Много щастие на всички рожденици 
Аз вече ще се гръмна ...таХман преборихме отита на Лино ,сега Алето с ангина
.При това вирусна ...Познайте дали не повтаря Лино
!

бързо да оздравявате!! 

Егати какво им стана ?Александра никога не е боледувала толкова!Та тя до 1.3г не е имала дори сополи ....какво се случи не ми е ясно
Малкия е ясен той е 3дни след нея 
Спокойствие ти пожелаам от сега нататък
... (след ранно събуждане в 6:30 от блъскане и после тонколони на макс 20 минути, на което аз не издържах тоз път и отидох с Яни по пижама да им кажа, че другия път лично ще се обадя в полицията).

,добре,че е в гаранция.Нямам много време да пиша,но редовно ви чета.Утро честито на рожденничката да е жива и здрава и послушна.Честито и на другите малки и големи рожденници които съм пропуснала.Болните да оздравяват бързичко.Нана честито.Нашият рожден ден мина с малко гости.За мое разочарование повечето не доидоха,за което съм им малко обидена.Замисляхме и кръщенка,но се обърка.На кума дядо му почина 5-6 дни преди рожденния ден и нямаше как.Живи и здрави мислим на коледа.Като остана по свободна ше пусна снимки да видите Васето какъв бандит е станал.Говори мноооооооого,и помага много
иска всичко тои да прави.Тои сервира вечерята,сам се съблича,иска и кучето да храни,и не може да каже Васко а Како
и си падаме от смях като каже Како иска бони(бонбони)или Како иска иика(филиика).Вече всичко знае и си иска.Сега спи,аз ставам да поизчистяя докато спи.
да ти помага, да те слуша и дано да ви оцелее апартамента!! След някоя и друга годинка купоните за рождения ден сигурно ще са в някой парк или в нечия вила