www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Реалната стойност е висока 172$, но на пакета трябваше да пише 20 или 50 $, като я взема ще видя повече подробности.  Извадката от пей пал е за далеч по-ниска стойност разбира се, надявам се върху нея да изчислят ДДС Crazy
Това как става

И аз се интересувам... Sunglasses

# 376
  • София
От кога получавате поръчки?  Thinking Аз мойта от 07.12 още я чакам. Моля някой да ме успокои!  Mr. Green

# 377
  • София
От кога получавате поръчки?  Thinking Аз мойта от 07.12 още я чакам. Моля някой да ме успокои!  Mr. Green
ААА спокойно.На мен днес ми пристигна от 30.11

# 378
  • София
 Hug Мерси!

# 379
моля ви кажете някой код за намаление или от къде да си намеря

# 380
  • София
моля ви кажете някой код за намаление или от къде да си намеря
paypalusa 10% off
UKTWHCASQA  5% off

# 381
  • Anywhere
Реалната стойност е висока 172$, но на пакета трябваше да пише 20 или 50 $, като я взема ще видя повече подробности.  Извадката от пей пал е за далеч по-ниска стойност разбира се, надявам се върху нея да изчислят ДДС Crazy
Това как става

И аз се интересувам... Sunglasses
Prt Scr + photoshop  Crazy
Само дето от митницата се заядоха, че на разпечатката от пейпал не е описано всичко по артикули. А при плащането от Тайни Диил  наистина не описват детайлно поръчката , а само стойността. Днес ще им представям разпечатка по артикули извадена  от самия сайт и дано да стане. Омръзна ми да се разправям, накрая няма да си я взема, да си я връщат обратно в Китай

# 382
  • Пловдив
Прити,на митницата на Иван Вазов ли се получават за Пловдив?

# 383
здравейте
моята поръчка от там е напуснала ХонКонг на 17.12.2010-само това виждам от тракинг номера-знаете ли през Русия ли минават или директно до тук-няма я в BG, няма я в Русия-не знам къде да търся....или пък много бързам newsm78, че децата чакат....
Получи ли си вече пратката? Sunglasses

от 28-ми е в София....кога ли ще е в Видин....май догодина newsm78.... с български пощи....

а знаете ли при проследяването излиза ли и кога е пристигнал в конкретния град в провинцията-или да ходя да си го търся из пощите?

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 11:42 от an4o33

# 384
  • Карлово
an4o33, не се измъчвай, радвай се, че не те разкарват по митници.
Значи, че мога да очаквам моята, която е напуснала НК на 28, седмица, две след Нова година.

# 385
Как проверявате каде ви се намира пратката?
За първи път поръчвам от този сайт и не ми е много ясно още!

РР:
Извинявам се за въпроса,сигурно е задаван вече.................

# 386
  • Anywhere
Най-накрая си взех нещата, след като ни направиха на маймуни. Ходихме до митницата, да ни установят митн. стойност на нещата, представихме извлечение директно от сайта с точното описание на артикулите и цените им, завериха го и пак на клона на митн.поща, която е на ул. Ив. Вазов.
В крайна сметка минахме с 25лв за ДДС и пощенски такси. От тук нататък ще правя само малки поръчки.
Но цялата разправия идва от Тайни Диил, защото са маркирали пакета на стойност 50$.
Като пускате поръчки им напомняйте да пишат стойност макс. 20$, защото за поръчки до 45 Евро не се дължи ДДС.
Отделно от това митничарчето доста си беше поиграл с единия телефон, имаше поне 10-тина набрани номера и 30 мин. разговори #2gunfire, липсваше и стилуса на единия от телефоните, ама карай....

# 387
ААА спокойно.На мен днес ми пристигна от 30.11

А аз още си чакам от 24.11 Close

# 388
здравейте
моята поръчка от там е напуснала ХонКонг на 17.12.2010-само това виждам от тракинг номера-знаете ли през Русия ли минават или директно до тук-няма я в BG, няма я в Русия-не знам къде да търся....или пък много бързам newsm78, че децата чакат....
Получи ли си вече пратката? Sunglasses

от 28-ми е в София....кога ли ще е в Видин....май догодина newsm78.... с български пощи....

а знаете ли при проследяването излиза ли и кога е пристигнал в конкретния град в провинцията-или да ходя да си го търся из пощите?

Момичетаааа има надежда- днес след обед отивам почти без никва надежда да си получа нещата-първо в пощенския клон/нама го/,после в централна поща........- и за мое изумление там ми казват-"да има" и ми го дават срещу такса от 4 лв./изобщо не питах за какво е/....

децата се радват Grinning и още изпробват и разглеждат....

ПП: глътвам си думите за Български пощи - като изключим,че колета ми беше отварян Twisted Evil и облепен с тиксо Twisted Evil и че не ми пратиха известие да си го взема Twisted Evil/въпреки че е пристигнал/....

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 22:22 от an4o33

# 389
дойде ми вчера пратката, поръчна на 12.12. шипната на 17-ти, взех я от пощата. Поръчката ми беше на стойност 39 долара, изрично им писах да ми я пишат за 15 долара. Доволна съм, поне подаръкът на детето дойде за НГ.
Псп, гривна силиконова, чантичка на Кити, кутийка за псп-то и мемори карт. Чакам след НГ другата поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт