Отговори
# 150
Аман от болести,не знам кво стана тая година,ама не знам дете да не е било болно тая есен-зима
Всички да се оправят бързо и да бягат всички неприятности ,че е кофти да се мъчат  малките душици.
Лека и спокойна нощ и дано утре всички да са по-добре  Hug Hug Heart Eyes

# 151
  • Варна
Охххх горките дечица ( и родителите им) Стискам палци това да са последните болежки и оттук нататък разрешавам само сополи един-два пъти годишно  Naughty
Бяхме на консултация днес, момата е 10, 400 кг и 90 см. Направо е за Vogue  Mr. Green hahaha Всичко й е наред, само дето не я чуха как хубаво говори, а само как театрално циври- ми не обича да й гледат гърлото и това си е. Иначе в чакалнята се запозна и каза блага дума на всеки, изнесе няколко представления с аплодисменти (не се бъзикам и падна около 10-тина пъти. Атракция. Поне се държа прилично и не търчах след нея- май и аз вече ще се присъединявам към "онези" майки, дето си седят спокойна с кафето, а децата им си играят около тях...мале как им завиждах лятотооо, не е истина  Laughing
Айде да не ви досаждам, че го обърнах на говорилня хах  Wink

# 152
  • На топло...
Тофи, прекрасна новина, ха дано да сте петима през юли Hug!

Mиме, дано не му става навик на Лино да се бори с... вятърни мелници, които да му отнасят крилата Praynig...
Бързо възстановяване!

Ели, на Анитка кожните проблеми са подобни на Йошковите. Възможно е с годините да се изчистят. Макар моите такива да се превърнаха в други. На мен освен ръцете, ми се лющи и д-то, и бедрата, и отстрани тялото по ребрата, до кръв през зимата... Ама се помазвам и това е, к'вито гени съм събрала такива ще си ги нося... Разни диагнози не ги тача, суха кожа и това е, инак си мисля, че съм болна и страдам Mr. Green.

Ани, айде да оздравява Дани вече Praynig...

И ние сме болни, ега ти кошмарът... Цялата минала седмица сополи, капах кърма, минаха. В събота и двамата се разбухаха, Йоши през деня се задави и повърна, Яни вечерта ooooh!. Пратих Басти до дежурна аптека за сироп за кашлица (нямаха хрипове), за да можем евентуално да спим. Взел Мукосолван, давам и на двамата. В понеделник ги водих да ги чуят, дробчетата чисти, Мукосолванът добър, да давам на Йоши, на Яни да вземем друг. И сега тук някой ако може да ме светне за логика - действащата съставка е същата, сиропът е с двойно по-ниска концентрация, но да давам двойна доза по същото време, както ако не беше разреден newsm78. Убиват ме, ви казвам #Crazy... Много ясно не отворих второто шише, продължавам си така. Капки за нос слагаме също. На Йоши и мед, и дюлево желе за отхрачване в чая, кисело мляко с прашец, клеева тинктура...
А дано минава, че ще се #2gunfire вече...

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 00:06 от nanunana

# 153
  • София
инак си мисля, че съм болна и страдам Mr. Green.

Peace
много правилно! аз за това за "псориазиса" си свиркам и се правя, че нищо ми няма. на мен ми помага Нахтхерцен на Тайс. С него мажа и на Ида проблемите, които след като от 2 дни не е яла шоколад са по-добре.  Thinking И на Йожи му мажа личицето, като/ако се сетя, че е като замийче. Абе и тримата сме с една кожа ....  ooooh! ама туй да са ни проблемите, да няма по-големи и сериозни, моля!  Praynig

Болничките да оздравяват!  Hug
За кашлица на нас последно педиатърката ни предписа Умкалор. Ужастно скъпо е!  ooooh! Но май има файда. След като се оправи от бронхита давах още седмица и слава богу, за сега не е повтаряла, вече месец мисля стана е здравичка и си ходи на градина.

И си имаме вече другарче в градината. Един сладур, дето последните 2 седмици са само двамата с Ида на градина + едно по-малко хлапе на годинка и нещо. Та вече два дена по ред едвам я изкарвам от градината. Като надникна да й се обадя, че съм дошла, хич не ме регистрира, тичат и викат двамата в захлас! А любимото й е да ме дърпа да влизам да си играя с тях. Вчера един час съм я чакала да се наиграе. Йожката и той вече ще го правим член на градината. Вчера всичките се изредиха да го люлеят в кошчето, че аз бях влязла вътре и си го бях взела и него, да не седи като изгонен в коридора да чака  Laughing

# 154
Лелее, Миме, големи преживелици сте имали. Дано бързо да се възстанови малкия сладур и да си е взел урок да внимава в игрите.  Peace
mamaAnna, бързо оздравяване и на вас!
Сикрет, аз си мислех, че моята мома държи първенствето по най-ниски кг., ама като гледам може и да ни разминете. През юли беше 10кг. и сега се нядавам, че има поне 11.  Simple Smile

Ей, много ме таковахте с този псориазис значи... От няколко години насам съм забелязала, че зимата в студено време ръцете ми стават много сухи. Не се лющят чак, но много ме дразнят. каквото и да мажа, не минава. Иначе през другото време на годината нямам проблем.  newsm78

Днес май ще си стоим вкъщи.
Лек ден от нас!

# 155
Мимка, голям сладур е Велинчо Heart Eyes, ама и голяма панта Joy! На моя приятелка детето (колкото нашите е голямо), преди седмица падна през парапета на терасата(само се преметнало без помощни средства), добре че живеят на първия етаж в блок и се размина със навехнато краче. След три дни ходене по доктори, тя го пита " Ще скачаш ли пак от терсата?", то и отговаря  newsm26" Даааа" ooooh! Иначе моя син до две години имаше сериозно досие с инциденти- два пъти лепен нос, два пъти пукната глава и сцепен крак Embarassed, а гледах само него , направо бях стигнала до успокоителни и се чуствах като пълна идиотка.

# 156
Ахой!
Ние позакрепихме малко Simple Smile в смисъл, че няма Т и отока поспадна. Дано най-накрая свърши тоя зор...измъчи се милото!
А за Умкалора четох някъде, че бил много хубав и за стимулиране на имунната система, ама само докато се пие...после пак същото. И ние гълтахме с бронхита и след това, за траен ефект обаче....май не мога да се похваля.

# 157
Ей, голямо затишие!  Rolling Eyes
Днес при нас беше много студено - сутринта термометъра на терасата показваше 0. Затова много не излизахме.
Да ви питам - случвало ли ви се е да се подуе лимфно възелче примерно от зъбки? Аз от няколко дни й напипах на Симона от едната страна на вратлето и доколкото се консултирах с док от зъбките ще е. Има още 4 кътника да й избиват. Но все пак ми е притеснено...  Sad Иначе е здрава, да не казвам голяма дума - някъде в началото на август последно бяхме със сополи за няколко дни.

# 158
  • София
Ей, голямо затишие!  Rolling Eyes
smile3521 дано да е за добро...

На мен хич не ми се пише напоследък  Confused и само си ви чета  Rolling Eyes Blush

# 159
  • София
 Hug

Строй се! Преброй се!
Наитина много се укротиха нещата. Прехвърлихме втората годинка и явно края на майчинството си казва думата. Предполагам, че с изключение на тези, дето си гледаме породените, другите вече масово се връщате по работните местаи за това е толкова спокойно.  Thinking

Тази вечер Ида за сефте си спи в детската стая. Малко ми е притеснено. Едно, че до сега само през деня е спала там, и второ - да не вземе да се врътне и да падне от леглото, че е малко височко  Thinking Оставила съм й нощната лапичка да свети и ходя и я проверявам през половин час. Уж съм обезопасила, ама да видим.

# 160
  • София
Всички болни да оздравяват ВЕДНАГА! В това число и моята щерка, че от 2 седмици все се влачим с нещо...

Илка, как мина нощта на Ида. Мен ме е страх още да махна решетката на Били... Тя се върти като вихрушка из леглото и ако е без решетка обикновено е на половината на спалнята /залепени са ни леглата/. И в яслата е с решетка.

# 161
Предполагам, че с изключение на тези, дето си гледаме породените, другите вече масово се връщате по работните местаи за това е толкова спокойно.  Thinking

Това не е извинение  Mr. Green Има и такива, дето през март ще стане 2 години, откакто си работят след раждането  Mr. Green Пък пишем (тоест пиша, че Валята изчезна някъде)  Mr. Green

Фафи в яслата спи на ниско легло без решетка, вкъщи обаче не иска да спи или заспива сам. Взе да става трудно приспиването - хем му се суче, хем вече не заспива със сукане, а с гушкане. Ама е като октоподче - целият се мята върху мен и стиска, защото знае, че като заспи се измъквам.  Mr. Green

# 162
Ху, да не ме чува дявола ама след преглед при двама лекари потвърдено опряване...ще си допиваме АБ де...ама това да е само  Praynig Довечера ще си караме човечето на бабиндом и ми е кривичко ама дано да поукрепне 1-2 седмици, че много му дойде на милото.
А на кошарата сме махнали 2 решетки да може да слиза и да се качва, иначе си е там основната Simple Smile, че е като центрофуга,  а в яслата идея нямам как спят  Embarassed
Всички болни - стига вече!

# 163
Като говорите за спане да ви кажа къде се приспива мойта щерка в момента - на повивалника  Shocked сложих я да си легне , както обикновено и влезнах в банята, излизам, тя качена на повивалника / за втори път ми го прави този номер/ И сега не сиак в кошарата, опънала се на повивалника, половината крака висят, завита, а аз само дебна да не падне . Луда работа  Laughing Иначе, решетките не сме ги махнали и няма и да ги махнем, че таткото взел, че ги залепил при сглобяване на кошарата  Whistling

Аз съм от неработещите, но нещо не ми се пише  Embarassed

Ани, Дано бягат вече болестите от вас, измъчи се милото  Hug

# 164
Свате като каза Валя-аз преди ден-два й писах съобщение.Ама не ми върна.Няма ли кой да я преслуша бе, Шопчето, Мишката.......
Дано всичко е наред с тях  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт