Отговори
# 60
  • София
Здравейте, благодаря ви за пожеланията за малката ми именничка.
Марисса, аз мисля да купя на Вики говореща кукла. Днес й подарих едно телефонче, което говори на български (не на фишър прайс), което е образователно, но като за нея е достатъчно това, че пее и говори. Мислех и дали да не й купя проходилка от тези, които се бутат, но като гледам може и да не ни трябва до тогава. Също ще й купя кукли за куклен театър. И танцуващ Дядо Коледа и пеещ елен и т.н. и т.н. (ще се обадя на мъжа ми да му кажа да не харчи до Коледа, че май много неща искам да купувам  Laughing )
Иначе да знаете, че има играчки, които говорят на Бг и са на доста по-прилични цени от тези на Фишър прайс.

# 61
  • Варна
Ето ме отново този път имам повече време госпожица характерче заспа надявам се до сутринта Simple Smile)
Мама Да честит Ви нов дом ))))
На имениците най вече на Вики на ахони да са живи здрави щастливи и винаги усмихнати Simple Smile)
За коледен подарък още нищо определено не съм й харесала но задължително трябва да пее или да говори другите играчки не ги отразяваме. Чехлите много ни привличат онзи ден докато се обърна нашата хванала един чехъл и тръгва да го лапа. За стряскането и тя почва да пищи от по силно кашляне кихане за духането на носа вече не реве само се стряска и се ослушва Simple Smile) Като ме види с мокра коса става много сериозна и почва да ми се чуди приберали си косата моментално получавам усмивки Simple Smile)
От известно време докато ме види и си вдига ръцете да я вземам не иска при никой да седи оставя ли я на баща й почва да мънка да я взема тръгна ли да излизам от стаята веднага се почва рев днес за да отида до магазина я взех със себе си а беше в баща й но само докато изчезна от погледа й веднага рев иръцете към мен ако и занапред е така просто не се виждам Simple Smile) всички ли бебенца са така???
Краси много мед наистина и калций с вит Ц за гласа аз така се оправих Simple Smile) по бързо да се оправяш и миша да не прихване от теб Simple Smile)

# 62
Здравейте и от мен.Минавам да ви видя и да ви пожелая лека вечер и нощ.Особено на празнуващите Викита.
Йоана и татко и слязоха при дядо Данчо и аз отивам при тях.Днес много хубаво се поразходихме.Дано и утре да е топло времето.
 Hug на всички мами и бебета.

# 63
здравейте маминки,влизам само да се разпиша и после се връщам да чета и пиша.

ама колко много сте изписалиии,лошото време оказва влияниеъто си във форумчето Hug

# 64
  • Sofia
STELLEE аз ни записах за другата седмица в Сряда на музика в 11 а в Четвъртък в 17 на игра.

Иначе Анабел днес много се забавлява. Запознахме се с Мартин на blackangel! Голям сладур!

Честит имен ден на всички Викита!

# 65
Здравейте и от новата темичка!Макар че за моята повече е раз два три Цвети се опитва да върви  Joy Joy Все повече милата се изправя по диваните и стои около минутка две Laughing а за лазенето е фурия за секунди от единият край на стаята до другият.
Ахони за коледният подарък кукла е хубава идея.Аз миналата коледа взех на моето Вики бебе аморе и миналият ден го изровихме от играчките и реших да го пусна на Цвети.Бебето се смеме и моята се опитва а като плаче го бута и то пада по гръб.Голям смях беше  Joy много и е интересно но за кратко 5 мин и изчезва да търси друга играчка.
Тази година съм повече затруднена за голямата че претенции много а и е решила Дядо коледа да я изненада.Да е подарък по негова преценка.Той можел да прочете мислите и какво иска.Ха сега кажете как да стане.Трябва да я издебна в разговор  Thinking Само си пожелавам да са ми живи и здрави пък подаръците са лесни Praynig Praynig Praynig

Хайде лека от нас!!Аз покрай тия деца с кокошките си лягам вече!

# 66
Здравейте, честит празник. PraynigДай боже само здраве, мир и любов за всички.

# 67
  • Варна
Добро утро мами май аз съм най ранобудната тази сутрин кафенцето е от мен токущо си направих голяма доза
Моята хубостница от както беше болна започна вечер да яде последно в 6 и после през нощта между 2и4. ОТ онзи ден се мъча да променям режима й е няма и няма. Снощи я изкъпахме нахрани се към 6 викамсега ще спиш да да ама не събуди се в 3. Станах нахраних я и легнах в 5и30 това си играе и мрънкоти станах минах през тоалетната излизам нашата заспала умрях от яд. Иначе вечер си заспива сама никакви грижи давам й една нейна възглавничка гуши си я и си заспива въобще без да съм там. Обаче това ядене по никое време на денонощието хич не ми харесва. Довечера смятам да си направя друг експеримент ако заспи пак така към 10 да отида да пооправям стаята й и ако се събуди да я нахраня. Пробвала съм да я будя и да яде не става реве и си заспива а и тя спи сама в стаята и през нощта Simple Smile))
Мегито и аз си лягам с кокошките че не знам по кое време ще се събуди
Такива работи от нас днес ще я водим в данъчното че няма кой да я гледа дано не направи някоя беля и там Simple Smile))

# 68
Добро утро!
Много благодаря за поздравите на didipeicheva, tihi4ka, veni_sasi Да ви се връща тройно  Hug
И аз искам да пробвам това Джимборее. Безпокоя се да няма грипави дечица. Четох в линка, който Стеле пусна, изискване към родителите да водят здрави деца, но знам ли дали се спазва.
За подарък за нова година ето какво съм харесала http://www.mothercare.com/Mothercare-Mrs-Santa-Dress-Up/dp/B003XEKGUO Това май е за наш кеф повече, така че обезателно ще има играчка за Дара. Това е лесно. Ще ми е трудно с подаръците за големите.
За упоритите пъпки с бяло връхче, на моя приятелка и двете бебета бяха заразени при паждането в Шейново със Стафилококи, мисля че беше. пъпките бяха  не само по лицето, но и в косичката и едното се лекува 3 години, а другото 6 месеца. Трябва да се изследва при дерматолог мисля. Ако няма съдействие от педиатъра, ще се плаща. itudzharova, изчакай още месец, може да минат от само себе си все пак.
krasita1 бързо да си върнеш гласа, че кой ще вика по мъжо  Joy В такава ситуация ми изписаха Хомеовокс, хомеопатично. Всеки ден се подобрявах и на петия бях ОК, но първите дни не се говори, за да се помогне на оздравяването, само шепнеш.
Приятен ден момичета!

# 69
добро утро момичета.и аз си направих кафенце  и сядам да ви чета.
Михаела си намали сутришното и вечерното мляко от 210 на 120-150 гр.има ли и други бебои ,които са го намалили?
честито на днешните месечинки-живи и здрави да са.
Мама ДА-и моята лекарка ми каза за тези хомеопатични хапченца,но после каза че по бързо ще се оправя с едни противоалергични.
вчера си направих и инхалация с вода и хлебна сода-ами веднага ми се появи малко глас.днес пак ще направя.
ние тези дни взехме на михаела музикални играчки и тя е много доволна.
а за коледа си мисля за тези колички за прохождане.но има време пак ще му мислим,а и тя дотогава може и да е проходила Laughing
за тези белите пъпчии за които говорите са Стафилококи-нас ни бяха заразили в родилното,но още в началото взехме мерки и веднага се оправи.но не са били твърди топчета.според мене отиди на спеиалист.
лек ден девойки. Hug

# 70
Добро утро и от мен.Честито на месечинките първо.
Диди Пейчева,Мегито разбирам ви напълно с ранното лягане.Моят мъж ме бъзика,че който си лягал с кокошките,ставал с петлите. Joy
днес пак ще сме на разходки.обожавам да съм навън.Какво ще правя като не можем да излизаме незнам.
Краси благодаря за групата във Фейсбук. Hug Hug Hug
Моята кукла също обожава да стой права,но иска аз да я държа.Не се държи сама.Обаче като я държа си правя експеримент я пускам за малко и е абсолютно стабилна.
Сега да ви се похваля-на 17.12 моят мъж ще имат фирмено-коледно парти и азц съм поканена.етърва ми ще гледа малката.Досега без нея никъде не съм ходила.Много ще ми е странно ,но човек има нужда да се поразсее.Боже откога не съм се контила заникъде.Чак почвам отсега да мисля с какво ще съм облечена,как ще ми е косата,маникюра. Laughing.Само не ми се смейте  Embarassed.
Хайде аз ставам да се оправяме с мъника,че прекрасния есенен ден навън ни зове.Прекрасен и ползотворен ден на всички. Hug Hug Hug

# 71
Добро утро и от мен Hug
Честито на месечинките и честито на именниците от вчера, на патеричка  Hug
Ахони, жива и здрава да ти е малката сладурка Hug
и аз ги видях тези играчки на български Hug иначе за коледа взехме кученцето на фишер прайс, в хипо имаше промоция мисля че още я има с десет лева е по-ефтино, просто е страхотна играчка,  когато баткото ни беше бебе, вуйчо му изпрати такова от щатите, /само дето там е два пъти по-ефтино/, но това и до днес е любимо на Боби, къде ли не сме го носили, вече пее само на корема и нищо, че е голям - кученцето спи до него  Wink в Хиполенд обаче видях пеещо кученце и на друга марка и  то е по-ефтино Peace
itudzharova Hug добре дошла сред нас
Стелее, честити ви зъбчета Hug,
Дани още го мъчат и не искат да никнат, на баткото се показаха на деветия месец а според свеки на моя мъж са се показали на годинка, ако и при бебо така стане  Whistling
tihi4ka -пожелавам ти страхотно да пси изкарате на 17.12 Hug
хубав ден от нас Hug

# 72
Добро утро ранобудни мами, и аз съм от вас, само че чак сега пиша, че се преобувахме и хранихме. Е не сме станали в 6и 30, но пък като се има в предвид че до преди 3-4 седмици ставахме в 9 и 30-10 и само хапваше и пак спеше, сега е друго. Събужда се някъде между 7и 30 и 8 и30, а тази сутрин се е събудила към 8 и нещо и баща и се прибирал от работа, видял я че е будна и му се смее, ама видял че и аз спя и си рекъл на ум, че тя ще ме събуди, така и стана събуди ме и тъкмо се закачах с нея(легълцето и е до нашата спалня допряно, от моята страна, за да мога да я наглеждам през нощтта, че се буди за вода-като мама), когато баща и влезе. Хапна и сега лудува на земята с пластмасовите и гумените играчки, че плюшените съм ги оставила в креватчето, ама само една малка част другите са в коридора под една маса в един кашон от телевизор и заемат 1/3 от него... с баща и в един момент се чудехме къде да ги сложим, че то просто нямаше как. Сега ще си направя едно 3в1 и ще дойда пак при нея да се обличам, да преоблека и нея, да оправя стаята и да излизаме, общо взето половин час работа и навън.

# 73
Добро утро и от мен  Simple Smile Вече съм спокойна. Вчера заведох Даниел на дерматолог и тя каза, че това е бебешко акне - оказа се, че Дани вече е в пубертета  Laughing Каза да го мажа само със студено пресовам зехтин и да имам търпение - минавали бавно. По-принцип се появявали по-рано, но както знаете всяко бебе си е различно Wink Mama Da за стафилококите от Шейново и ние си бяхме донесли, но в нослето и ги излекувахме още на 2 месец   Simple Smile Лек ден

# 74
  • Враца
Добро утро и от мен
Честити месечинки на всички днес-живи и здрави.
itudzharova кърмиш ли?Ако да мажи го с кърма по пъпчиците.Ичка също имаше бебешко акне и така го излекувах за около 10дни Peace

Общи условия

Активация на акаунт