ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 850
  • 744
  •   2
Отговори
# 435
Кат, то при тебе няма как  да е гладна Гери. СПоред мен са колики, Момчил ми е погаждал същите номерца - 3 дни се дра като луд и след това коликите видимо му намаляха. Явно е бил  някакъв пик на коликите, дано и при вас е така. Но не пречи да звъннеш на дофтура.  Hug
Аз спрях всякакви илачи срещу колики, реших, че няма да я тъпча с химии. Гушкам я и я нося, пея й, танцуваме..
Не знам как се справят мамите с две деца с малка разлика, аз буквално нямам време да си измия зъибте, да се епилирам - абсурд, да не говорим за достъп до компа...
Утре ни е погачата и се надявам да успея да кача снимки, но във Фейса, че на паролата за албума тук вече отдавна й изгубих дирите  Hug
Лека вечер и спокойна нощ ви желая!!

# 436
# 437
  • София
Кат, как е детенце, по-добре ли е?

Не знаех за светлото. Ще й вдигна щорите утре. Педиатърката иска да я види агстроентеролог и не назначи билрубин, много странно ми се стори newsm78 Имате ли идея защо? Да взема на своя глава да пусна един билрубин освен.. Урината не е тъмна, акото е нормално, защо така реши тя не знам Rolling Eyes

Позитивче, ами хвани всеки кабел и го понатисни малко, сигурно леко си разместила някой и сега не прави контакт добре. Трябва да се си докрай в буксите, иначе нищо чудно. На видеокартата се въртят едни винтчета отстрани завий ги (но не прекалено) Peace

# 438
Момичета, добър вечер Simple Smile

Днес за нас с моето малко мишле е много странен ден.......Сутринта се пробуди към 7ч. яде и заспа пак. Спа до 10ч. яде в 10.30 и после запа отново, спя до 13.30 почти. До тук добре, после яде и от тогава като каза ще реве, реве ужас. Само на гърдата ми беше спокоен. После към 15.30 пак го сложих на гърдата и така до 17.00 ч. вися. Какво беше това нещо не знам, после го дръпнах, рева доста, на ръце, гушкахме се, пях му и заспа към 18ч. И до момента спи, какъв е тоя сън не знам. Довечера ще ни раскаже играта  ooooh! не ми се мисли......

# 439
# 440
Продължава да реве,само като е държим спира... Бяхме до спешното и казаха,че нищо и няма.Ходихме и ушите да гледат. Сигурно са колики или от многото даване на капките се е пренаситила и са и натоварили дропчето. Спираме всички капки и така..Явно са колики. Дано утре да е по-добре,че то не се търпи ooooh!

# 441
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Кат, радвам се, че бебка е добре, а на вас - здрави нерви! Дано и мине още след малко, та да си починете всички!   bouquet

# 442
  • Стара Загора
Продължава да реве,само като е държим спира... Бяхме до спешното и казаха,че нищо и няма.Ходихме и ушите да гледат. Сигурно са колики или от многото даване на капките се е пренаситила и са и натоварили дропчето. Спираме всички капки и така..Явно са колики. Дано утре да е по-добре,че то не се търпи ooooh!
Надявам се да и мине бързо и да имате лека вечер Hug

# 443
  • Германия
.....

Имам въпрос към консултантите: Вече втори ден Адриана връща на фонтан и съм малко притеснена. И двата пъти по един и същи начин - плаче, че е гладна, като започна да я кърмя суче известно време и заспива непробудно на гърдата. Като я сложа обратно в креватчето, след 20-30 мин се събужда и търси да суче пак. Хапва пак малко и като я изправя да я оригна избълва доста сериозно количество кърма, след което заспива на момента... Чудя се дали е от нещо, което ям, понеже не се ограничавам и хапвам от всичко умерено (включително шоколад и цитруси) или пък преяжда. А може ли да е настинала от тези разходки и затова така да повръща?
.....
Весинка, едва ли е от твоето хранене. Възможно ли е Адриана да е поела повечко въздух при кърменето и това да и докарва дискомфорт, оттам събуждането с плач и повръщането. Не разбрах добре- върнала е еднократно в два поредни дни или при всяко хранене?В каква поза кърмиш обичайно? И ако се съмняваш за здравословен проблем, най-добре би било да се консултираш с педиатър.

# 444
  • София
skretch
Благодаря ти много за отговора
Преди да я сложа на гърда изтеглям малко с помпата а и така се освобождава малко количество за да и е по лесно.
От болницата се цедя преди всяко ядене - бебка яде през 3 часа. имахме доскоро 8 хр. а сега са 7. Като забелязах че почва да намалява кърмата почнах да се цедя 1 час преди и 1 час след хранене, обшо взето седях нон стоп с помпата  бях се омагьосала направо, почти не спях- това толкова ме напрегна и изнерви ............... чуствах се ужастно изморена а ефект нулев
Пия доста течности
чай Хип, арабски чай ми донесоха за лактация, отвара от жито, хелба, отвра от коприва ...... вече направо ми се гади от това

Тогава може само да наблегнеш на методите за връщане на гърда, които при други майки са сработили, а борбата за количествата да остане работа за бебето след това  Grinning .

Скреч, благодаря, че помагаш!  Hug Относно въпросите ти по повод акането на Евка:
От самото й раждане Ева е само и единствено на кърма. Никога не е приемала АМ. Вода не иска и да види. Опитвам се да й изплаквам устата след кърмене, но тя бърза да я изплюе веднага.
Осезаеми промени в менюто нямам. Яла съм каквото и досега. Хапвам си и сладко, обаче. По няколко шоколадови бонбона на ден например. Просто изгарям за шоколад, не знам защо. Възможно ли е да е от него? Но аз го ям от самото начало, а не само последните дни. Не изцеждам извън сученето на Еви. Досега ми се е случвало едва 2-3 пъти, ако съм чувствала напрегната някоя от гърдите, но съм изцеждала по много малко - 10-15 мл. само за облекчение. Слуз в акото й няма. Акото й обаче е жълто и доста течно / с консистенцията на кетчуп/. Няма пяна в него. Гъсто почти няма, а не съм забелязала дали попива изцяло, тъй като я преобувам веднага.

Струва ми се, че бебето има просто малко по-рядко ако, но не диария. Липсата на гранули също не нещо притеснително. Шоколада, както казваш, не е от вчера, че тя да реагира на него. Все пак, ако някоя храна ти се струва подозрителна(напримр разхлабваша) може да я спреш за определено време, за да видиш дали ще има промяна. А ако имаш притеснения, педиатъра може да се изкаже дали има нещо притеснително в памперса.

# 445
  • Stavanger,Norway/ Varna
Май всички ги тресе рева тази вечер  ooooh!, едва приспах Мила, голям рев му дръпна, голямо нещо.
Натова отгоре влизам в спалнята да я сложа да си легне и ооо изненада. Кака Йована си хванала юрганчето, намъкнала се в на мама леглото и сладко спи  ooooh! Няма да ми е самотно поне тази вечер  Crazy

# 446
  • София
Честит нов аватар, бобче! Mr. Green
Някой ако открие ултра евтини сешоари из Софето да свирка Whistling

# 447
  • Stavanger,Norway/ Varna
Бебз, запис не ти ли помага  Wink

# 448
Лелеееееее вече не знам къде се намирам...........то е рев,то е чудоооооооооооооо #Crazy Sad #Cussing out

# 449
Лелеееееее вече не знам къде се намирам...........то е рев,то е чудоооооооооооооо #Crazy Sad #Cussing out
миличката HugДано скоро се успокои. Сетих се нещо, прова ли с бял шум? На нас една нощ клипче на relaxing hair dryer от ютюб страшно ни помогна.Можеш да опиташ дали ще има ефект при вас.

Общи условия

Активация на акаунт