www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 010
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
Вече не си правете илюзии, че ако тези дни направите поръчка, тя ще пристигне преди нова година
Просто този месец пощите така се задръстват, че....

# 181
  • София
Да аз загубих надежда

# 182
Пффф, днес статусът ми е is being processed for departure from Hong Kong as of 6-Dec-2010.  Rolling Eyes До вчера пишеше, че е в БГ и ще бъде доставена на адрес. Поръчката ми е от 20-ти ноември.

# 183
  • В друго измерение
Уау, Coolmummy, това от Tinydeal ли?  Толкова време да не е изпратена newsm78

Аз съм в голяма чуденка  Crossing Arms И много ме е яд  Crossing Arms Не ми отговарят на мейла за непристигналата поръчка и се зачудих вече да пробвам да пусна диспут в Пейпал, обачеее..сумата на поръчката е толкова мъничка, а същевременно втората, малко "по-прясна" поръчка е за по-голяма сума и там категорично ще пускам диспут, но им давам още време   ooooh!
Та се чудя да пусна ли за малката сума, въпросът е принципен, очевидно има проблеми, не може просто да зарибяват хората и после каквото дойде  ooooh! От друга страна обаче, не съм ползвала Пейпал и се чудя, ако сега писна за малката сума, ще ми обърнат ли внимание, когато след десет дни ми се наложи да пискам за другата поръчка  ooooh! Crossing Arms Thinking
А пък аз лудата днес пак се зазяпах в разните там боклучета и пак си заплюх туй-онуй  ooooh!

# 184
Здравейте! Моля ви се обяснте ми къде да намеря да напиша че трябва да е подарък. Искам да пусна поръчка а не смея. Моля да ми обясните

# 185
Здравейте! Моля ви се обяснте ми къде да намеря да напиша че трябва да е подарък. Искам да пусна поръчка а не смея. Моля да ми обясните

Здравейте,
за тинидиъл няма такава опция да се посочва допълнително, по простата причина, че на всичките им пратки отбелязват че са "Gift". Чудно ми е , че толкова много хора пишат тук, а никой не го е казал досега. Откъм тази гледна точка нямате никакъв проблем.

# 186
Благодаря много!

# 187
  • София
казахме го над 5 пъти ама никой не чета ако не му се отговори лично Simple Smile

# 188
Е, не, пълна гавра! Вижте предния ми пост:
Пффф, днес статусът ми е is being processed for departure from Hong Kong as of 6-Dec-2010.  Rolling Eyes До вчера пишеше, че е в БГ и ще бъде доставена на адрес. Поръчката ми е от 20-ти ноември.
Днес ми пише: left Hong Kong for its destination on 9-Dec-2010
Да не говорим, че преди 6-ти ми пишеше, че е тук и чака да се достави на адрес.  Shocked

# 189
  • София
моята е шипната на 02,12,10 и си чакам чинно, дано до коледа успеят. Макар, че миналия месец от едни други китайци поръчвах разни неща и дойде за 1 седмица. Чак се учудих.

# 190
  • Испания
И моята от 21 ноември я няма никаква  Mr. Green,все си мислех че от този сайт ще дойде по-навреме,ама цък  Mr. Green От Фокала чакам от 1-ви ноември  #2gunfireВярно че са дребни нещица,ама си ги искаааам Twisted Evil

# 191
  • В друго измерение
Да взема да кажа какво се случва при мен, че аз бях доволна от tinydeal преди...

Преди да си поръчам плейъра попитах съвместим ли е с Уин 7, не ми публикуваха въпроса и не ми отговориха. Поръчах, че много го исках. Имам поръчка от 27.10, шипната на 28.10, после имам втора от 10.11. Нито една не е дошла. Писах им любезно в началото на седмицата - в понеделник, до вчера следобед нямах отговор. Използвах опцията за въпроси като им писах, че искам просто да ги уведомя, че ще си искам парите чрез Пейпал, защото не ми отговарят. На това са отговорили веднагически. Съжалявали, нещо сигурно е станало с писмото, иначе щели да отговорят. Щели сме да решим проблема, да им оставя мейл адреса си. Пратих им пак мейл, писах им на скайп и ми отговориха с йероглифи  ooooh! Изглежда не беше автоматичен отговор, защото доста се забави  Thinking
Ще ги почакам до понеделник, да видим  Tired

# 192
....писах им на скайп и ми отговориха с йероглифи  ooooh!
Ивинявай, ама ме разхили Hug На теб не ти е смешно, сигурна съм. Hug
Аз имах поръчка от 29.10 , която дойде преди 2 дни.
Имам и още една, която не знам кога ще дойде. Истината е, че идват поръчките , но с толкова голямо закъснение, че забравяш какво си гледал и поръчвал.
От друг китайски сайт нещата ми се забавиха 2 месеца, не съм им писала, дойдоха си в пощата читави (навреме, преди Коледа  Laughing)

# 193
  • София
И на моята първо пишеше че е тръгнала за БГ на 3, а сега пише на 7.12.Утре сигурно ще пише 10.12...и така докато свят светува или докато Китай светува Simple Smile

# 194
  • Монтана
Моята е от 16.11 и никъде е няма.

Общи условия

Активация на акаунт