сокоизтисквачка за бистър сок

• 5 392
  • 13
  •   1
Отговори
Имаме сокоизтисквачка, която прави по-скоро пюре или нектар, но не и сок. Моля ви помогнете с избора на добър такъв уред, който да прави БИСТЪР СОК.  Другото, което ме интересува е да изстисква добре плодовете. Отпадъците да остават почти сухи, а не да можеш да си направиш още чаша сок от тях. Е ако и се почиства лесно.... Wink
Вие сте  Hug

# 1
  • София
Скоро имаше такава тема и няколко мами похвалиха ето тази, аз също търся, но още не мога да прежаля парите, а като знам, че навън е и по- евтина съвсем.
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=22_153_81&products_id=7314

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 12:02 от kimbolina

# 2
Благодаря за отговора
Знам, че имаше такава тема, но така и не я намерих. Нито тук нито в архивите и затова пуснах нова.
Хм, толкова пари със сигурност не ми се дават.  Confused
Моят бюджет е до 150 лв Grinning Очаквам и други предложения  Peace

# 3
Здравей! Не съм чела предната тема за сокоизтисквачките, защото вече си бях купила, но сега мога да ти препоръчам моя избор. Купих си я преди повече от година от Метро за около 190 лв беше промоцията ZELMER, но точния модел не помня(ако те интересува мога да проверя). Основно правя сок от ябълки с нея и тъй като към нея има и каничка за отделяне на пяната сока си е бистър. Аз съм много доволна от избора си. Преди около месец мисля, че пак я имаше в Метро на промоция, така че ако имаш път натам можеш да я видиш.

# 4
ок, благодаря! Макар че малко ми надхвърля бюджета Wink

# 5
Хайде помагайте, де! Ще си остана без подарък за коледа  Laughing

# 6
  • Пловдив
Ако купиш нещо и ти хареса кажи, аз искам за 100-120лв Simple Smile Иначе въздишам по Филипса от отдавна, ама няма да ме огрее за толкова пари.

# 7
Ами дано да събера някаква информация, че не ми се хвърля на сляпо. Иначе задължително ще споделя  Peace

# 8
  • Стара Загора
Майка ми си купи тази.
Пробвах я, прави бистър сок, остатъците излизат почти сухи. Само не ми хареса, че не събира всичко в контейнера за отпадъци,
а се лепи и по стените и капака. Но това не е кой знае колко голям кусур, в сока не влиза нищо. Разглобява се супер лесно,
мие се лесно, абе за парите си става определено.  Peace

# 9
Чудна работа, от какво според вас зависи дали ще е по - мътен или бистър сока ?
Вероятно зависи от решетката, през която се прецежда, ако е много едра, минават и парченца от плода.
Пък аз ползвах за малко от свекърва ми една сокоизтисквачка, стара руска машина  Mr. Green подскача по плота като центрофужи, но правеше бистър сок. Преди толкоз години правена, пък сега уж трябва да са по - качествени уредите, то се оказва, че евтиното е по - зле и от старото преди 20 години правено ..

# 10
  • Стара Загора
Не знам от какво зависи, но и аз съм с такова руско чудо - грешка няма.  Peace
А го купих за 5 лева на старо преди 2 години.  Heart Eyes

# 11
  • Пловдив
Да не е онова бялото пластмасово цилиндрично нещо, което няма кана за отпадък и като сложа 3 ябълки трябва да го спра за да извадя филтъра и махна горе-долу сухия отпадък? Иначе да, и моето работи, набор ми е 30г Simple Smile

# 12
  • Пловдив
Сокоизстисквачката на Филипс в момента е 66 паунда в Амазона и се доставя до БГ.

# 13
Сокоизстисквачката на Филипс в момента е 66 паунда в Амазона и се доставя до БГ.

http://www.amazon.co.uk/Philips-HR1861-Aluminium-Juicer-Cleaning … 682014&sr=8-1

Общи условия

Активация на акаунт