ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 776
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Daila, 75% ползвам.
Диданка, купонче  е било и питката от земята сте я събирали  Joy супер вкусна изглежда
GK, освен с маски да седят болните друго не се сещам.
Облаче, да се оправя бързо Борко!  Hug

а кога и къде се слагат парите за питката?

# 616
Привет Wink

pashic - повечето модели ги има в мола на цариградско, аз вече купих на малката Party мн. са хубави

Момичета да ви питам- какво е т.н. криза на разтежа..? можеби сте го коментирали но неможах да схвана newsm78

# 617
Марис, благодаря.  Hug

Момичета, така искам отново да чета с внимание какво става в темата, но все още ми е много тъжно и напрегнато и влизам само за малко.  Sad

# 618
 Ето и една снимка    Wink http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/kolaj.548178.21478851

Лейди прецени  ти коя снимка да ползваш

# 619
 Привет момичета!Моята кукла става днес на месец и да се почерпим виртуално макар по повода:

Честито и на останалите бебочета днес!
Нямам много време,че Яничка мърка и после пак ще пиша. Peace

# 620
Зравейте, честити месечинки на родените на тази дата ))) да са живи и здрави!!!!!!!!!!
Ние имаме корика по едната вежда  newsm78
А когато плачем от коремче - вече дори и гушкане не помага.
Айде ревем.........

# 621
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Привет Wink

Момичета да ви питам- какво е т.н. криза на разтежа..? можеби сте го коментирали но неможах да схвана newsm78

Ето, Брасто -
Цитат
Бебето внезапно започва да иска да суче на всеки час и дори по-често.  Бебетата растат с голяма бързина в първите месеци и обичайно удвояват рожденото си тегло около средата на първата година. За да растат с такива темпове, понякога минават през т.нар. „скокове в растежа”. През тези периоди апетитът им рязко нараства и може да искат да сучат почти двойно по-често. Честото кърмене ще увеличи количеството на кърмата, за да задоволи повишените му нужди. Дохранването в момент на скок в растежа може да наруши природния механизъм за увеличаване на млякото, вместо да помогне.
http://missby.wordpress.com/2009/06/19/enough-milk/
 П.П. много съм зле, забравих да постна частта с кризата!  ooooh!

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 13:38 от Не съм

# 622
Ето ни и нас:
http://oktomvri2010.snimka.bg/family/oblacheto-heyi.496646.21479327
Лейди, моля те да използваш първата снимка за колажа.   bouquet

# 623
Не съм   Hug

прочетох го мерси, само се питам аз като дохранвам с АМ възможно ли е това? Нали уж АМ се усвоява по трудно и по дълго време...., ние досега бяхме на режим през 3 часа ама като по часовник а сега иска да яде на всеки час и 30.....?

# 624
Здравейте момичета. Нашите колики продължават да се засилват.........почти не съм спала.....май вече нищо не помага...спрях всички капки,защото ефекта в същият, сега свекървата свари да дава по-малко чай с копър успокоявало уж... и с лъжичката дава. Почти не съм спала,сега излезнаха на разходка, да пореве малко навън, а аз трябва да сядам да уча и направо съм скапана ooooh! ooooh! На това дете от толкова рев не му ли се доспива  #Crazy Добре, че времето е хубаво да могат да излезнат. Бебз,много сладко това с мейла. Виждам,че и вие се мъчите с коликите ...... при нас започна да действа, да е слагам в шезлонга и да е люлям...помага ама не за дълго. Хубав ден Hug Исках да попитам,как са ви лохиите? Моите бяха спряли и днес гледам,че ми тече кръв и прилича като на цикъл Confused Дали може да е цикъл или пак са започнали лохиите,вече са минали 43 дни и си бяха спрели .

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 14:36 от kat88

# 625
Дами, ей сега разгледах снимките за колажа и мога съвсем отговорно да заявя, че имаме най - хубавите бебчета, просто са прекрасни! thumbsup
Честита месечинка на всички родени на тази дата!   bouquet  bouquet
Моето момче от както спрях да му давам капки вече не го мъчат толкова колики, или просто има някакво затишие  newsm78, но е много спокоен, иначе аз ям всичко, дори и боб Blush.
Опитвам се да махна нощното хранене, но нещо не ми се получава  Thinking, но ще продължавам с опитите  Crazy
Хайде  Hug Hug Hug и много послушни бебоци  newsm32 newsm32 newsm32

# 626
GK,имам инфлуцид ,но не знаех,сега ще видя листовката. Peace
Мами,пристигна ми вакумната помпичка от  Данет ,ами страхотна е Peace!Каката дето е на 7г не е умее да си издухва носа качествено и що нещо изкарах! ooooh!
Кат88,четох че чист копър като свариш докарвал повече колики,а в инстантните чайове са пречистени .Може и да не е вярно ,но да споделя.Аз купих един такъв на Хумана успокояващ,пробвай с него! Peace  Кат,напълно вероятно да е цикъл.С предната ми бременност два дни минах без лохии и текна обилна алена кръв,обадих се на лекаря да не би да е кръвоизлив и той беше сигурен ,че е цикъл! Peace

Сега по -подробно разгледах сайта с разрешените лекарства при кърмене,май известните които се сетих ги няма! newsm78

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 14:58 от pashic

# 627
моми4ета я да ви питам нещичко.

Пъп4ици си имаме - такива с връх4е и такива без -4ервеникави.Оба4е от ден два му се появиха и безцветни без връх4е ,отсрани на слепоо4ието и леко нагоре към глави4ката, има и на цялото едното ушенце.забелязват се само като го погледнеш под определен ъгъл и на светлината просто защото нямат цвят.Питах педи - тя вика 4е може да се е изринал като се опира по дрехите ни или от цункане,задължително да слагам пелена като го уригвам и кърмя.Да из4акам няколко дни и ако не се оправи да ида да го види.Да плакна лицето само с води4ка .Някой да знае нещо????

# 628
  • София
Облаче, много те гушкам  Hug Да се оправяш  Hug

# 629
тини днес забелязах същите пъпчици и по малката Thinking Значи ще купя и аз чайче,че ако ги засилим коликите и направоооооооо #Crazy #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт