www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Дайте друго кодче..

# 107
Момичета и момчета, да Ви разкажа какво стана с мен. Поръчах си игра - конзола за 50 долара ето линк http://www.tinydeal.com/8gb-43-tft-lcd-mp5-player-game-console-m … p8g07-p-2399.html .Конзолата дойде за 10 календарни дни в София, но след като 3 дена я чаках в Асеновград, днес получих известие от Пощенска Митническа служба - Пловдив. Съобщаваха ми, че трябва да отида и да си освободя пратката плащайки ДДС. В поканата пишеше, че трябва да нося копие от поръчката платена в Пей-пал т.е. това което ми излиза в Пей-пал за поръчката. Аз за всеки случай си изкарах копие от банката за сумата в лева която са ми спрели от Пей-пал. Отидохме в Пловдив и служителката на Митническата служба в пощите ми поиска допълнително освен всичко това което носех да влезна от нейния РС в китайския сайт и да и покажа поръчката ми. След като провери номера на поръчката че отговаря и на трите места - Пей-пал, банката и сайта ми сложи такса - 20% ДДС върху в сумата в лева от българската банка. Пояснявам - 75 лв. игра, 15 лв. ДДС и 3,50 лв.пощенски разходи = 93.50 лв. крайна цена. В интерес на истината ни обслужиха бързо и коректно и да ви кажа накрая служителката ни предупреди че от два дена всички по - скъпи пратки се спирам на митница.
Послепис: Китайците бяха писали МП4 плеър, подарък, 25 долара.
Пратката беше опакована добре.

# 108
здравейте
пазарувам от този сайт от няколко години.
доста неща съм купила - поне сто мога да изброя а още колко са....
да понякога идват и големи боклуци -
четете ревютата
като цяло съм доволна - нещата изкарват доста повече от купени същите в бг
колкото до забавянето - да бавят ги но винаги пристигат - не поръчвайте много неща накуп - ако едно от тези неща е изчерпано - цялата поръчка ще ви се забави

поздрави
здравейте, пуснах за първи път,та исках да ви попитам, защо непрекъснато ми изпращат имейли с нови тракинг номера, дали нещо не съм направила правилно.......иначе парите са ми блокирани иси мислех че това е всичко въвеждаш номера на картата и чекваш....моля ви помогнете ми, ако има още нещо...

# 109
Момичета и момчета, да Ви разкажа какво стана с мен. Поръчах си игра - конзола за 50 долара ето линк http://www.tinydeal.com/8gb-43-tft-lcd-mp5-player-game-console-m … p8g07-p-2399.html .Конзолата дойде за 10 календарни дни в София, но след като 3 дена я чаках в Асеновград, днес получих известие от Пощенска Митническа служба - Пловдив. Съобщаваха ми, че трябва да отида и да си освободя пратката плащайки ДДС. В поканата пишеше, че трябва да нося копие от поръчката платена в Пей-пал т.е. това което ми излиза в Пей-пал за поръчката. Аз за всеки случай си изкарах копие от банката за сумата в лева която са ми спрели от Пей-пал. Отидохме в Пловдив и служителката на Митническата служба в пощите ми поиска допълнително освен всичко това което носех да влезна от нейния РС в китайския сайт и да и покажа поръчката ми. След като провери номера на поръчката че отговаря и на трите места - Пей-пал, банката и сайта ми сложи такса - 20% ДДС върху в сумата в лева от българската банка. Пояснявам - 75 лв. игра, 15 лв. ДДС и 3,50 лв.пощенски разходи = 93.50 лв. крайна цена. В интерес на истината ни обслужиха бързо и коректно и да ви кажа накрая служителката ни предупреди че от два дена всички по - скъпи пратки се спирам на митница.
Послепис: Китайците бяха писали МП4 плеър, подарък, 25 долара.
Пратката беше опакована добре.
Да сте получили този пакет
Защо митническа знам какво вътре

# 110
В поканата пишеше, че трябва да нося копие от поръчката платена в Пей-пал т.е. това което ми излиза в Пей-пал за поръчката. Аз за всеки случай си изкарах копие от банката за сумата в лева която са ми спрели от Пей-пал. Отидохме в Пловдив и служителката на Митническата служба в пощите ми поиска допълнително освен всичко това което носех да влезна от нейния РС в китайския сайт и да и покажа поръчката ми. След като провери номера на поръчката че отговаря и на трите места - Пей-пал, банката и сайта ми сложи такса - 20% ДДС върху в сумата в лева от българската банка.
Процедурата, през която си преминала, ми звучи странно... Изискват писмено документ за плащането в Пейпал - ОК, но за какво им е да влизаш в акаунта си от техния компютър? Документ от банката си занесла по твоя инициатива, явно не е задължителен. Получи ли документ за плащането, какъв?
Има ли други, платили по този начин ДДС за пратки от Китай?
Благодаря предварително за информацията. Предполагам, че ще е важна за много пазаруващи през Интернет  Hug

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 12:59 от Чикита

# 111
здравейте
пазарувам от този сайт от няколко години.
доста неща съм купила - поне сто мога да изброя а още колко са....
да понякога идват и големи боклуци -
четете ревютата
като цяло съм доволна - нещата изкарват доста повече от купени същите в бг
колкото до забавянето - да бавят ги но винаги пристигат - не поръчвайте много неща накуп - ако едно от тези неща е изчерпано - цялата поръчка ще ви се забави

поздрави
здравейте, пуснах за първи път,та исках да ви попитам, защо непрекъснато ми изпращат имейли с нови тракинг номера, дали нещо не съм направила правилно.......иначе парите са ми блокирани иси мислех че това е всичко въвеждаш номера на картата и чекваш....моля ви помогнете ми, ако има още нещо...

нови тракинг номера се получават при пускането на нова поръчка

с тракинг номера като го въведете в полета в сайта можете да си проследите пратката
съветвам ви да си направите акаунт в сайта - с всяка покупка получавате точки и после може и тях да използвате

като имате регистрация в по-лесно може да си проверявате всичко

нещата се пращат на адреса от пеа пал - освен ако не сте попълнили друго - внимавайте!
аз си търсих разни неща преди доста години в овча купел

поздрави

НЕ поръчвайте много неща накуп !!!

# 112
Момичета страна работа newsm78 и аз поръчах три телефона като съм ги пускала поотделно за да не се натрупа голяма сума и да се налага да плащам мито smile3508, но се оказа че и за трите съм получила известие да ида на митница софия и да носа фактура или извлечение за заплащането rotfImao. Това нещо отскоро ли е имали и други такива случеи освен по-горе споменатия. smile3511

# 113
  • София
Сега остава и мен за 3 часовника да ме разкарат до митница....

# 114
  • София
ей ама много хитри поколедно искат мито. Аз си мислех, че се взима само на суми над 200 долара ама явно са се променили нещата.

# 115
Чекита,
искаха да влезна от техния РС тъй като искаха да видят сайта от който съм пазарувала и сделката в акаунта ми, а аз не носех разпечатка. И тъй като както по-горе съм цетирала искаха да сравнят дали № на поръчката е еднакъв от сайта който бях пазарувала през Пей-пала и българската банка от която ми бяха спрели парите.
Аз носех разпечатка от банката тъй като в деня на плащането курса на долара беше - 1,41 лв., а вчера курс продава беше - 1,51 лв.
Разликата щеще да е 2 или 3 лв., но защо и да им ги давам.
В крайна сметка ми начислиха ДДС вурху сумата в лв., която съм платила в банката.

Издадоха ми фактура и касова бележка от митницата

# 116
  • София
Добре де при какви параметри ги запращат на митница?

# 117
Точките,които ти дават,когато купиш нещо от TinyDeal за какво се използват?

# 118
Охх,моля ви помогнете ми
В момента си регистрирам Визата в Пейпал.Адреса на кирилица ли трябва да го изпиша или на латиница.
Дано и мен ме огрее да си напазаря от този китайски сайт Simple Smile

# 119
  • Испания
латиница  Peace
И каква е тая работа с тая митница  ooooh!,тъкмо се канех да пускам телефон за сина ми а сега се разколебах ThinkingДосега съм пазарила само дребни нещица  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт