Отговори
# 180
Много благодаря за подкрепата, милички! Hug Hug Сега виждам, че трагедията за едни, на други може да им изглежда предизвикателство или просто изпитание, което да потърсят начин да преминат, а не да се удавят в него. Ще се справим.

Диданке, ако знаех каква е магията на вчерашния ден, щях да захвърля всичко друго и да меся питки, да варя боб и да размахвам магически пръчки  Mr. Green Изтървах влака. Догодина навършвам 43 и държавата вече не дава да забременяваме, щот ...... и аз не знам защо, ама "умните" така преценили. Ми! Ей сега от все сърце пожелавам на Янулка да живее в нормална държава с отговорни управници (или поне богобоязливи) и да се махне от тук, защото ние заслужаваме по-достоен живот.

# 181
  • Варна
Честит имен ден на Никол на Ellee, както и на всечки, които празнуват днес! Да са живи и здрави и да ги закриля св. Николай!

# 182
Да почерпя за Николай, дето го имам в къщата си и да поздравя всички, които имат празник на този така почитан ден.
Да са живи и здрави!

# 183
  • Бургас
Привет момичета! На източният фронт - нищо ново!   Wink
Честито на всички именници! Много здраве и усмивки им желая!  bouquet
Бубе  Hug!
Честитя и празника на всички бургазлии! Много късмет за всички нас!
Лек и усмихнат ден!

# 184
Честит имен ден на Никол на Ellee, на Никола на Иринка, на Ники на Бубе....изобщо на всички именици.Да са живи и здрави и с гордост да си носят името.

Честит празник на Бургазлии  Hug

# 185
Честито на всички именници! Да са живи и здрави, и да им се славят имената!

# 186
  • София
Благодаря за пожеланията и че сте се сетили за мойто диваненце  Hug

Честит празник (на патерица вече  Embarassed) на всички празнуващи   bouquet

Дори по един бонбон не ви почерпих  Embarassed освен Никол и баща ми е именник, ама не можах да се добера въобще.......Тези дни е доста напрегнато на работа, а от вкъщи няма време  Embarassed
Абе, оправдания, дето се вика, ама дано ме извините  Blush

# 187
  • София
Честит 2-ри Рожден Ден на Крисчо  smile3525 Последният ни рожденник за тази година Wink Да е жив и здрав, много щастлив и винаги усмихнат  newsm59

# 188
Снощи писах,писах и накрая сървара не работеше  #2gunfire #Cussing out
Исках да пратя много кураж и много търпение на Бубето и много съжалявам за случилото се с майка ти.   bouquet
За изтеклия Шаранов ден  Mr. Green да са живи и здрави всички именници  Hug
За Крисчо да е жив и здрав на мама и на тати,много да слуша да расте беезгрижно и с много усмивки   Heart Eyes

# 189
  • София
 Бубе  Hug до колкото те познавам мога да кажа, че си силна жена, а предполагам, че и майка ти, така че съм сигурна, че ще се справите с изпитанията, които ви поднася живота. Кураж и на двете!

А сега честито на именниците от вчера и на рожденика ни днес!

Аз съм изправена пред една "ужасна" дилема и много се дразня така!  Crossing Arms Вчера й харесах най на края на Ида ботушки (всеки ден ми реве за чуждите ботушки като си я прибирам от градина). Днес й отпечатах крачето и с бодра крачка се запътих към магазина. Там жената се оказа много отзивчива и се разбрахме ако не й станат да ги върна. Пробвах й ги, даже още си тичка с тях из къщи, добре са й, казва, че са й удобни и изглеждам супер - с едни сцетенца и калинки отстрани. Единствения им кусур е, че са велурени и като завали снега (ако въобще завали) никак няма да са подходящи, а и все пак е детенце - я в локва ще цопне, я в някоя кал ще се набута. И сега се чудя да ги задържа ли или утре да ходя да ги връщам  Thinking

Знам, че "проблемът" ми е смешен на фона на нещата, пред които се изправят някои от вас, ама  Embarassed

# 190
Честит рожден ден на Крис!  Много здраве и късмет!

Честито на празнувалите вчера!

# 191
Честит втори рожден ден на Крис.Да расте здраво и щастливо дете, а живота му да е низ от успехи, здраве и сбъднати мечти.

# 192
Честит рожден ден на изтърсачето ни "ноемврийче" Крисчо! Да е здрав и пръв в късмета и хубавите неща в живота!

Илка, аз съм взела велурени, още едни велурени с пухчета,"кожени" (на това кожа не му викам ама...) и гумени. Ползваме ги всичките, но никого не призовавам към такова разхищение. Просто и аз не можах да реша кое е най-добре. Миналата година Яна изкара с едни боти за всички случаи.

# 193
Алекса, да ти е жив и здрав момъка!   bouquet

Ели, честит празник на Никол(на патерици  Embarassed)!   bouquet

Бубе, честито и на твоя мъж(на патерици  Embarassed)!   bouquet

Честито и на всички празнували вчера!

При нас е ужасен студ т.е. скука и нямам желание за нищо  Tired ... чакам лятото, за да живна  Mr. Green

# 194
Честит ден рожден на Крис!! Да е много здрав, за да е спокойна мама!

Илка, що не й вземеш на Ида някои евтини апрески, за кално и кишаво време са екстра. А с това затопляне, я ги обуе 3-4 пъти, я не. После поне няма да се ядосваш, че си дала много пари, а не ги е носила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт