Отговори
# 90
Уф почнах Аугментина, ходихме до спешен. Въпреки парацетамола се вдигна пак до 38.5. Увивах се с чаршаф, душ хладен временно спада и пак се вдига. Отидохме за рецепта и се чудихме с мъжо дали да го пия. Лакарката от спешния каза, че не и се искало да минавам на АБ защото нямам зачервено гърло и съм в първи триместър. Ама 4-ти ден  не минава. Като парцал съм. Дано да съм взела правилното решение, че не знам вече.

# 91
  • София
Здравейте, мацки Wink

Първо с хубавите случки:
Тофи,  Hug  много се радвам....дано всичко да е наред и да се оправяте бързо!
Честито на всички празнуващи тези дни   bouquet

Шамс  Hug Hug Hug четох те на едно друго мястоМомичета днес от обяд Никол кашля и има сополи Confused Мокра кашлица, дори ми се струва, че е пресипнала леко.... Давам Осцилококцинум, Стодал, дадох й ампула Вит.Ц, сребърна вода и слагам физиол.разтвор в носа.......
Чудя се дали да я водя на лекар....тя си няма лекар тук, дори документите са й при тази дето се водеше в карлово. Тогава я записах, за да може майка да я води ако има нещо. Сега незнам дори къде да я заведа.... Преди я водех при д-р Шумилина, но незнам....
Уффф, оплаках ви се  ooooh! Ами притеснено ми пък  Cry

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 14:25 от elleee

# 92
  • София
Тофифи дано бързо се оправиш и всичко с бебенцето да е наред!!!!  Hug  Hug  Hug
еlleee когато аз си мисля, че детето ми не е добре си знам да го заведа на лекар, защото това си ми е вътрешно чувство. Когато не съм се послушала съм съжалявала, затова и Крис лежа в болница преди месец, знаех си, тогава, че не беше добре, но що ли слушам мъж ми ooooh!. Така че ако ти се струва, че Никол не е добре си я води. Hug

# 93
Мерси момичета, мисля че съм взела правилно решение защото още през нощта темп. спадна сега си е нормална без парацетамол. Вече имам сили да се надигна от леглото и да хапна даже, че се свърших. Сумати и теми изчетох за АБ в такъв ранен етап и навсякъде пише, че е по-добре от температурата ила пък самата инфекция да засегне плода. Аугментина бил най-пречистения и уж не влияел на бебето  Praynig а дано.....
На болничките да оздравяват. Марти ми боледува през 2-3 седмици, то и затова рядко се вклювчам вече. Още като текнат първите сополки, почвам капки, или клеева тинктура със сребърна вода, последния път му давах хомеопатични за сополите и съм доволна, но пък след всяка хрема получава разстройство, което ме навежда на мисълта че са зъби. И така няма край.
Ели дано Никол се размине леко  Hug

# 94
Ели, бързо да се оправя сладката Никол  Hug
Тофи, радвам се, че си по-добре. И на мен така ми бяха казали за Аугменитна, че е най-пречистения. Освен бременна, съм го пила и като направих мастита с Момо, и кърмех, така че споко. Обаче да те предупредя, на мен от АБ ми се появиха гъбички, но аз съм си предразположена към тях. Успех  Hug

# 95
Диде а как усети че имаш гъбички, сърбеж и течение ли  newsm78 защото с Марти имах страхотно течение и от консултация ми казаха гъбички, а изследването не изолира такива. Знам, че с глобули се лекуват ама и те май не може преди 12-13 седмица. А гъбичките няма ли да предизвикат усложнение  ooooh! уф леле няма спокойствие. Днес пък имам кашлица, през нощта стана силна и си направих чай от ябълки, лук, орехи и мед. До сега пих 1 лъжица, имам подобрение.Нали не е някоя вредна комбинация в моя случай как мислите. Друго не ми помага. Тази кашлица я влача 3 седмици.

# 96
Тофи, с антибиотика трябва да се приемат витамини, за да не развиеш гъбички-това е за всички, не само за бременните. Ако не се лъжя беше А или Б. Само да не изредя цялата азбука  Embarassed, но забравих. Комбинацията ти не е лоша и наистина трябва да спреш кашлицата, че напъването не е безобидно. Аз смуках прополки, но не съм сигурна, че вършат сериозна работа. Поне са ок за бебето.

# 97
Тофи, бяло, парцаливо течение + много силен сърбеж са гъбите. И аз знам, че трябва да се пие нещо срещу тях,като си на АБ, ама не помня, питай личната ви. А за кашлицата аз се наливах със Стодал и всякакви производни хомеопатични сиропи - за бременни са ОК. Но Стодала ми помагаше след 2-3 дни пиене  Tired питай и за него лекарката  Hug

# 98
Тофи, стискам палци  Praynig Hug

Ели, бързо да оздравява Никол   Hug

# 99
  • София
тофи, да се включа и аз в даването на съвети  Whistling
за кашлицата чай от подбел много помага. предполагам, че няма проблем в съчетание с бремеността, но някъде из нет-а имаше списък на билките които може и такива, които трябва да се избягват. ще го потърся по-късно, че сега ми е малко натоваренко, час пик е у дома  ooooh! а прополките на мен много ми харсват и ми успокояват гърлото, ама те са точно по-скоро за гърло, не за кашлица  Thinking

ние иначе сме тип-топ. Ида днес едвам я изкарах от детската градина. един час и отгоре седяхме двете там. аз си говорих с директорката, която е моя връстничка и приятелка, Ида си доиграваше с децата, а малкия спеше в количката в коридора, идилийка  Party добре ми се отрази този социален контакт, че почвам да откачам  Crazy

# 100
Добро утро на всички да пием по кафенце и да хапнем
Много се радвам за Тофифи и съм сигурна че всичко ще е наред с бебо  и си мисля отсега,че чакате момиченце  Heart Eyes
Еллее-бързо да се оправя Николчето,че не си е работа да са болни дечицата,ама според мен това е всичко свързано с времето-обърква оргазнизма.
Диданка -Мая е невероятна красавица,пу-пу.Да са ви живи и здрави и двамата бонбона  Hug
Илка-нужни са социалните контакти ,иначе ще почнем да си говорим сами  hahaha
Лек ден на всички и ще пиша пак....

# 101
  • София
Привет  Hug
Със закъснение да честитя на всички рожденници от последната седмица. Да растат здрави, весели и умерено послушни деца! Че с много послушни сигурно е скучно  Wink
Позагубих се, че правихме зъбите на Косето и ми беше много притеснено. Горкия нали е с катастрофално развалени зъби (цели 10 броя) и се наложи да му ги правят на два пъти с пълна упойка.  Confused За съжаление нямаше друг вариант. Детето почнаха и да го болят и за една седмица докато ни дойде часа отслабна с половин кило. Дано занапред да са по-добре нещата, че много изстрада милия  Praynig И при най-малкото съмнение водете хлапетата на зъболекар, че не е шега работа.
Тофи, много се радвам за вас  Hug

# 102
  • софия
честит празник днес на всички с хубавото име - Катя и Катерина. Peace

# 103
Тофииииииии ,тихичко честито !Всичко ще е наред  Hug

# 104
Брей, какво е това затишие?!
То какво ли питам, де - и ние гледаме да използваме всеки свободен момент за разходки, че скоро сигурно ще хване студ.
Вече повече от два месеца Симона спи ужасно през нощта - събужда се по няколко пъти с писъци и неукротим рев. Дори възобнови нощното си сукане.  Crazy Предполагам, че се касае за последните кътници. Но възможно ли е толкова дълго време да я държат кривотиите???  newsm78 В устата й не мога да надникна.  Crossing ArmsИ през деня е доста крива - тръшка се за щяло и нещяло. Нещо, което отново е характерно за избиването на зъбките. Само дето продължава вече два месеца.  Shocked Rolling Eyes Малко съм се поотчаяла поради тази причина. Тъкмо беше започнала да ми спи по цяла нощ и да не суче и дори не се бях нарадвала още... Оф! Дано скоро да свърши този период, само за това се моля.  Praynig
Повече от месец вече чакам отговор от една нова работа. Вчера ми се обадиха неофициално да ми съобщят. Май скоро ще се присъединя и аз към редиците на работещите.

Тофи, аз също да споделя, че пих АБ още в самото начало на бременността - още дори преди да разбера, че съм бременна. Аз пих Оспексин. Надявам се, че се оправяш!

Общи условия

Активация на акаунт