При нас е ужасен студ т.е. скука и нямам желание за нищо
... чакам лятото, за да живна Уф и аз съм така.Толкова ме подтиска мрачното и студено време, че не ми се мърда даже.На пролет като пекне и аз живвам
... чакам лятото, за да живна
!!!! Да ми е жив и здрав, това е най- важното!!!
. Криси получи много хубави подаръци, и сега навива едни болчета с ел. винтоверт.
, този студ направо ме съсипва
, снощи намекнах на "милото" че имам нужда от някое подаръче за Коледа да си оправя настроението, а той ми заяви че нямал пари да съм си купела сама
.
, този студ направо ме съсипва
, снощи намекнах на "милото" че имам нужда от някое подаръче за Коледа да си оправя настроението, а той ми заяви че нямал пари да съм си купела сама
.
твоя мъж иска да мине тънко нещо 
)
и каква голяма торта!! Дано скоро разберете какъв е проблемът с мъжа ти 

Изумени хора.
) http://sylviamilcheva.multiply.com/photos/album/20/Party_time_-_ … lexs_2nd_Birthday
(по-лека от гледането на деца).
, ама аз ей тъй си приказвам да го дразня 
!
Нздраве на всички, които смятат, че днес имат празник! И ние ще пийнем, ама по домашному.
Ами бясна съммммммммм. Много! Искам да си плащам по банков път за да ми спестят подобно трошене на нерви. 
за празника!
Да е жив и здрав, голям да порасне и много да го слушкате
С вас сме, че нали и с моя татко минахме по този път. Бубе, мила, а ти вземи да похапнеш нещо, че не стига, че си за червената книга, а и с това неядене съвсем ще изчезнеш
Какви са тези порядки в бг ясли, бре, аз Фафи мога да си го взема когато ми душа иска... Даже са ни пазили и претопляли храна, когато съм го взимала да го водя на лекар и съм го връщала после. А за таксата - думи нямам... 
Пожелавам скорошно оздравяване на маман(ако изобщо човек може да оздравее напълно от тая ужасна болест)
Пък и не ми се лети по сто пъти да ходя на лекции и изпити.Та така. 
въпреки че отдавна съм завършила
Празнувам като бивша студентка
, а навремето започнах да го празнувам като бъдеща
Важното е повод да има

гледам че и вие сте фонове на Томас.
Сега се опитвам да предизвикам интерес към Легото, но Томасите пак са на мода 
За таксата - просто нямам думи