Отговори
# 75
Мама Да, страхотни са тия костюмчета, и аз искам. Когато иам време ще ги разгледам по-обстойно.

Ходих днес да търся костюм на Дядо Коледа, някой възрастен да го облече на Колеа, но не намерих. Купих обаче на бубката две роклички (едната розова, а другата синичка на райета) и един суичър (розов с броатени надписчета), без цип, но с качулка. Доволна съм. Хайде отивам да пюрирам на Вики месцето, че ще обяваме след малко.

# 76
Здравейте и  от мен.Вие вече нова тема сте започнали аз още старата не съм прочела,какво да се прави с тези  две зверчета  нямам  никакво  време.бяха болни и двамата но сега са добре вече.На Велислав му  излизат зъби  и  нощите са кошмар за нас.Много  често  се буди с рев и едвам успяваме да го успокоим.миналата седмица и двамата отказаха да ядът пюрета.Мария дори повръщаше като и  дам плодово пюре,а сурови плодове иска.Все още не могат да лазят но  се опитват.За подаръци мислим да им купим нещо което пее и свети, newsm78.

# 77
Здравейте,  bouquet

много сте изписали. Ние оздравяхме и сега лудеем - пълзим, изправяме се, опитваме се да правим крачки, скачаме и куп още лудорийки. Нямаме зъбчета - но какво да правим когато дойдат- тогава.... Иначе вечер сме много нервни, заспиваме с плач и на ръце. Ядем от кухня - не всичко, например риба пангасиус не давам и други неща, като зеле.... Има манджички, които тя не харесва и така от 3 -те купички изяждаме в най-добрия случай 2, но това за 2 седмици се е случило веднъж.

По повод на костщмчетата - аз купих това на Mothercare - същото и го взех 9-12 месеца размер, но ще и е голямо - на нас още ни стават бодита 3-6 размер на Mothercarе.... и на Next, а 6-9 все още са ни големи.... Иначе е много сладурско това костюмче, въпреки, че за едно обличане миналата година бях взела на племенника ми от Джъмбо са по-на сметка..... Но Мама ДА, избора е добър, нашите принцеси ще са еднакви в Коледната нощ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

За играчките - не имаме говорещи, светещи, пеещи и какво ли още не, имаме маса за игра на Киндерланд - нямаше на Чико, затова взех тази, и Деляна много се забавлява на нея, но макс за 10мин, после започва да се изправя по секцията и да дърпа и вади всичко, до което се докопа..... А за Нова година мисля да и взема някакви неща от Барби - кола, каляска, спалня, нещо такова, въпреки, че мъжа ми е твърдо против, затова му казах, той да и купи каквото иска, това ще е от мен.....

Да се похваля, ние казваме мама, баба, тата, мда, пър и др. Като започне да говори и мин 10 минути повтаря една думичка, но аз я уча, въпеки, че пър сама си го казва, Сядам в нейния кът и запвам да си играя с нея и да казвам мама, мама, мама и тя след 2 дни започна да повтаря след мен - но си трябва упоритост....
Искам съвет, освен на КК обувки, вие какви купувате - аз поръчах на Next едни, но са и големи а в КК след номер 15/16 следва 17/18, които са ни ужасно големи, а 1516 вече са ни точно и се чудя какви да купя. Иначе на КК в момента сменяме 2 чифта - едни зимни розови с пухчета с които излизаме  и едни бели скоито седим в къщи в проходилката...

Момичета, няма да изброявам имена - прегръщам ви всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 78
Привет и отна,
Набързо да дадем отчет- имаме си набъбнали венци отдолу и отгоре:))и зъбите ни мъчат напоразия:))Не можем да спим като хората,появиха се сополки също,лека температура-субфибрилна от 37,5-37,8,която за 2 дена изчезна.Галка не личи че й има нещо-весела,засмян и игрива:))Снощи се събудив 11,30 вечерта и до 12ч30 бодърства:))
Тук е дъждовно и кофти за разходка,но утре ще е супер:))
Честит имен ден на именяците от вчера:))
Честити месечинки на порасналите:))
Лек ден от нас:))
 Hug Hug Hug за всички

# 79
Здравейте и от мен.Гледам че сте си говорили за коледни подаръци.Аз сигурно ще и купя обеци(от двамата с баща и де).или някоя красива дрешка.Играчки ще и подарят чичовците,леля и,вуйчо и.Сутринта бяхме на разходка сега пак ще излезем като стане и като я нахраня.Само че тоя път ще бъдем самички-другите майки нещо ги няма.Иначе в Бяла има страшно много майки с бебета и с малко по големи деца.Понякога се събираме по 15 майки и ходим на разходки.
Айде аз ставам,че Царица Йоана е будна и ме търси. Hug

# 80
Привет и от нас!Честити месечинки ная днешните бебоци живи,здрави и весели да растът!
Ние да се похвалим имаме си 2зъбчета  tooth tooth (сега сме с 5)след като толкова време ни мъчеха и сега чакаме още 3 дано и те излезнат по-бързичко че да се успокои детето вече   Praynig
zvezdi4ka дано и вашите зъбките излезнат по скоро че е много неприятно така с температура и сополки  fingerscrossed
Nataly Ivanova аз взех на капчица буйки хубави са Peace
tihi4ka супер за коледното парти ние пък сега обмисляме да ходим на Добринище за 2-3 дни за нова година и аз се вълнувам за това е и за първите коледни празници на  малчо а аз тогава съм и рожденичка леле ще станат много емоции много нещо  Laughing,а преди това пък с мъжа ще празнуваме годишнина от сватбата ,на племеницата рожден ден изобщо много празници се задават  Wink
ХАйде приятна вечер от нас! Hug

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 17:16 от vikito3

# 81
  • София
Викито, честити зъбки.
Звездичка, Кали7, дано по-скоро избият
tihi4ka , много мило ми стана колко си въодушевена от предстоящото парти. Дано си изкарате мноог хубаво, макар че до тогава ще ти го пожелаем още няколко пъти.
Аз пък съм решила да ходя на коледния бал на Бг мамма. Предупредила съм мъжа ми да си бъде вкъщи тогава и съм навила вече 2 от нашите майки. Остава да навия и вас. И да си намеря костюм.

# 82
ahoney И аз си мислех за коледното на БГ-мамма но несмеех да  предложа тук във форума защото като гледам напоследъкникойй не изявява желание за купон.
Но щом ти ще ходиш и си навила още 2 мами ще стане супер и мен ме брой Joy Joy Joy

ХАЙДЕ НА КУПОНА НА БГ-МАММА

ТЕЗИ КОИТО СЕ СЪБЕРЕМ ТАМ ПАК МОЖЕ ДА СИ ОРГАНИЗИРАМЕ ТОМБОЛА С ПОДАРЪЦИ ПОМЕЖДУ СИ КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА Joy Joy Joy

# 83
Привет Simple Smile

Присъединявам се към групата за коледното парти! Ще бъде забавно Wink

Приятна вечер на всички!

# 84
Здравейте мацки!Как сте?Йоана заспа а аз седнах да ви видя.
Викито ти зодия козирог ли си?Защото и аз съм козирог,но съм в началото на годината.
Аз също искам да отидем някъде за нова година с малката.Но едва ли ще ни се отвори парашута.
Лека вечер и нощ на всички. Hug

# 85
ahoney Ей браво много ме интусиазира за маскения бал даже вече сътворих и костюм Joy Joy Joy
Само трябва да намеря къде да ми направят специален грим и ще съм страхотна .... ама няма да казвам какво
Като гледам още една мама ще се включи мисля че ще стане весело bowuu

# 86
Добро утро Simple Smile

Тази сутрин кафето е от мен!

Приятен ден!

# 87
  • София
Светле, мерси за кафето. Имах много нужда.  Тази нощ пък въобще не спах. Бях решила, че тази нощ няма да има нощно хранене, но диването не мислеше така и след 2 часа рев (от 1,30 до 3,30) се предадох, от което ми стана толкова криво, че не заспах до сутринта. Тъпа работа, направо съм станала страшна лигла.
Сега си сипвам кафенцето и се зареждам за нов страхотен ден.  Hug Hug Hug

# 88
Елзас, в метро пускат костюми на дядо Коледа през декември за 10 лв  Peace

Натали, и аз обожавам барбенски неща, ако имах момиченце, щях да се откупувам. Няма ли дребни частици там?!?

Ахони, мерси за инфото  Hug

Валери също предпочита играчките на брат си. Ако трябва да избира между хубава бебешка цвутна играчка и едноцветен багер, ще избере второто. Като се добере до някои от багерите (по-скоро като му позволят да се добере) откарва доста време в разглеждане на греблото, въртене на гумите, много съсредоточено го изучава Laughing

Ние днес отиваме на разходка в Копривщица

# 89
  • Варна
Добро утро мами и аз съм с кафето че и за мен нощта беше от кошмарните
Това дете ще м побърка д знаете събуди се в 2 викам няма да я закачам може да заспи да да в 3 вече почна да реве станах нахраних я викам сега вече ще заспи до сутринта дрън дрън спа 20мин до 4 и 20 от там насетне заспа чак сега. Взех я при мен викам ще спим така съм надрана по лицето все едно някоя котка ме е драла то не беше скубане дърпане щипане биене на шамари няма такъв кошмар.
Красита ние също си намалихме количеството на млякото само дето искаме на всяко хранене освен пюре и мляко т.е. не си изяжда пюрето почва да мрънка и след половин час правя по 160мл и тя си ги одрънква не знам какво е това чудо уж яде 5 пъти на ден не би трябвало да се буди по никое време да яде направо съм в шах  и мат. Днес чакам нашите да дойдат а утре с госпожицата отиваме в русе за 1 седмица от там ще пиша. Какво ли ще ми сервира там малката не знам само да не писне и да не иска да седи там че не знам какво ще я правя
А да питам мамите някоя от вас случайно да си е пропуснала датата за консултация и да е отишла по късно дали има проблем че в чт сме на конс но няма да я заведа предния път като я заведох едно че чаках като луда второ вкараха и болни деца и резултата беше след няколко дни и тя болна че и на антибиотик няма да ни правят ваксини само трябва да ни мерят и теглят дали ще има проблем??????
Хубав ден не знам кога ще имам време да седна днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт