Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ритуалът с изгаряне на листчета и как се изпълнява?
Какво представлява методът СИЛВА и как може да бъде полезен?
Какво представлява "Златната минута" и как може да се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ритуалът с изгаряне на листчета и как се изпълнява?
Ритуалът с изгаряне на листчета е практика, която се извършва в определени дати и часове, когато се смята, че има директна връзка с Висшите сили. Участниците пишат своите желания на 7 отделни листчета и в продължение на 7 дни изгарят по едно листче всеки ден. Това се прави във вълшебната минута, която се определя от датата и часа. Желанията трябва да бъдат позитивно формулирани, да не вредят на другите и да бъдат написани като утвърждения или благодарности.
-
Какво представлява методът СИЛВА и как може да бъде полезен?
Методът СИЛВА е вид обучение за самоусъвършенстване и контрол на ума, което се предлага онлайн. Тази система може да бъде полезна за подобряване на концентрацията, управление на стреса, повишаване на самочувствието и постигане на лични цели. Той се фокусира върху развитието на вътрешните ресурси и умения на човека.
-
Какво представлява "Златната минута" и как може да се използва?
„Златната минута“ е определен момент през деня, когато се смята, че се отваря директен канал за комуникация с висшите сили. Този момент се използва за изпращане на желания и утвърждения, които се вярва, че винаги ще бъдат изпълнени. Участниците могат да определят тази минута всеки ден и да я използват за изпращане на положителни мисли и желания.
-
Какви са ползите и недостатъците от ранното събуждане?
-
Какви са ползите от ранното ставане?
И нищо повече не можах да изкопча. Сестра му пък каза, че ми усещала сърцето как бие и че я обичам много. Още неща беше казала, ама сега не мога да се сетя.
Но и тя каза, че ни избрала, даже, че избрала мен, а баща й един вид бонус бил.
Аз също съм девето поколение на лечители, ясновидци, билкари, и какво ли не. При мен тези неща изплуваха последните няколко години, когато започнах да се интересувам от корените си. Не е случайно това и при теб и при мен
Идваме си при средата , която може да ни помогне да си използваме качествата. Аз бях много щастлива като ги научих тези неща, сякаш нещо в мен се намести и се почувствах свързана със света , с корените си
та така че не се знае ,може и да запазят някои от способностите които ние обикновенно сме загубили с годините
Няма нищо стряскащо,децата са силно сензитивни ,често "виждат" остатъчната енергия от материята,т.е. детенцето ,което ви е било на гости си е живо и здраво,останала е следа от енергията му.Същото е и с починалите хора,с любимите им места,у дома любимото легло или стол,или прозорец или пейка в градината,често се възприемат за призраци.За това често виждаме тези светлинни тела или просто светлинки там,където за някого е било важно мястото или средата.
Благодаря Ви
Дес е права, че с новите деца не се знае до каква възраст ще се запазят тези спомени на децата.