Стискам палци всички болнички да се оправят по скоро!
Тофифи, честито мила, всичко ще се нареди!!!
Утро и на теб честита ти нова работа! Аз вече като чуя "чакане за работа" ми настръхва косата мъжа ми близо 1 година чака за една работа, от 6 месеца е на стенд бай, като всеки месец казваха "другия месец почваме" , в резултат на което последните 2 месеца беше безработен, чакайки
Хеле, отвори пустия му мол днес, така че и той вече е на нова работа, АЛЕЛУЯ Срам несрам, аз явно не мога да си организирам времето и изобщо не ми остава време да пиша, само че следя ,докато ровя за материали за курсови работи. Ама сега и тях съм зарязала покрай подготовките за РД. Габи вече е при нас от понеделник, но си вкарах малко автогол, защото се оказа много напрегната седмица и за мен в училище и за мъжа ми
, но пък много ми липсваше и исках да си е при нас.Да се похваля, че с цялата си непохватност и при факта, че съм кухненско торнадо, днас правих торта за утре
Кухнята беше като Хирошима после но нищо. Аз по принцип обичам да готвя де, но когато експериментирам гледам да е без повод и да имам подкрепление

.

и аз се възмущавам, ама к'во да се прави - беден български народ - излагация!!! А иначе Кауфланд и Лидл са от една група и затова явно и там смъкват цените.
Тя не е повръщала до сега и много се уплаши какво й се случва, плака окло половин час..след това заспа, сега се събуди и все едно нищо е нямало
Дано е било нещо моментно
При нас важи обратното, важните дела не трябва да се поверяват на мен, че съм си бедствие

едното има вече пулс, видях го, другото плодно сакче било назад в матката и поради пълния ми мехур не се видя добре. За сега стискам мнооого силно палци и то да има скоро пулс. Чак след месец сме на преглед и смятам да не се вманиачавам и да си чакам кротко. Сега мисля не за една, а за две душички. Дано наистина да е рано и затова да не се е видял пулс. Че си ги искам и двете. А кашлицата почти спря. Пфууу искам да си отдъхна
толкова от мен, отивам да си полегна че мъжо изкара Марти и да се възползвам.