Отговори
# 195

При нас е ужасен студ т.е. скука и нямам желание за нищо  Tired ... чакам лятото, за да живна  Mr. Green

Уф и аз съм така.Толкова ме подтиска мрачното и студено време, че не ми се мърда даже.На пролет като пекне и аз живвам

# 196
  • София
Добро утро!!!
Много благодаря на всички ви за хубавите пожелания!!! Порасна и моето дете, вече не е бебе, а палаво момченце  Heart Eyes!!!! Да ми е жив и здрав, това е  най- важното!!!
Почерпете се виртуално с нашата торта!!!

Празника мина весело, с малко ядове ненужни  ooooh!. Криси получи много хубави подаръци, и сега навива едни болчета с ел. винтоверт.   Laughing С мъж ми още ходим по мъките, не можем да разберем какво му е, алерголога го прегледа но му даде някакви хапчета, той днес пак се поду.  ooooh!

# 197
  • София
Алекса, за подуването на мъжа ти - потърсете хомеопат. Зет ми от години се подува, правят му всякакви изследвания и не могат да открият от какво. Накрая преди няколко месеца отиде  на хомеопат и сега е по-добре.

За нашите ботушки - днес сутринта Ида се фукала на всички с новите со ботушки!
Диде, идеята ти е добра и може би така й ще направя - едни грозни апрески за игра и джиджани обувки за "гизме" (я да видим колко от вас знаят тази дума)

# 198

При нас е ужасен студ т.е. скука и нямам желание за нищо  Tired ... чакам лятото, за да живна  Mr. Green

Уф и аз съм така.Толкова ме подтиска мрачното и студено време, че не ми се мърда даже.На пролет като пекне и аз живвам

И аз съм от топлолюбивите   Sunglasses , този студ направо ме съсипва cold, снощи намекнах на "милото" че имам нужда от някое подаръче за Коледа да си оправя настроението, а той ми заяви че нямал пари да съм си купела сама Crossing Arms.

# 199

И аз съм от топлолюбивите   Sunglasses , този студ направо ме съсипва cold, снощи намекнах на "милото" че имам нужда от някое подаръче за Коледа да си оправя настроението, а той ми заяви че нямал пари да съм си купела сама Crossing Arms.

Абе аз не обичам и много топлото  Mr. Green И като ми е много жега се размеквам тотално.Най-обичам есента.След горещините през лятото обичам есенните дъждове, едно ми е такова......хем носталгично, хем приятно  Mr. Green Ама аз съм си чалната по рождение  Joy

Ааааааааааа Вита  Naughty твоя мъж иска да мине тънко нещо  Naughty

Илка
знам ги аз тия думи, ама не се сещам от кой край на Българията са.
В Добрич използват едни много странни думи-гевезана, конопида.... hahaha

# 200
Аааа, гевезана-та я знам, ама конопида-та я чувам за първи път  hahaha
И да не забравя, честит 8-ми декември на всички студьентЧи!! (ако има такива като мене, дето си влачат още студентството  ooooh! )
Алекса, Крис е голям бонбон - пухкавелчо  Hug и каква голяма торта!! Дано скоро разберете какъв е проблемът с мъжа ти  Praynig
Вита, и аз намекнах, че искам нещо по-така за Коледа, но.... ще видим  Thinking

Ъ!! Сега си погледнах лентичката, ми тя Мая-та днес става на 2 месеца!! Я да вЪ почерпя, че и дядо ми има Рожден ден днес, след малко ще ходим той да ни черпи  Mr. Green

# 201
Диданче конопида викат на карфиола  hahahaИзумени хора.
Честита месечинка на Мая.Да расте много здрава и усмихната  Hug

Олей ми верно бе.Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти Аз по документи все още се водя, че уча магистратура "Право".Ама определено няма да я свърша.Ама така пък ще празнувам всяка година  hahaha

# 202
Еличке, и аз так се водя, че уча магистратура по Археология, но ако до година през юли не си защитя дипломна работа, ще ме орежат. А имам и още два изпита да взимам. Трагедия  Joy

# 203
  • София
Сладуркиия привет, аз пак зачезнах, но ей ме пак. Обхваната съм от коледна еуфория както винаги  Laughing
Благодаря за пожеланията за РД на Алекс, а ето и малко снимки (тортата за в къщи е мое дело  Simple Smile) http://sylviamilcheva.multiply.com/photos/album/20/Party_time_-_ … lexs_2nd_Birthday

# 204
Диданка, честита месечинка на Мая, да ти е жива и здрава!Съветвам те да се възползваш от присъствието на мъжа ти в къщи- дай му децата и домакинската работа, а ти пиши диплома, туко виж набързо си намерил работа Joy(по-лека от гледането на деца).

Ели, моя мъж за близо десет години брак подарък за Коледа не ми е подарявал #2gunfire, ама аз ей тъй си приказвам да го дразня Imp

Хот Лейди, голям хубавец ти е момчето (да ти е жив и здрав), а с тортата си се справила прекрасно Heart Eyes!

# 205
 cheers Нздраве на всички, които смятат, че днес имат празник! И ние ще пийнем, ама по домашному.
Днес взехме маман от болницата и са и казали да хапва и да пийва, та сега се кани да се учи да пие винце, че много изнемощяла. Тя ракиджийка иначе си пада, но за доброто дело ще се жертва с виното.

Аз да ви попитам нещо за детските ясли. Дали има практика да си платиш таксата по банков път? От седмица опитвам да платя и все няма на кого. Днес вече се разплаках, та ме зеха за луда. Ами колко е сега часът, аз дори не съм закусила-щях да припадна на улицата. От сутринта от 6.30 съм на крак, днес три пъти опитвам да платя тъпата такса и все няма никой, дето да му трябват пари. Накрая ме накараха и да чакам един час на пейката пред яслата, за да съм вземела Яна ,(защото бях отишла за 15.30, та да хвана касиерката) и аз извиках Ники да ме спасява. Сега той отиде да чака, за да прибере детето  smile3515 Ами бясна съммммммммм. Много! Искам да си плащам по банков път за да ми спестят подобно трошене на нерви.

# 206
А, Бубе, като я водите Янулата няма ли никой на касата? При нас касиерката е там от 7:30 до 10:30 като трябва да се плаща....а за банков път, освен в яслата да питаш....ама като ги знам нашите как работят с компютър си представям какво ще чуеш...и колко нерви ще потрошиш докато се разберете.  Hug
А пък с Дани нещата май на стоене в къщи отиват - сега имал някакви петна или пъпчици по цялото тяло (майка ми ми обяснява по телефона) Тамошните лекари казали алергия, ама като обяснявах по тел-а ня педи, не беше нещо съгласна, та сега майка ми ги снима и ще нося да показвам снимки утре, да видим...какво ще излезе, че според нея било уртикария в следствие на неизлекувана инфекция на 3-тата сливица  Shocked и така като ми е и далеч и съвсем изкуквам...
Голямо оплакване! Извинявайте, мацки!
Хайде по  beer3 за празника!

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 17:45 от mamaAnna

# 207
Ох и тук едни снегове, дъждове, поледици, не се трае... Хич не ми се пише, че и зъб ми извадиха и гледам на кръв сега, ама:

честит рожден ден на нашето "дребосъче", толкова го чакахме преди 2 години  Hug Да е жив и здрав, голям да порасне и много да го слушкате  Mr. Green

Много кураж на Бубето и майка й  Hug С вас сме, че нали и с моя татко минахме по този път. Бубе, мила, а ти вземи да похапнеш нещо, че не стига, че си за червената книга, а и с това неядене съвсем ще изчезнеш  Hug Какви са тези порядки в бг ясли, бре, аз Фафи мога да си го взема когато ми душа иска... Даже са ни пазили и претопляли храна, когато съм го взимала да го водя на лекар и съм го връщала после. А за таксата - думи нямам...

# 208
Уф големи са тъпаци тия.Как така няма да има на кого да платиш.Шматки  #2gunfire
Бубе наистина-вземи похапвай, че не е шега работа  Hug Пожелавам скорошно оздравяване на маман(ако изобщо човек може да оздравее напълно от тая ужасна болест)

Хот лейди
страшен сладур е Алекс, а тортата ти е разкошна.Браво на теб.

Диданче
аз не съм се вяскала в университета от както забременях.Ама то тогава не ми беше до учене.Обаче така се стекоха нещата, че сега изобщо няма да ми трябва тази магистратура.Българско право в Англия  CrazyПък и не ми се лети по сто пъти да ходя на лекции и изпити.Та така.

# 209
Честит 8 декември на Сикрет и на всички които си признаха че празнуват!  cheers
Аз този празник не го пропускам  newsm24 въпреки че отдавна съм завършила  ooooh! Празнувам като бивша студентка  Joy , а навремето започнах да го празнувам като бъдеща  hahaha Crazy  Важното е повод да има  Wink Whistling

За времето- аз на топло мога да търпя, но като видя че термометъра показва минус и ... tantrum

Диди, честита месечинка на момата! Честит празник и на дядо ти! Да са живи и здрави!   bouquet

Лейди, Алекса, големи сладури са момчетата!  Hug

Лейдиsmile3501  party023 гледам че и вие сте фонове на Томас.  Mr. Green
Борко още е влюбен в тези влакчета. ooooh! Сега се опитвам да предизвикам интерес към Легото, но Томасите пак са на мода  Tired

Бубе, стискам палци за , майка ти.  Hug За таксата - просто нямам думи  Tired

Общи условия

Активация на акаунт