www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
Габи, не точно- да не се разочароваш. Но и на моето така пишеше, па след два дена получих писмото от митница София, хахаха. Само да те питам сумата каква ти е на тела ? И горе-долу колко ще е пакетчето тежко ?

# 721
# 722
Габи, дори да се наложи да си платиш ДДС , пак ще ти излезе сравнително по-евтино, отколкото в БГ. Така че си на далавера много. Да платиш най-много може би към 20 лева. Така предполагам, защото моят телефон е 160 долара ( ако ги обръщам в долари ) и се пада да платя около 48 лева. Не се притеснявай. Ще ти пристигне другата седмица. Само живи и здрави. Аз също чакам другата седмица, телефонът ми е в София, другата седм. ще бъде в Дупница Simple Smile
Малка редакция правя- на сумата на телефонът ти се пада ДДС 13 долара- ако гледат , разбира се тази сума, на която си закупила телефона. 13 долара умножи по 1, 40 ( май толкова е долара ). Абе сумата ще ти е малка.

# 723
Габи, дори да се наложи да си платиш ДДС , пак ще ти излезе сравнително по-евтино, отколкото в БГ. Така че си на далавера много. Да платиш най-много може би към 20 лева. Така предполагам, защото моят телефон е 160 долара ( ако ги обръщам в долари ) и се пада да платя около 48 лева. Не се притеснявай. Ще ти пристигне другата седмица. Само живи и здрави. Аз също чакам другата седмица, телефонът ми е в София, другата седм. ще бъде в Дупница Simple Smile
Малка редакция правя- на сумата на телефонът ти се пада ДДС 13 долара- ако гледат , разбира се тази сума, на която си закупила телефона. 13 долара умножи по 1, 40 ( май толкова е долара ). Абе сумата ще ти е малка.
Мен не ме притеснява толкова сумата,колкото това да не се наложи да ходя до София до митницата.Иначе ще дам колкото поискат,само да ми го донесат тук.Че като заредя 50лв гориво да отида да си го взема плюс нервите да шофирам из София направо ми е мъка.... Crossing Arms

# 724
Спокойно, и мен това ме притесняваше. Обадих се вчера на митница София- те ми бяха пратили едно писмо, в което ми казват, че трябва да ходя до София до митницата, да си платя и да си взема телефона. Аз се стреснах. Втори път се обадих, за да ги питам под какъв вид искат документа за разплащане, дали да е на word и тогава жената ми каза, че щом го имам този документ не трябва да ходя до София, а да им го пратя по факса. Беше мн любезна. След един час пратих документа. Обадих се трети път и ми казаха, че всичко е ОК , че ми пращат тела в Дупница.
Така че само ти трябва документа от разплащането. А той се намира в сайта на paypal, мисля, че в историята на плащането някъде се намира.

# 725
  • Испания
Минавам само да споделя за проблема с моето развалено зарядно,взех че писах снощи на майтап на китайчетата и днес още имам много любезен отговор от някакъв Келвин,който ми обяснява как да наместя правилно батерията,да се уверя дали чрез кабела се зарежда от компа и бла,бла,бла .След като установя точно с кое от трите ми е проблема да им пиша отново ,за да ми пратят или зарядно,или батерия или USB кабел  LaughingПреди малко им спретнах пак едно писъмце,че всичко е окей освен зарядното,и че ако може само него да ми пратят,така де  Grinning Супер съм изненадана от коректното им отношение,ще чакам ,пък да видим какво ще стане,не е кой знае какво ,но въпросът е принципен  NaughtyМежду другото ми пишат,че ще почиват 5 дни заради някакъв пролетен фестивал-от 2.02 до 06.02,да го имате впредвид  Hug

# 726
Лелелеле, тогава им е Новата година.
Ама ти си се справила идеално. Браво на китайчетата. А сега през лапа ли го зареждаш ?

# 727
  • Испания
Мдаа,няма друг начин  Crossing Arms Питах в няколко магазина с GSM аксесоари,ама само свиваха рамене,"ааа,ние такива китайски не продаваме"  Joy А пък накиприли същия айфон на снимка "само 779 лв",е,сигурно с малко повечко екстри ,като от тия ,дето са на 60 долара в сайта,моя нали е само от 45  Wink Кво като е реплика,дано и да работи по-дълго време,засега всичко е на шест  Peace
Колежките като гледаха днес брошурата на Глобул,викат"ау ,ето го твоя телефон ,ама на каква цена " Shocked Да се надяваме,че ще пратят ново зарядно и ще проработи,но и да не пратят ,не е болка за умиране  NaughtyТака че пишете,ако имате проблеми,отговарят бързо и търсят комуникация  Peace

# 728
Мдаа,няма друг начин  Crossing Arms Питах в няколко магазина с GSM аксесоари,ама само свиваха рамене,"ааа,ние такива китайски не продаваме"  Joy А пък накиприли същия айфон на снимка "само 779 лв",е,сигурно с малко повечко екстри ,като от тия ,дето са на 60 долара в сайта,моя нали е само от 45  Wink Кво като е реплика,дано и да работи по-дълго време,засега всичко е на шест  Peace
Колежките като гледаха днес брошурата на Глобул,викат"ау ,ето го твоя телефон ,ама на каква цена " Shocked Да се надяваме,че ще пратят ново зарядно и ще проработи,но и да не пратят ,не е болка за умиране  NaughtyТака че пишете,ако имате проблеми,отговарят бързо и търсят комуникация  Peace
Браво на теб,идеално си се справила,дано бързичко да ти дойде новото зарядно! Peace

# 729
  • Испания
Благодаря ви момичетата,дано и вие със здраве да си ги ползвате   bouquet  bouquet  bouquet

# 730
Помрънках  и аз тук и ето днес си получих малкия пакет от 22.11.2010, така че наистина идват, просто здрави нерви и търпение. Вътре бяха само гривни и аксесоари за тел. на детето. Гривните сме ги сложили, но си нямам на идея дали действат.

# 731
И аз като помрънках преди ден-два- ето и нашето ПСП от 7.12 дойде- супер е.http://www.tinydeal.com/28tft-4-gb-mp3-mp4-mp5-game-portable-mul … m4g05-p-2349.html Детето е много щастливо.  Камера, филми, музика,игри, календар, калкулатор и т.н.- всичко е супер.Само нещо радиото не оправяме- само някакъв USA  и Japan бандове има Нищо не хваща. Моля, тези които го получиха по-рано да споделят.

# 732
Миличка а игрите как са.....стават ли,колко са и има ли възможност за качване на игри.....и моето момченеце иска такова но предимно за да играе на игри..... PeaceА и виж батерията колко издържа....защото съм чела че батериите им нещо много малко издържали.... Thinking

# 733
Ами аз споделям, че щерката изтри всичко от ПСП-то и сега можем да качваме само клипчета и снимки. Доколкото знам, за да се качват игри трябвало да се "хакнело" това поне при оригиналните, за тези незнам трябва да поразпитам някой спец. Иначе самото ПСП става.
Берина батерията е супер слаба постоянно се зарежда. Книжката за инструкции не отговаря на самия модел. Трябва да се вземе и отделно карта с памет.
Ако имате други въпроси питайте.  Hug

# 734
Минавам само да кажа, че прословутата ми поръчка от 26.11. най-накрая пристигна. За пореден път се убеждавам, че нашите пощаджийки са ненормални. Пратката ми е пристигнала на 03.01., и снощи ми се обаждат, че ако не си я взема ще я връщат на подателя  #Crazy А аз три пъти от началото на годината съм ходила да проверявам и все я няма  #2gunfire малоумни...Поне съм доволна от поръчката, нищо че имаше и подаръчета за коледа  Joy

Общи условия

Активация на акаунт