Баба Зима се инати пред вратата, ноемврийчето я чака със шейната.
да има рима

Тъкмо
. Колко се чудих и редактирах. 
. Колко се чудих и редактирах. 

Ида от два дни разопакова скрити подаръци. В събота вечера забеляза един скрит подарък от сестра ми и като серазпищя радостно "даръци, даръци!"
Харесала съм й един пъзел да учи цветовете. А другите неща ще ги избирам в движение
Не е имала като бебе. Ама нали сме кърмачета...
И особено, че последния месец си възобнови нощното сукане по 3 пъти на нощ...
Та явно и през това трябва да минем. Четох из нета да мажа с дактарин и купих. Уж има ефект, да не казвам голяма дума. Не посмях да звъня на педиатърката, че все ми опява дето още съм кърмела. Дано й помине до рожденния ден.
за Радост да почерпя на патерици,да ми е жива и здрава и много да ме слуша

и сега пак пробваме яслата, дано да не боледува вече 
. Определено сме били на затвърдителен
, чака ни още една малка сладка беборана 

От друга страна ми се иска да съм до нея в този ден ... но имам разни задачки да свърша, като примерно да купя набелязаните подаръци, да ги опаковам, да направя торта за вечерта за вкъщи ... Няма как да успея, ако е с мен. От друга страна в неделя сме й организирали детско парти с приятелски хлапета и там ще съм си до нея ... Та май везните накланят към това, да я оставя утре в ръцете на баща й

Иначе се опитва вече да говори, повтаря тук таме някоя думичка, много ми липсва докато съм на работа. Вчера докато се оправя да тръгна от работата, докато напазарувам, и ми се обади една колежка, че съм забравила да й оставя ключа. И хайде обратно към работата, докривя ми, че няма да го хвана буден,а му носех и нова книжка/на това най се радва
/. На за мой късмет, тъкмо го бяха изкъпали и ме чакаше детето. Оставям ви, че ме дърпа господинчото. Много целувки то нас!!!!
Бабите се порадваха на момъка
Обиколихме градове и села
Порадвахме се на хубаво време.
Спане в програмата не беше включено
с мъжа ми
Девойката без да ме пита реши че съм си купила места които не са за майки с деца
Днес още зеленея ...
добре че поне в Германия успях да ги сменя, но пак не бяха тези които бях резервирала

Препоръчани теми