Всички да се оправят бързо и да бягат всички неприятности ,че е кофти да се мъчат малките душици.
Лека и спокойна нощ и дано утре всички да са по-добре

Всичко й е наред, само дето не я чуха как хубаво говори, а само как театрално циври- ми не обича да й гледат гърлото и това си е. Иначе в чакалнята се запозна и каза блага дума на всеки, изнесе няколко представления с аплодисменти (не се бъзикам и падна около 10-тина пъти. Атракция. Поне се държа прилично и не търчах след нея- май и аз вече ще се присъединявам към "онези" майки, дето си седят спокойна с кафето, а децата им си играят около тях...мале как им завиждах лятотооо, не е истина 
!
...
...
. Пратих Басти до дежурна аптека за сироп за кашлица (нямаха хрипове), за да можем евентуално да спим. Взел Мукосолван, давам и на двамата. В понеделник ги водих да ги чуят, дробчетата чисти, Мукосолванът добър, да давам на Йоши, на Яни да вземем друг. И сега тук някой ако може да ме светне за логика - действащата съставка е същата, сиропът е с двойно по-ниска концентрация, но да давам двойна доза по същото време, както ако не беше разреден
. Убиват ме, ви казвам
... Много ясно не отворих второто шише, продължавам си така. Капки за нос слагаме също. На Йоши и мед, и дюлево желе за отхрачване в чая, кисело мляко с прашец, клеева тинктура...
вече...
И на Йожи му мажа личицето, като/ако се сетя, че е като замийче. Абе и тримата сме с една кожа ....
ама туй да са ни проблемите, да няма по-големи и сериозни, моля! 

Но май има файда. След като се оправи от бронхита давах още седмица и слава богу, за сега не е повтаряла, вече месец мисля стана е здравичка и си ходи на градина. 

, ама и голяма панта
! На моя приятелка детето (колкото нашите е голямо), преди седмица падна през парапета на терасата(само се преметнало без помощни средства), добре че живеят на първия етаж в блок и се размина със навехнато краче. След три дни ходене по доктори, тя го пита " Ще скачаш ли пак от терсата?", то и отговаря
" Даааа"
Иначе моя син до две години имаше сериозно досие с инциденти- два пъти лепен нос, два пъти пукната глава и сцепен крак
в смисъл, че няма Т и отока поспадна. Дано най-накрая свърши тоя зор...измъчи се милото!
Иначе е здрава, да не казвам голяма дума - някъде в началото на август последно бяхме със сополи за няколко дни.
дано да е за добро...

Оставила съм й нощната лапичка да свети и ходя и я проверявам през половин час. Уж съм обезопасила, ама да видим. 
Довечера ще си караме човечето на бабиндом и ми е кривичко ама дано да поукрепне 1-2 седмици, че много му дойде на милото.
, че е като центрофуга, а в яслата идея нямам как спят 

Препоръчани теми