Отговори
# 75
  • На топло...
И ние да почерпим, дойдохме си на реда Grinning!

Да ми е здраво, нахилено, жизнено, обично и щастливо детето Heart Eyes!
Благодаря на Бог, че ме е избрал да бъда неговата майка Praynig!

Честит празник и на другите ни рожденици  bigdance2!
Това, което желая на моето момченце, желая на всяко едно дете! Нека усмивките им бъдат лъчът вяра, надежда и любов в пъстрия и вечно забързан калейдоскоп на живота!
Обичаме ви, мили деца! Без вас няма нас...  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

Честит Ден на християнското семейство на всички!

Нека израснем заедно по-добри, по-мъдри, по-истински - един до друг, един с друг, един чрез друг...

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 01:29 от nanunana

# 76
Нана, Диди, да са ви живи и здрави момченцата и много да ви радват!   bouquet  bouquet  bouquet

Утро, честит празник (на патерици)! С пожелания за много щастие и сбъднати мечти на каката!   bouquet

# 77
Честит рожден ден на порасналите дечица! Да са здрави и много радост и светлина да внасят в живота на мама и тати!

# 78
честит рожден ден на всички днешни рожденници, както и на тези, които пропуснах да поздравя... Да са живи и здрави, много весели и усмихнати, да слушкат малко повече и да боледуват възможно най-малко  Hug

ще ме прощавате, че не пиша, ама при мен проблем след проблем. Гърбът ми се пооправи, изкарахме с Фафи по един стомашен грип и сега сме ок. Днес го водих на концерт  Mr. Green Има тук концерти за дреби, да ги запознават с класическата музика  Mr. Green Днес го водих и страшно му хареса, със сигурност ще ходим пак, пък дано прихванем малко култура  Mr. Green

# 79
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦЕ! ДА СА ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

# 80
Здравейте момичета. Известно време се позагубих. Правихме процедура и преди няколко дена направихме тест +, кръвния също.
Обаче сега съм в паника. Марти ми лепна някакво вирусче, незнайно защо той има само сополи и е добре. А аз вдигнах температура стигна до 38.5 като постоянно я следя, с компреси съм, максимума парацетамол пия за 24ч. обливам се с хладък душ. Спада до 37.5 и за нула време пак се вдига. Мед, лимони и чай също приемам, осцилококцинум. И странното е че не ме боли гърло, само носа ми дразнеше малко, но и сополи нямам. Преди 3 седмици на пункцията пак бях болна. Сега отново. Много се притеснявам, дали изобщо ще оцелее това ембрионче. И ако да четох че са възможни увреждания заради ранния период и образуването на органите. Вече 2-ра вечер не спим с мъжо. Ако може Валето да се включи, че тя беше изкарала нещо с Рая, коя седмица и вдигна ли темп.

# 81
Тофиииииии, честито, миличка! Не бой се! Аз веднага след положителния тест хванах нещо и поддържах температура няколко дни. Цитросепт също приемах. Държах я под 38 с 300 зора, но това е границата за безопасност-до 38 градуса. Но то май е по-скоро изключение да не изкараш нещо такова в началото. Стскам палци да не опечеш яйцето  Hug Hug Hug

# 82
  • На топло...
Тофи, браво Hug! Много се радвам за вас и Марти Heart Eyes!
Не се притеснявай за ембриончето, всичко ще е наред!!!
Първите няколко седмици са все пак на принципа всичко или нищо Peace, щом оцелява значи нищо му няма... А ще оцелее, защото това е проста настинка, а не някаква страшна болест и те са защитени миличките!
Аз бях с Яни по същото време бременна миналата година и нон-стоп с разни сополи, температури. Мед, чай, клеева тинктура в малки количества също взимах, пчелен прашец, повече плодове и зеленчуци пресни. Гледай да си поддържаш имунната система в тонус, защото сега тръгва сезонът Peace!
Ех, че се радвам Grinning!

# 83
  • София
Тофиии! Страхотна новина, за +, не за настинката!  Hug И аз с двете бременности в началото изкарах по една настинка/грипче. Нищо не съм пила, даже и парацетамол. Трайках си, да не ме усети родата, че съм бременна, и стисках палци. Нана е права, всичко или нищо! Дано скоро я пребориш темп. и да имаш лека и безпроблемна бременност до края!  Praynig

# 84
Тофи, много се радвам за положителния тест  Hug Като гледам, всички сме изкарали по един вирус в началото на бременността, така че не го мисли. Оправяй се бързо и дано няма повече болести  Hug

# 85
toffifee , тие дни си мислех за теб, че нещо изчезна някъде. Много се радвам за положителния тест!  Simple Smile Стискам палци всичко да е наред!  Peace

# 86
  • Бургас
Тофчееее много ме зарадва мила! Спокойно всичко ще бъде ОК! Hug

# 87
Тофииии, честито!!! Много се радвам!! Да ти кажа, аз май съм  най-болнавата от всички тука, докато са били бременни - с Момо в 3 месец - грип и антибиотик; с Мая направо й разказах играта от болести и антибиотици, пък я гледай ква е : по-убава от батко си  Blush С нея бях на Аугментин преди да разбера че съм бременна, слагах си всякакви вагинални гадости срещу гъбички поне 3 седмици - пак преди да разбера, че съм бременна, и то преди дае минала 12г.с.. След това, 2 пъти пак пих Аугментин по една седмица, защото Момо ме зарази с грип с много висока Т и това ми беше единствения начин да я държа ниска - всичко друго опитах. Не се притеснявай!! Телата ни "помнят" какво е да си бременна и всичко ще е наред с бебчето!!

Нану, аз със закъснение, ама съм толкоз отвеяна- да ти е живо и здраво Йошенце, да слушка и папка! И да стане чудесен батко на Яни  Hug
Диди, и вас зло да ви забрави - честит ти пораснал Марти, да е жив и здрав!!

# 88
  • София
айде  на снимките вев ФБ!

# 89
Мерси момичета. Днес бяхме при личната, не ми изписа АБ, пия Биозин, за имунната с-ма, клеева тинктура и парацетамол по един през 4 часа. Явно много ми е отслабнал имунитета и ако всичко продължи добре ще ходя с маска тази зима. Личната ме успокои, че и тя в тия седмици имала температура и то 39-40  Shocked а си има хубава и здрава щерка. И тя каза ако е силно, нищо му няма  Praynig
Отивам да пазя леглото докато се оправя и ще гледам да наваксам с пропуснатото.

Общи условия

Активация на акаунт