# 114
  • Варна
Благодаря ви момичета! Ние имахме малко инцидент, както Габи играеше на една площадка весела и щастлива, в момента който си тръгнахме каза че е боли коремчето. Заспа без да е обядвала и половин час по късно се събуди и повърна  Sad Тя не е повръщала до сега и много се уплаши какво й се случва, плака окло половин час..след това заспа, сега се събуди и все едно нищо е нямало  newsm78 Дано е било нещо моментно  Praynig за всеки случай споделете, моля, какво давате при повръщана, че изобщо не знам...

Сикрет, да снимаш тортата и да я покажеш. Не поверявай това важно дело на мъжа ти, да не се окажеш като мен с изядена торта и без снимки  Mr. Green
  hahaha Joy При нас важи обратното, важните дела не трябва да се поверяват на мен, че съм си бедствие  Whistling А мъжа ми е кулинар по принцип така че няма страшно  Laughing
мииии хубу ще се отсрамя и ще покажа тортата, въпреки че има странна форма и не си личи много каква е- бисквитена с маскарпоне е, дано е станала вкусна, че ни е любима вкъщи
Това е  Embarassed

# 115
Сикрет, сигурно е станала вкусна, няма начин. Ние също много обичаме бисквитена торта вкъщи. Може да украсиш с малко желирани бонбони. Аз ползвам Харибо понякога за украса.  Peace
За повръщането - дано не е някой вирус. Иначе знам, че има някакви свещички. Против повръщане. Май са хомеопатични. Питай в аптеката.

# 116
И аз да почерпя с леко закъснение за втория рожден ден на най-обичното ми същество! Да ми е жива и здрава Андреа, усмихната, щастлива, игрива, умна и с късмет до дълбоки старини!

Ние изкарахме много приятен рожден ден в едно детско клубче в Кюстендил, организирахме в същия ден, а се получи много добре! На следващия ден се разболя Андреа - сополи, после кашлица и температура, и след 5-6 дни правихме изследвания и днес е последен ден антибиотик, та чак сега успявам да влезна и да "почерпя"  Laughing! Хем се гледаме вкъщи, хем постоянно прихващаме разни вирусчета.  Thinking
Ама са вече толкова забавни, като говорят  Joy!

Честит рожден ден на всички пораснали дечица! Да са здравички и да ни радват с безбройните си лудории!

# 117
Ехооо ходих на видеозон имам новинииииии, но първо да честитя на двете рожденички на Габи със закъснение и на Андреа, да са здрави, умни и много красиви.
Много ме притесняваше тази кашлица и се изръсихме на доктор по-рано. Той ме предупреди че може да не се види сърдечен пулс, защото е рано. В 5-та седмица и 3 ден вчера. Лягам аз за преглед и докотора вика " две са"  Grinning едното има вече пулс, видях го, другото плодно сакче било назад в матката и поради пълния ми мехур не се видя добре. За сега стискам мнооого силно палци и то да има скоро пулс. Чак след месец сме на преглед и смятам да не се вманиачавам и да си чакам кротко. Сега мисля не за една, а за две душички. Дано наистина да е рано и затова да не се е видял пулс. Че си ги искам и двете. А кашлицата почти спря. Пфууу искам да си отдъхна  ooooh! толкова от мен, отивам да си полегна че мъжо изкара Марти и да се възползвам.

# 118
  • Стара Загора
Тофи, много силно стиснати палци! Каква хубава новина!!! Всичко ще е наред!

# 119
Двойно честито Тофи  Hug Страхотна новина, направо се просълзих. Много спокойствие и всичко ще е наред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт