ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • У дома
Добро утро   bouquet

Много е гадно навън, вали и мъгла, ще си стоим вкъщи.

А пък е толкова неспокоен днес, носим се, дремуцка в мен и го мъчи коремчето.

Трескички и ние имаме мноооогоооооооо, вече започнаха леко да се отлющват, взех четка с естетсвен косъм и гребенче и ще трябва да му омазнявам главичката преди къпане, ама кога ще стане това............

Калинче, биха ли ви вече втората ваксинка, как я понесохте, на нас ни предстои следващата седмица, чакам да кажеш отзиви.

Честити месечинки на всички бебчовци!

# 601
# 602
Здравейте  и ние сложихме снимка за колажа-много хубава идея  smile3501
Момичета ние от два дни сме опсипани по лицето със ситни пъпчици с бяло връхче,вашите бебчета имат ли такова нещо ....Дая беше с много чиста кожа, какво стана незнам newsm78  .не съм сменяла прах или нещо различно да правя козметика използвам само за тяло на А-дерма лицето никога не съм мазала с нищо.. Shocked Звънях на педито, каза нормално е мажи с  балсам на Д-р Тайс, нооо аз не я послушах взех си кремчето за лице на Себа-мед два пъти съм мазала засега нищо...Въобще не ми се експериментира с козметики Rolling Eyes

# 603
Bebz, разби ме мъжа ти. много сладко!  Joy
daila777 , тези пъпчици с бели връхчета педито каза да ги намазвам леко със спирт. Памуче напояваш (може и клечка за уши)със спирт и докосваш пъпчицата. някои веднага се махат, други им трябва още едно две спиртосвания Simple Smile но и да не го правиш ще се махнат от само себе си

# 604
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Ха, здравейте  Hug,

bebZz , относно питането за коликите- моят младеж, досега не ми е правил кризи или да е ревал чак от корем. Само промрънква 5-10 мин , докато се напъва за акането и след тази процедура всичко се успокоява.  Peace Моята педиатърка ми беше споделила да избягвам храни, като боб, леща и др от този род. Да похапвам повече супи и готвени храни. Мен засега и без това натам ме влече, а и всеки ден похапвам плод. Но май да ти кажа си е индивидуално. Само 2 пъти съм давала досега Инфаколик.
Горкия ти мъж  Joy При мен онази вечер нахлу майка ми и като се почнаха едни коментари и съвети  blahblah....ейййй няма край...  smile3513 Мисля си, абе тия хора май не осъзнават колко и без това ти е напрегнато и нервно   , та да ти досаждат с препоръки допълнително....smile3515
Честити месечинки на всички бебоци днес! Да са живи и здрави!
daila777, и ние имаме пъпчици тук-таме, но те ту се скриват ту се показват. Знам, че отшумяват сами.

# 605
И малчо от два дни е с пъпчици по лицето, тъкмо щях да питам правите ли ги нещо. Май от само себе си минават, има и с бяло връхче но има и ситни червенички само, доки каза да не сме го целували...... newsm78

А за гърдичките, вече една седмица и нещо са му подутички....то и аз след баня масажирам и омазнявам с олиото на ХИп.....ще минат ли ???

# 606

А за гърдичките, вече една седмица и нещо са му подутички....то и аз след баня масажирам и омазнявам с олиото на ХИп.....ще минат ли ???

ми незнам ,мила.Аз не съм забелязала при нас да са по-надути от обикновенно.Те по принцип са им малко по-издути4ки Веси.Може би вси4ко е насред ,а сампо така ти се струва,не пита ли педи в4ера?

# 607
Привет!!! ние излизаме на разходка, времето тук е слънчево Simple Smile

ето снимки от погачата на Мая: http://www.facebook.com/album.php?aid=240438&id=589826798&l=df9ec48470

# 608
Здравейте,

Борко се разболя, има конюктивит и задна хрема. Снощи лекарката ни предписа Фуситалмик, това са капки за очите и нослето.
Вечерта му промих носа, но през нощта много силно му хъркаше нослето.

Лек и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 609
daila777 , тези пъпчици с бели връхчета педито каза да ги намазвам леко със спирт. Памуче напояваш (може и клечка за уши)със спирт и докосваш пъпчицата. някои веднага се махат, други им трябва още едно две спиртосвания Simple Smile но и да не го правиш ще се махнат от само себе си
Марис какъв спирт точно ползваш newsm78
MISHANA13, мен ме претисняват много , защото както бяха тук -там, така се обсипа личицето и Confused

# 610
Здравейте!
за гърдичките -педи каза да мажа с Банеоцин и каката като новородено с този крем мажех!
за крустите -нямаме ,но ще купя крема ,който Олето препоръча.На каката ги махах с омазняване и после не е имала.Но трябва да се маханат иначе се увеличават и става като кора (виждала съм на съседско дете) и става мн трудно махането.
за гукането и смеенето-моята още не се смее и не гука,вашите всички ли го правят?Моята започна да се заглежда ,особено на израчката на шезлонга ,сампо това е новост при нас!
за пъпките по лицето-още в болницата ми казаха всичко да мажа с цинкова маз и наистина пробвах и минават!
Бебз-аз не пазя диета,но ми е спокойничка,спим цяла вечер.От плодовете ям банан и круша.Пия чайове и компоти.Ям готвено,овесени ядки,кисело и прясно мляко,орехи.Друго не се сещам. капки давам само вечер като лягаме ентерокинд.

Симонка е по -беличка днес.Дано се е оправил билирубина.Но доволна съм,че след два дни на адапте си суче добре ,успях да сравня двата варианта кърма/АМ и с кърмата е несравнимо! Peace Снощи кантара у дома показа 4100 ,добре вървим,в петък е консултацията !
Аз съм с хрема ,мн добре ми се отразява промишлени количества чаай.Днес взех осциилококцинум.Сайта ,който сте ми пуснали нямах време ,но на пръв поглед не ми стана мн ясно!
Приятен ден ,ако мога после пак ще се включа.
За колажа се чудех имаме два коледни тоалета ,дали да не направя снимки с тях  newsm78  А който иска коледни дрешки за бебче в некст има,доставката е 5евро и за1 седмица  Peace
 http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/newborn/7/

# 611
Леле, стархотни бебета, най-накрая и аз да имам време да разгледам малко, да са ви много здравички  Hug
Пашик да ви изям фибичката   Mr. Green Голяма е кукла, много прилича на теб и кака си. Както казва моя мил личи си, че е бургазлийче  Joy Това било една фаза след неземно красив...
Ето снимки и на моята кукла http://oktomvri2010.snimka.bg/daily/tsvelichkova.477869.21470512 Днес много ми спинка, ще видим нощеска как ще се забавляваме. Сега ми се обадиха и гости че ни идват. Казах им да идат да си напазаруват и да си го нарежат  hahaha Joy Няма как да се занимавам аз.

Цвети,благодаря!Сега разгледах и вашата сладурка!Колко килограма е мн голяма бре,ние сме 4100,тяМишел с голяма преднина се роди де! Peace Hug

# 612
Даила Андреа като бебе имаше много пъпки по лицето, даже и надолу по гърдичките тръгнаха и след доста неуспешни мазила минаха от мустела - първо почиствах с мицеларната вода и после мажех с крем - стелатрия.
Веси за гърдичките всички педиатри досега са ми казвали да не ги пипам, така и правя и си минаха.
Бебз аз спазвам не строга диета, но не ям газообразуващи храни(боб, леща, зеле) казват че не влияят, но аз имам друг опит и засега нямаме проблем - плаче разбира се и аз не знам колики ли е какво е , но взема ли я на ръце и моментално се кротва и заспива. Ограничила съм и шоколада(много трудно) ама една вечер се наплющях на воля с шоколад и шоколадови бисквити и после не спахме Crazy
Пашик като бях болна педиатъра ми препоръча инфлуцид, витамини и капки в носа, но при мен се усложни и се оправих чак след антибиотик.
Андреа пак е болна, много ми е мъчно милото текат му очичките и вече и писна от всякакви капки и сиропи, утре сме на преглед(за кой ли път) и вече май ще се наложи антибиотик колкото и да не ми се иска Cry
Миналата година по това време се влачихме 3 месеца болни всички у дома след това вече не сме боледували и сега пак вече 3 седмици, надявам се този път да се оправим по-бързо.
Вие как предпазвате бебчетата като има болни в къщи??

# 613
Момичета, тези пъпки ги обсъдихме доста, но аз пак да кажа - явно всички бебета минават през тях.
Не мисля, че трябва да се третират. Аз лично спирт не бих слагала на нещо,което ще изчезне от само себе си.
И Нико имаше - червени, с връхче, без връхче. Всичко се изчисти без каквото и да е мазило. Просто време... Peace

Пашик, Нико съм го чула един-два пъти за ужасно кратко да изгука и това е.
Почти не се усмихва, а за смях с глас и дума не става, хаха.
В играчки почна да се заглежда, но не за дълго. Единственото ново,което забелязвам е по-целенасочено използване на ръцете.

Еха, и аз ще потърся коледни дрешки. Дано има за толкова малки бебета и тук.

Диданка, много сладка Мая. Ама вие каква кипра къщичка си имате с дворче. Супер!

# 614
Тини, питах доки и тя каза че може да правя компреси с реванол, и мисля днес да му направя на гърдичките, да видим.

Общи условия

Активация на акаунт