Отговори
# 165
  • София
Здравейте и от нас!!!
И на мен нещо не ми се пише напоследък, все едно и също. Въпреки, че време не остава, а съм отпуска от тази седмица. Криси си го гледаме вкъщи, тъжно му е за децата в яслата, но няма да рискувам да го пусна и да ми направи още един спазъм.  Naughty От януари ще го гледат баба ми и дядо ми когато аз съм на работа, те живеят на около 10км. от нас. Старички са, но много го обичат, Крис също ги обича, живеят в къща с двор и ще може и навън да ходи без проблем. Така че се надявам всичко да е наред и да се справят старците. Криси не е лошо дете, много е обичлив, а пък ако го изведат навън и гласът му няма да чуят. Иначе си е пакостник, ама те всички деца правят бели.  Wink Приготвяме се вече за рождения ден, с триста зора се мъчи да говори  милия, хич не го умее това чудо говоренето. Tired Днес и с мъж ми имах ядове, направи алергична реакция и отново посетихме болницата, за система и орбазон Twisted Evil Сега  е по-добре, но му треперя и на него, че ме е страх да не направи някои пристъп.  ooooh!

# 166
  • София
Здравейте мацки   Hug

Еличка, извинявай мила, че  не ти отговорих, но ми смениха телефона  есемесите си останаха в стария...та ни номер нито нищо имам. Шопито ме прозвъня вчера да провери всичко ли е наред, ама в цялата какафония в къщи само потвърдих и толкоз.

Не съм влизала отдавна, като мога прочитам по диагонала, че предпразнично е голям зор с работата... в къщи двете кокони си искат внимание и малката е голяма ревнивка, щом чуе Калина и драпа да излезе от кошарата да участва в игрите. Калина пък я проверява през 10 минути дали е заспала като се надвесва над кошарата и вика с пълно гърло Йайа спала (в превод Рая се е наспала). Рая вече почна да пълзи като хлебарка навсякъде и да се изправя по-малко  ooooh! Калина все още е грижовна кака и редовно я храни с ябълки и бисквити....
Та като си легнат към 9 и имам сила единствено да се изкъпя и лягам и аз.

Да кажа на всички минали на затвърдителен, че явно еднополовото съжителство е по-лесно при малките деца  Mr. Green Калината се именува "Лина" или " Линка", и вчера гали Рая и ми говори " Мамо, Йайа е малката Линка"  Heart Eyes

Болничките бързо да оздравяват. И ние се включихме за малко в болните с начало на бронхит, но 5 дена вкъщи и Вентолин оправиха положението.

И естествено имаме принос и към пакостите  ooooh! В петък я върнаха със сцепена глава, та тичахме до Пирогов да я лепим, вече е добре.

Алекса, да е здравичък Крис, ще му хареса на двора, а как бързо се изморяват навън и колко хубаво спят като ангелчета  Mr. Green Та и мама да изпие едно кафе без никой да бърка вътре или да пуска всичко дет намери.

# 167
 Hug Hug Hug
Валенце споко за смс-а.Радвам се че се заблавяте.Ама пускай по един емотикон барем да не те мисля  Hug Hug Hug

# 168
Да се отчета. Върнах се на работа от 29 Ноември-на 4 часа, че Янулата още не е приключила с адаптацията към детската ясла-един месец адаптация  Shocked. На държавна ДЯ сме (приеха я точно в деня, когато щяхме да я водим на частната) и като начало, харесва ми. Сега мушмулата тръгна да се разболява, но накарах Ники да вземе болнични (че срамота докато почна и да излизам в болнични), за да я закрепим да не се задълбочава. Започването ми на работа и разболяването на Яна съвпадна с операцията на майка ми (откриха и рак на гърдата) и по едно време не знаех на кой свят съм. Та сега трябва да сме здрави вкъщи, защото маман ще остане у нас поне докато решат каква терапия и процедури ще правят. И на фона на всичко това, ако успея, работя и по другата си работа от майчинството. Чета ви, информирам се, съпричастна съм...., но наистина май не ми остава време да се задълбоча.

# 169
Е браво! Аз като се произнесох и всички се покриха. Споко, не се оплаквам, ама нали човек като си каже и планината не му изглежда толкова висока. Не ми се връзвайте на писаниците.

# 170
Е браво! Аз като се произнесох и всички се покриха. Споко, не се оплаквам, ама нали човек като си каже и планината не му изглежда толкова висока. Не ми се връзвайте на писаниците.

Аз прочетох още вчера.Обаче не знам какво да ти пиша.Наистина много съжалявам за случващото се с майка ти, а и не само.Събрали са се доста неща на главата ти.
Янулка бързо да оздравява и бързо да се адаптира в яслата, че я чакат много игри с другарчета там.

# 171
Спокойно. Такъв е сценарият. Ще се справим. Майка е добре и изобщо не съм тревожна за нея. Време е някоя жена от фамилията да се сбори с тази болест, че традицията започна да накъртва и вече е банално да си заминават от нея. Пък на майка, каквато е бойна, най и приляга да направи революцията.
Аз тази вечер съм на фирмен купон и нещата не изглеждат чак толкова зле. Янулата си има татко да я гледа и да и капе гадни кафяви капки в носа. А бе, живот.

# 172
  • Варна
Днес е Св. Варвара
На този ден православната и католическата църква честват света мъченица Варвара.Народът почита Св. Варвара като закрилница от болести и особено от шарката. Варвара е типично женски празник. За да умилостивят и прогонят баба Шарка, жените приготвят обредно вариво от различни житни и бобови зърна, подслаждат го с мед и раздават на децата си и съседи. Майките раздават царевични питки и ракия.

Заповядайте, дано са ни здравички дечицата!

Бубе, стискам палци за майка ти!
Браво, че са ви приели,  как са уцелили момента LaughingАз още в темата за яслите четох че сте приети, ама такова чкакане-9-10 месеца, ужас! Ние уж не сме подали документи на центъра, а в Цветния и пак чакаме от септември. Дано по-скоро да я приемат, че й се играе с деца, а около нас една свястна площадка няма да я заведа да поиграе като хората  ooooh!

А вие дето сте с 2 деца, породени или не, не знам как се оправяте, аз с 1 не смогвам, направо вечер съм гроги  Rolling Eyes Нищо чудно че в темата се пише от дъжд на вятър Laughing Определено съм издала вето за всякакви поправителни, затвърдителни и т.н  hahaha

# 173
shhht.secret  Hug Моята питка втасва още и след малко я мушкам да се пече.
Дано да са ни здрави дечицата и болестите да бягат надалеч от тях.

И тука положението е същото с яслите.Ние подадохме документи септември.И онзи ден попитах има ли някакъв прогрес.Жената каза, че ако се освободи място ще се обадят ама надали ще стане преди септември 2011  Shocked Ама здраве да е, няма какво друго да направя

# 174
  • На топло...
Да гушна Бубето Hug и да вдъхна кураж, ако изобщо е възможно...
Дано ракът е навреме открит. Стискам палци за борбената ти майка, миличка fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover...

Сикрет, хубаво е, че ни напомняш обичаите Simple Smile.
Аз не мога да се обръсна, камо ли питки да меся... Седмицата ни беше ужасна с двамата болници, няма ден, няма нощ. Другият родител беше на изпити и се гледахме тримата. Накрая ми се спретна и скандал, за повишаване настроението, каква съм палачорка. Абе, цирк да става Tired...

# 175
  • Варна
Да не помислихте че тази питка аз съм я правила, от нета е снимката, иначе купихме днес една питка  Laughing
Аз с моята ужасна кухня и още по ужасна фурна, няма как да измайсторя такова нещо  Embarassed
Допълвам си поста с малко снимки от РД , да си покажа чавето колко е пораснало Simple Smile
 http://shhhtsecret.snimka.bg/?album;aid=552013

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 23:02 от shhht.secret

# 176
Уф пак ви изпуснах края. И на мен не ми се пише  Tired този път ми е лошо, гади ми се и постоянно ми се вие свят. Тия дни имах разстройство и съвсем изпусталях, ако има такава дума. Сила нямам вече. Добре че имаме баба наблизо, че не се виждам да тичам след Марти всеки ден.
Бубе кураж и дано преодолеете и тази трудност по-леко.
На малкия Велин ами мъжле си е палаво е - да е жива  здрава мама и нерви да има.
Болните да оздравяват и да идва вече тази зима, че аман от вируси.

# 177
Нана, аз каквато съм устата и серт нещо като ми дойде нанагорно, хич нямаше да се засягам на такива забележки. Ники много ми помага, но ако ме остави да се оправям сама с всичко, вдигам аларма и да си чисти и яде пици като иска да му е всичко наред. Ей сега на партито една дружка се жалва, че гаджето и и направил забележка за два пропуснато косъма -не се била епилирала както трябва  Shocked А тя работи, шета му, прави всичко от-до. Ами да си гледа работата.
За съжаление дори не знаех днес какъв ден е и не съм почела празника с питка. Иначе мога да правя-снимала съм доказателството Mr. Green.....декември 2008. По една питка на две-три години, стига.

Тофи, "кураж, мишо"! Дано гаденето се ограничи само в началните месеци. Готова съм да драйфам и да се влача, ама да съм бременна. Потрай още малко, миличка и после ще плаваш в спокойни води  Hug

# 178

За съжаление дори не знаех днес какъв ден е и не съм почела празника с питка. Иначе мога да правя-снимала съм доказателството Mr. Green.....декември 2008. По една питка на две-три години, стига.

Някои даже и сме я опитвали  Whistling

Ей ви на моята да видите, макар, че мина празника.Ама то пише, че може днес да се меси и пече пък утре да се яде  Mr. Green

И аз не падам по-долу от устатите  Whistling Тия хормони ме направиха от люта по-люта.Чак на моменти не знам как ме търпи още мъжо.Ама като ме е взел Ша ма търпи.Де Ша иде  af

# 179
Бубе, много силна прегръдка от мен  Hug и аз вчера прочетох, но не знам какво да кажа. Дано Бог е с вас и майка ти се оправи бързо!! На Янулката - много игри и готини приятелчета  Hug
За Св. Варвара - да ви кажа аз какво направих, преди да забременея с Момо - четох някъде, че на тоя празник жените, които искат рожба, трябва да омесят питката и да сварят боб - и месих, готвих, и след 2 месеца забременях  Blush тъй че, който вчера е месил, да му мисли  Mr. Green аз тая година се въздържах  Embarassed
Тофи, според мен твойто ще е женско - с Мая драйфах до към 16 г.с. всеки Божи ден, по цяяяял ден, понякога ми се разраняваше хранопровода и драйфах и кръв... та мъжа ми тогава рече: "това ще да е само някоя жена, дето го носиш, само една жена може да измъчва човека така"  hahaha  hahaha пък нашата беше срамежлива и на всяка консултация яко си стискаше краката. Видяхме й пола чак в 25 седмица. Стискам ти палци, драйфай с усмивка, всичко ще е наред  Hug
При нас нищо ново - таткото ни е безработен, седим си вкъщи, укротяваме децата и така. Чакаме да мине зимата...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт