Отговори
# 210
Минавам да честитя 8-ми декември  на всички празнуващи,пожелавам ви много взети изпити   bouquet
При нас днес беше чудно времето,много топло и с Радост цял ден стояхме навън,сега ме болят краката от ходене  ooooh!
Това е от мен,лека вечер  Heart Eyes

# 211
  • Варна
Айде честито и от мен!
Днес е моят последен студентски празник, но за съжаление няма да има купон...но пък свърших една курсова работа  Mr. Green Все е нещо

# 212
Момичета днес моята Анитка има имен ден.Да ми е жива и здрава, все така усмихната и малко палава, и много, много късмет.

Освен това свеки има рожден ден и имен ден.И тя да ни е жива и здрава.Та да ви почерпя за празника.

Честит имен ден на Мама Анна и на Анутев.Здрави, щастливи, усмихнати и всичко най, най им желая.
Ако има още празнуващи да не се спотайват ами да се покажат  Hug

# 213
ЧЕСТИТ ПРАЗНИКНА ВСИЧКИИИ,Анитка да е жива и здравва и много  да слушка,а свеки също да слушка и да помага.
Ние излизаме,айде до после и весел празник  Heart Eyes

# 214
# 215
Да честитя празника на Аните и на по-големите Анита! Да са здрави и послушни, несгодите да ги подминат!

# 216
Здравейте от нас! Преместихме се вече и почти цяла седмица съм без интернет и не съм чела.

Да питам колко време имахте температура след чеетвъртия пентаксим? На Андреа чак сега успяхме да го сложим в четвъртък, вчера цял ден беше кисела и с температура, но я сваляше с панадол. Днес отново е кисела, с 37.2, но нищо не съм й давала. Чудя се да звъня ли на педиатърката или е нормално?

# 217
Мадам , ние доста отдавна слагахме последния Пентаксим. Сякаш се сещам, че и Симона имаше Т за разлика от предните ваксинации. Според мен 37,2 не е притеснителна Т. Предполагам, че няма да вдига повече. А за това, че е кисела  е нормално след ваксина. Дано всичко да е наред!  Peace

При нас нищо ново. Освен, че днес е адски студ.

Със закъснение поздравявам всички празнували последните няколкоп дни!   bouquet

# 218
Мадам ии ние отдавна я бихме, но и аз помня, че имаше температура.А и мястото на убождането се зачерви и поду доста.Но не се шашкай-нормално е.Просто организма има вече изграден някакъв имунитет и реагира.Стискам ви палци бързо да отшуми неразположението  Hug

# 219
  • София
Честито на всички празнували, макар и със закъснение!

Мадам - уви не мога да ти помогна, защото Били не е вдигала Т от нито една ваксина. Доки обаче винаги казва да й давам Панадол след ваксините. Освен това и други педиатри са ми препоръчвали усетя ли я че нещо не е наред да й давам Панадол сутрин и вечер преди сън, за да е спокойна. Дано бързо се оправяте!

При нас също нищо ново. Биляна не ще и да чуе да излезе от вкъщи... Случайно ако я навия се започват еди ревове за това какво ще облече, какво ще обуе и прочие. Не иска 90% от дрехите, които преди няма и месец носеше. Дори зимното си яке не иска да облича и ходи с есенното и елече отгоре. Сега обаче когато толкова много застудя направо не знам как ще я караме... От другата седмица се надявам пак да я пращам на ясла... Изкара 1- дни на Аугментин, че нещо не беше добре...

Стига с лошотиите и болестите вече! Хайде да се замисляме за празници, приготовления и подаръци! Казвайте какво ще подарява Дядо Коледа на мъниците ни, че и аз да се ориентирам  Wink Аз съм приготвила малко играчки с Мики Маус и компания и 2 мини конструктора от Колите. Мисля и някой и друг пъзел да й взема. Имате ли други идейки?

Стига за сега, че много дълго стана!

Heart Eyes

# 220
  • София
Мадам Крис се разболя докато чакахме в дкц-то, за да му сложат последния пентаксим и тогава изкарахме много зле. Но най вероятно е от ваксината.
Ето какво ще получи Криси за Коледа:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3474121/c_1/1%7 … es%7C14417629.htm
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9244290.htm
Майчета много ви благодаря за хубати пожелания за Криси!!!!  Hug   bouquet  Hug   bouquet  Hug   bouquet

Бубе егати ужаса с това плащане, ние сега нали плащаме само половин таска, защото Криси не ходи, но винаги има кой да вземе парите. Laughing

честит рожден ден на нашето "дребосъче", толкова го чакахме преди 2 години  Hug Да е жив и здрав, голям да порасне и много да го слушкате  Mr. Green
Hug  Hug  Hug !!!

# 221
Алекса, изкушаваш ме с тези играчки, но като гледам Янулата как троши и съсипва всичко, което и попадне в ръцете, май е рано да и вземаме компютър. Иначе веднага сяда на моя и изпраща "имейл файл". Купихме и шейна-прост пластмасов леген и голям мек Мики Маус (много обича цялата му дружина). За повече нямаме място, колкото и да искаме. Вече започнахме да изхвърляме играчки.

Плащането накрая го направихме-набутах на мед сестрата в ръцете парите и казах, че иначе просто няма да си платя таксата, тя да се занимава. Другата екстра е, че "свиха" на Яна шишето от детската ясла. Ники го забравил на шкафчето и ... няма го. за мен това е все едно да откраднеш на някого четката за зъби. Такава простотия, ама на някой родител или баба не му е светнала лампата и е взел чуждо шише. Да се смееш ли, да плачеш ли.

# 222
Алекса този лаптоп го купувах на племенника( роден е април 2007) октомври месец.Струва ми се, че е за по-големи дечица  Peace Иначе е много хубав и занимателен.

# 223
  • София
Аз за рожденния на Билянка й взех лап топ от този тип. Ясно е че са малки за тях, но не мога да й купя истински, за да "боти". Не че много му обръща внимание де...

# 224
  • София
Лаптопа е на супер изгодна цена и понеже майка ми ги купува и изпраща, та затова избрах и него. Иначе той все на лаптопа иска да работи. Имахме един стар неработещ, но Крис го унищожи и сега мисля да го изненадаме с това. Те всичките му играчки са 3+, както и дрехите Joy. В момента играем със заболекаря на Play Doh и е голям кеф. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт