www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
  • Карлово
SsSsS89,
Благодаря. Hug

# 451
Преди малко в пощата ми казаха,че трябва да платя по 1.50лв на всеки пакет дошъл от извън ЕС.....вие плащате ли? newsm78

# 452
Преди малко в пощата ми казаха,че трябва да платя по 1.50лв на всеки пакет дошъл от извън ЕС.....вие плащате ли? newsm78
аз лично не, даже вчера взех пакет от Фокала Naughty

# 453
  • Испания
Имам три получени пратки-от Фокала.Тийндила и Дийлекстрийма-не съм плащала нищо-даже двете ми ги донесоха до в къщи.последната онзи ден.Но са за малки суми около 10-тина долара едната.

# 454
Ми те и моите са малки,но тя дори не ме попита за колко са,просто каза" Да си знаеш ,че се плаща по 1,50 ........." да ама не.Не е познала,сега ще прочета в сайта на бг пощи.. Naughty

# 455
Мама Габи, да имат много здраве вашите пощаджиики, да отидеш следващ път и да вдигаш скандали, че отдавна такива такси не се вземат!!!! Преди година помня, че момичетата от София примерно се оплакваха, че също ги таксуват за бог знае какво, но после се оправи положението.
Я цъкни на комисията за защита на потребителите и питай!!!
Самата служителка, дето ти прибира парите не е крива женицата, че нейния местен шеф е издал такава заповед, ама явно той е блял някъде, защото такова нещо няма и основание за него - също!
При нас вземат 2 лв само, ако получим колет, който не е бил добре опакован и "заради сигирност" те го преопаковали при пристигането му...айде това е някак приемливо, ама с таз такса дори от 1.50 цъъъ!!
че то половината от джаджите в китайските сайтове са на цената на таксата им във вашата поща  #Crazy

# 456
Преди малко звънях в централна поща и ги питах,за какво аджеба ми ги искат тези пари..........та сега чакам да ми звъннат да кажат какво са установили......... Sick

# 457
ohh kade namerih tozi sait i se zaribih ta sega  ne moga da razbera za tazi registraciq v paypal 6te mi e nujno li da hodq do banki i takiva raboti 4e sam trydno podvijna skoro 6te rajdam i...

# 458
не не се ходи никъде, намери някъде в инет има упътвания за рег. в ПП, но и без токова упътване работата е много проста!

# 459
mersi mnogo sega 6te se probvam

# 460
ohh pak imam zatrudnenie pi6e 4e trqbva da polu4a chetri cifren kod ot kade 6te go polu4a kato nqmam internet bankirane? newsm78

# 461
Този код се взима или от банката или от онлайн банкиране към картата,ако има такова........ Peace

Ще трябва да отидеш до банката,но след няколко дена,понеже при мен им отне 7 работни дни да осчетоводят парите и да дадат кода.....дано при теб са по-бързи... Peace

# 462
e znaeh si nqma da mina bez razkarvane Rolling Eyes

# 463
За съжалиние е така,но поне изчакай,за да не се разкарваш два пъти...........определено им отнема време...... Peace

# 464
и аз имам рег в ПП, но никъде не съм ходила за код? това за какво е?

Общи условия

Активация на акаунт