Подсъзнанието може всичко 32 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 85 122
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
nvesela  , днес и на мен ми е особен ден. Отключи ми го сутринта новата част на "Стълба към небето" за нашето качване на Синай през януари, но се натрупват едно след друго неща, които ме карат да се вълнувам и едновременно да се чувствам спокойна и уверена, че всичко най-сетне е наред.

Тази година за мен беше особена. Осъзнах разни неща за себе си, случиха ми се лавини от събития. Намерих някого, загубих другиго. И on-top два пъти изгорях. Вътре в себе си. Първият път се възстанових за няколко седмици. Вторият - вече два месеца не съм изцяло "материална" - липсва ми усещането за тяло, сякаш всичко изгоря в пожара, предизвикан от едно изречение, което ми казаха с цел нарочно да ме наранят. Да беше случаен човек, нямаше и да хване дикиш, но това беше моята опора цял живот, моят вътрешен пристан, когато нещата се объркат, моят пример, моят модел. Не си бях давала сметка за същността на този човек. За стремежа му успоредно с гигантският му брой добри качества да манипулира с леки средства и ако не мине, да удря по всеки възможен начин, с всяка унищожителна дума, докато не постигне своето, за да бъде спокоен. Самите думи си бяха най-обикновени, не груби или обидни, съдържанието също не беше чак някаква драма, но фактът, че този човек е способен да мисли по този начин за някого, за мен с ролята ми в живота му, да нападне по този унищожителен начин, да продължи да натиска върху вече казаното.... Да беше останала пепел от мене, да се възродя от нея, но всъщност не остана нищо.... Някой сутрин ще се събудя отново "с тяло", но не знам кога ще е това.

# 241
Изобщо не е учудващо, zuki
Децата имат способност да преминават "отвъд" и да се "връщат", както и да имат спомени от предишни прераждания. Обикновено след осмата-деветата година тази способност се губи.

Може да се повтарям, но мисля, че нямаше 3 годинки, когато ме попита мъдро: "Мамо, аз защо съм те избрал да ми бъдеш майка?" Щеше ми се и аз да постъпя мъдро, като се опитам да понауча нещо за "отвъдното" от него, да го поразпитам, ама нейсе.

# 242
  • София
Изобщо не е учудващо, zuki
Децата имат способност да преминават "отвъд" и да се "връщат", както и да имат спомени от предишни прераждания. Обикновено след осмата-деветата година тази способност се губи.

Може да се повтарям, но мисля, че нямаше 3 годинки, когато ме попита мъдро: "Мамо, аз защо съм те избрал да ми бъдеш майка?" Щеше ми се и аз да постъпя мъдро, като се опитам да понауча нещо за "отвъдното" от него, да го поразпитам, ама нейсе.
Аз моите ги поразпитах преди месец как е било преди да дойдат при нас, как е било в корема на мама...Много интересни неща ми разказаха децата. Но с по едно-две изречения, повече не успях да изкопча. Малкия каза, че преди да дойде били някъде много деца, но само той избрал да дойде при нас. А за когато е бил в корема ми каза само - ами аз бях малък и ти ме направи голям.  Joy И нищо повече не можах да изкопча. Сестра му пък каза, че ми усещала сърцето как бие и че я обичам много. Още неща беше казала, ама сега не мога да се сетя.  newsm78 Но и тя каза, че ни избрала, даже, че избрала мен, а баща й един вид бонус бил.  Joy

# 243
А дали някой от вас знае въпроси, насочващи по някакъв начин, които могат да бъдат зададени на едно дете, за да се разбере такава информация - за минали прераждания, да речем, така че да не объркаме детето, а и да получим максимално достоверна информация, защото, макар и в малка степен, допускам, че може и да си фантазират.

# 244
  • София
Ами вероятно може под хипноза, по-достоверно. Иначе аз се опитах да изкопча повече информация, ама не става. Казват ми " не помня" и това е. А ако започна да дълбая с по-конкретни въпроси може и да си изфантазират някоя история, за това мисля да приключа до тук.

# 245
nvesela , ами чудесно е че ги сопделяш тези неща Heart Eyes Аз също съм девето поколение на лечители, ясновидци, билкари, и какво ли не. При мен тези неща изплуваха последните няколко години, когато започнах да се интересувам от корените си. Не  е случайно това и при теб и при мен Hug Идваме си при средата , която може да ни помогне да си използваме качествата. Аз бях много щастлива като ги научих тези неща, сякаш нещо в мен се намести и се почувствах свързана със света , с корените си Peace

# 246
  • Пловдив
mijjjka познавам жена (не ми е близка, по скоро позната от селото на баба ми) тя има шест деца. Разказвала е как не е могла да има деца дълго време, а когато е забременявала ги е губила. След като веднъж пак е била бременна и се присънява Света Богородица и и казва че ще роди момиче и че колкото деца и изпрати всичките да си ги роди. Така се ражда първата и дъщеря, която кръщава Мария на Богородица. Семейството им не е особено заможно и отглеждането на шест деца им е коствало много лишения, но тя и за миг не се е колебала да махне някое от тях (в смисъл да направи аборт). И честно казано е изтърпяла и доста подигравки за числеността на семейството си, като са я сравнявали с циганите, защото само те раждали по толкова много деца.

# 247
mijjjka Hug

Всъщност  паметта се "връща" ,когато човек е готов за това.Бих казала,при някои още в детството,при други в зрелостта.

# 248
Добро утро,
Бях писала преди че имаме проблем със съня, писъци ревове, в неделя разбрах причината, детето каза че го е страх да заспи, защото сънувало духове и дявола.

За малкото или по-голямото детенце става дума?

Моята дъщеря в 90% от случаите заспива с рев. Винаги иска да съм до нея, когато я слагам да спи като види креватчето и започва с писъците. Също и при събуждането почти винаги с плач. Аз мислех до скоро, че са зъби, но сега още повече се замислям за нещата, които споделяте тук. Но като няма как да ми каже милото ми.

За голямата, от както е станал човече има проблеми със съня, буди се, реве, пищи, не искаше да спи сама, винаги казваше мамо страх ме е, каот я питам от какво не може да каже, едва оня ден каза за духовете и дявола. Много ме изплаши, защото наистина няма от къде да чуе такива неща. а по-гадното беше че след това заспа, следобеден сън ама късен заспа в 5:30 и я събудих в 6 и нещо, стана погледан ме и каза, мамо защо това детенце Митко е тук, нали си тръгна. (имахме едно гостенче Митко) аз казах да тръгна си, а тя "не е верно тука е зад гърба ти, каза че не иска да си ходи, много му харесвало в нашата къща"  И аз тотално се побърках. Според мъжът ми са щуротии, и развинтена фантазия, ама аз седях изтръпнала и гледах как детенцето ми гледа зад рамото и ми обяснява как там има някой. Дано да не се повтаря  Praynig

# 249
  • Tам през Атлантическия океан
Децата днес  са различни  Wink та така че не се знае ,може и да запазят някои от способностите които ние обикновенно сме загубили с годините  Wink

За всички тук Hug

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 14:19 от Desss

# 250
joya Flutter Няма нищо стряскащо,децата са силно сензитивни ,често "виждат" остатъчната енергия от материята,т.е. детенцето ,което ви е било на гости  си е живо и здраво,останала е следа от енергията му.Същото е и с починалите хора,с любимите им места,у дома любимото легло или стол,или прозорец или пейка в градината,често се възприемат за призраци.За това често виждаме тези светлинни тела или просто светлинки там,където за някого е било важно мястото или средата.

# 251
  • Изомрудения остров
  bouquet Благодаря Ви  Hug
намерих итересен торент събрани на едно място интересни филми пише че има и бг субтитрий /THE MATRIX,QUANTUM COMUNICATION,WHAT THE BLEEP DO WE KNOW,WHAT THE BLEEP – DOWN THE RABBIT HOLE,ZEITGEIST 1,ZEITGEIST 2,WAKE UP CALL – REMASTERED EDITION 2008 - John Nada,THE SECRET,WATER 1,WATER 2,CROP CIRCLES – CROSSOVER FROM ANOTHER DIMENSION,WHAT ON EARTH – INSIDE CROP CIRCLE MYSTERY ,STAR DREAMS,AYURVEDA,WHITE BROTHERHOOD [BULGARIA]; PANEURYTHMY [BULGARIA/,но се сваля бавно аз все още ги свалям вече два дни http://1337x.org/torrent/111944/0/

http://nyamamideya.blogspot.com/2009/08/blog-post_27.html

lenny_pld Благодаря   bouquet

# 252
Мила,благодаря ти за превода и за съдаржанието  bouquet Hug.Аз отдавна си знам това- много преди да вляза в темата,и много внимавам какво си пожелавам.  

# 253
Аз бях чела че до 4-5 години някъде децата имат все още по-развита сензитивност. На тази възраст обаче се доразвивали някакви центрове в мозъка и затова и сензитивността както и спомените им от други животи намаляват. Другото, което бях чела е че докато фонтанелата е отворена, децата са най-отворени към света наоколо. Но пък бебетата немогат да си кажат с думи какво виждат и усещат.  Grinning Дес е права, че с новите деца не се знае до каква възраст ще се запазят тези спомени на децата.

mravkata, благодаря за линковете.   bouquet

Клемче, много вярно ти го е казало детето. Майката е водеща при избор на родители. Явно защото тя е в толкова близка връзка с бебето.  Peace

humanis, може би и твоя път е да лекуваш, ако те влече разбира се.  Peace

# 254
Ужасите при дете преди сън и по време на сън съм лекувала успешно по два начина- единият е с хомеопатия- Stramonium 15 CH и е добър за дете до 3 години, а другият е визуализация Wink карах детето да си насочи вниманието върху страховитото нещо и да му каже да се надува като балон, да се надува, надува и после да се спука и така докато спукаме всичките ужаси като сапунени мехури.  Сега като се замисля се сещам че има и трети, той е от Силва ако не греша, заставате зад детето и го карате да се отпусне и да падне назад в ръцете ви, страхотен освобождаващ от негативи метод, става и за възрастни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт